Mr. Kebab

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
System franczyzowy Mr. Kebab wprowadza fast food nowej jakości - pełen mięsa mielonego i hamburgera. Kebab to produkt, który już poznałeś, ale nigdy nie był tak dobry, tak soczysty i szczególnie smaczny jak w międzynarodowej sieci Mr. Kebab.
Razem z innymi konsekwentnie dobranymi produktami przygotowywanymi w duchu zdrowego odżywiania, wprowadzamy filozofię dobrze zorganizowanej i równie dobrze zaopatrzonej kuchni typu fast food opartej na Kebabie, dzięki czemu będziesz mieć pewność jakości produktu dla swoich klientów.
W połączeniu z wysokiej jakości usługą masz szansę stać się częścią międzynarodowej sieci przyczyniając się do zadowolenia naszych klientów gdziekolwiek się znajdują. Przyczynisz się również do zadowolenia z osiągniętych wyników sprzedaży i finansów.
Zintegruj się z międzynarodową rodziną wysokiej jakości napojów - Mr. Kebab. Otrzymasz możliwość pracy w systemie, w którym Ci wszystko pokażemy , wszystkiego nauczymy , wyszkolimy Twoich pracowników i będziemy Cię wspierać aby odnieść sukces.
JEDNOSTKI WŁASNE
- 040 17 Koszyce, Vozárová 1; Słowacja
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
- OC Galéria Shopping, Koszyce, Słowacja
- Centrum handlowe OC Aupark - Żylina, Słowacja
- OC NOVUM - Preszów, Słowacja
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Oferujemy pomoc:
- w znalezieniu odpowiedniej lokalizacji,
- podczas targów,
- podczas wdrażania,
- podczas uruchamiania.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Początkowa inwestycja waha się od 40 do 80 tys. euro (w zależności od wielkości lokalu),
- Licencja podstawowa: 10 tys. euro,
- Opłaty miesięczne: 5 proc. obrotów.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Wymagania dotyczące lokalu:
- około 50 mkw. (jeśli miejsca do siedzenia są wspólne),
- około 100 mkw. z miejscami do siedzenia.
Istnieje również możliwość stoiska na zewnątrz:
- około 35 mkw. bez miejsc do siedzenia (tylko stojące),
- około 70 mkw. z miejscami do siedzenia.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Ing. Ľubor Lelovits
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Mr. Kebab s.r.o. (Vozárová 1, 040 17 Koszyce, Słowacja). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Mr. Kebab oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie mrkebab.eu.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Cafe Słodziak właśnie otworzył nowy lokal, a wkrótce ruszy kolejny. Jak zostać franczyzobiorcą marki?
Statystyczny Kowalski zjada 5 l lodów rocznie. A pewnie mógłby nawet czterokrotnie więcej, jak np. przeciętny Amerykanin. Branża lodowa ma więc spory potencjał. Jak otworzyć lodowy biznes?
Pizzeria La Patata otworzyła niedawno kolejny lokal w Warszawie. Oferuje pizzę na bazie sprowadzanych z Włoch produktów i chętnie podzieli się swoją licencją na biznes z franczyzobiorcami.
Fit Cake inwestuje w nowoczesne technologie, które mają pomóc franczyzobiorcom znaleźć najlepszą lokalizację dla biznesu.
Od początku roku Cofix otworzył już dwie kawiarnie, a wkrótce ruszą dwie kolejne.

Wśród najważniejszych przepisów regulujących umowę franczyzy należy wymienić kodeks cywilny i szereg przepisów prawa polskiego i międzynarodowego.
Wiele osób wciąż myli franczyzę z franszyzą, która jest pojęciem z rynku ubezpieczeń. Niepoprawna jest również franczyzna czy też franszczyzna.
Franczyza oprócz korzyści niesie ze sobą również zagrożenia.
Franczyza umożliwia szybki i intensywny rozwój sieci sprzedaży produktów lub usług.
Skoro przyjdzie nam prowadzić własny biznes na zasadzie franczyzy, dobrze by było, abyśmy wiedzieli, jaka umowa to naprawdę umowa franczyzowa.

Hardkorowy Robert ma swoją siłownię, a teraz zaprasza inwestorów do otwarcia franczyzy Burneika Burger.
– Franczyza zabezpiecza przed porażką i utratą zainwestowanych pieniędzy – mówi Kamil Pękała, franczyzobiorca sieci Lodolandia.
Marka Krowarzywa świętuje 10 urodziny. I ma nową ofertę współpracy, skierowaną do lokali z kuchnią roślinną.
Wartość rynku lodowego w Polsce wynosi 3,5 mld zł i ciągle rośnie. To dobra wiadomość dla osób, które rozważają biznes lodowy na licencji. Z kim można podjąć współpracę?
Dobra Buła startuje z franczyzą. Kto może zostać franczyzobiorcą marki?
Agnieszka Kominek-Polender z mężem Dawidem wspólnie prowadzą oddział franczyzowy Stava. Jak się pracuje razem z małżonkiem?
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Indywidualny trener finansowy, osobisty mentor osób starszych, doradca klimatyczny czy infobroker? Który z tych zawodów wypełni lukę biznesową lub poszerzy niszę na rynku pracy w Polsce?
Sklepy z artykułami spożywczymi i przemysłowymi to biznes dobry na każde czasy. Niezależnie od sytuacji gospodarczej, klienci muszą przecież kupować produkty niezbędne do życia.
Sprawdziliśmy, jaki biznes bardziej opłaca się otworzyć: lodziarnię, wypożyczalnię samochodów, firmę oferującą opieką nad seniorami, warsztaty z klockami Lego, bar whisky czy studio streamingowe?

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.