Forum: ŻABKA a media 1475

YaRo 12.05.2005 *.80.48.175.10

71
ostatnio w dzienniku FAKT mocno pisze się o watpliwej reputacji sieci Żabka w kwesti traktowania swoich biorców. Zastanawiam się dlaczego redakcja tego forum robiąc wiele "przedruków" z innych tytułów nie zamieściła tych z Faktu Ja wiem że ŻABKA się tu reklamuje i płaci za to sporą kasę by być w katalogu ale może warto by tak podejść obiektywnie do tematu i jednak zamieścić artykuły nie koniecznie tylko pochlebne. Swoją drogą tyczyć się to powinno nie tylko ŻABKI ale i innych dawców też, a jak na razie to czytałem tylko o wywaleniu z katalogu firmy Biety i raz w jednym numerze Info dokopnao sieci PanAmerican Pizza. Czyżby w redakcji pracował jakiś cenzor ?????

czytelnik 13.05.2005 *.pf102.lublin.sdi.tpnet.pl

Ja tam się cieszę, że nie robią przedruków z Faktu, bo to szmatławiec. A o problemach Żabki pisali już w drugim numerze (w pierwszym o Kolporterze). Niedawno przejechali się po Artmanie (House), więc z tą cenzurą to chyba przesada.

YaRo 14.05.2005 *.pa201.gorlice.sdi.tpnet.pl

71
nie twierdzę iż FAKT jest opiniotwórczym tytułem, ale niemniej jednak w kwesti Żabki i jej dziwnych praktyk pisały i mówiły różne media, stąd też twierdzę że redakcja tego portalu powinna na forum wrzucić taki artykuł do skomentowania być może przez biorców Żabki. Nie sztuką jest wejśc w jakiś system ale prowadzić go i zarabiać, a jeśli jest on wadliwy to przed nim ostrzegać Mówię to z własnego doświadczenia bowiem grubo przewiozłem się na pewnej firmie która kiedyś sprzedawałą licencje na franczyze a potem nas wykopała bez pardonu (w skutek czego straciłem coś ok. 50 000 zł i jeszcze się ze mną sądzą o niewiadomo co) i teraz w naszych punktach ma swoje własne punkty a zatrudnia sobie partnerów a tak naprawdę tanią siłę roboczą do ciężkiej harówy. Ostatnio ta firma pojawiła się w tym portalu i "nęci" kolejnych naiwnych

czytelnik 14.05.2005 *.pf102.lublin.sdi.tpnet.pl

Skoro uważasz, że rolą tego portalu jest m.in. przestrzeganie przed nieucziwymi systemami, to napisz co to za firma.

Redakcja 22.06.2005 *.www.profitsystem.pl

263
Szanowni Forumowicze!

W nr 14 "Franchising Info" dokonujemy przeglądu rynku sklepów spożywczych. Sklep spożywczy to najczęściej wybierany przez Polaków pomysł na biznes. Czy jest on opłacalny? Odpowiedź znajdziesz we „Franchising Info”. Zachęcamy do lektury!

Zamów 14 numer magazynu w franchising.pl/ksiegarnia/.

"Biznes nasz powszedni”
Sklep spożywczy jest najczęściej wybieranym przez Polaków pomysłem na biznes. W artykule opisane są następujące sieci: Leclerc, Leader Price, Grupa Muszkieterów, Piotr i Paweł, Albert, Żabka, Chata Polska, Delikatesy Centrum, Euro sklep, eLDe, Spar, Groszek, Markecik, Lewiatan Wielkopolska i Wioska Jażyniec.

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.