Sayuri Sushi

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Naszym celem jest stworzenie sieci 15 lokali franczyzowych, z założeniem, że jeden franczyzobiorca może prowadzić więcej niż jeden lokal franczyzowy.
Dla utrzymania najwyższych standardów jakości oferowanej kuchni, a także dla upewnienia się, że kadra jest odpowiednio wyszkolona, planujemy podejmować współpracę z maksymalnie dwoma franczyzobiorcami rocznie.
JEDNOSTKI WŁASNE
Sayuri Sushi, Zamenhofa 5 76-200 Słupsk
Sayuri Sushi, Sienkiewicza 10, 86-300 Grudziądz
Sayuri Sushi, Rakoczego 9, 80-288 Gdańsk
Submarka:
Bunny Handroll, Grunwaldzka 22, 81-758 Sopot
Bunny Handroll , Aleja Grunwaldzka 87, 80-244 Gdańsk
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
PRZED PODPISANIEM UMOWY
- Pomoc w znalezieniu/wyborze lokalizacji
- Pomoc w doborze wyposażenia lokalu
- Pomoc w niezbędnych kwestiach prawnych związanych z odbiorem lokalu
PRZY OTWARCIU LOKALU
Projektowanie wnętrza
- Szkolenia w zakresie standardów obsługi i funkcjonowania restauracji
- Szkolenia pracownicze
W TRAKCIE PROWADZENIA LOKALU
- Promocja online i offline
- Stała pomoc dedykowanego opiekuna
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Kwota inwestycji od 60 do 300 tys. zł
Opłaty licencyjne :
1. Opłata wstępna 25 tys. zł netto
2. Opłata bieżąca (miesięczna) 2 tys. zł netto
3. Opłata marketingowa 1% obrotów netto
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Z nami nie musisz martwić się o nic. Zapewniamy wsparcie na każdym etapie, nie musisz znać się na branży, wszystkiego Cię nauczymy!.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Sayuri Sushi Kamil Bronikowski
ul. Zamenhofa 5, 76-200 Słupsk
504 837 285
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Magdalena Fiszer
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Sayuri Sushi Kamil Bronikowski (ul. Zamenhofa 5, 76-200 Słupsk ). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Sayuri Sushi oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie sayurisushi.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Franczyzodawca Sayuri Sushi zapewnia, że restauracje pod tym szyldem są rentowne od pierwszego miesiąca działalności.
Widmo powstania ustawy regulującej franczyzę, uruchomienie studiów Zarządzanie Franczyzą, powiększenie grona sygnatariuszy Kodeksu Dobrych Praktyk to zaledwie kilka z ważnych wydarzeń dla rynku franczyzy w Polsce w 2022 r.
Sayuri Sushi rozpoczyna budowę sieci franczyzowej. Jaką ma propozycję dla franczyzobiorców?

Sahar Kebab chce rozwinąć sieć swoich przyczep gastronomicznych w całej Polsce. Czym się wyróżnia na tle konkurencji?
Sweet Gallery utrzymuje szybkie tempo rozwoju. W bieżącym roku planuje ok. 450 nowych otwarć.
Koncept Langos rozwija sieć foodtrucków z węgierskimi langoszami. Czy da się na tym zarobić?
Cukiernia Sowa szuka partnerów, którzy w dłuższej perspektywie poprowadzą więcej niż jeden lokal.
– Franczyza, zwłaszcza w stabilnych i rozwijających się konceptach gastronomicznych, może znacząco zwiększyć szanse powodzenia – mówi Andrzej Pelc-Gonera, CEO Sushi Kushi.

Co piąty franczyzobiorca Fit Cake decyduje się na otwarcie kolejnego lokalu.
Lodolandia & Kołacz na Okrągło wykorzystuje elastyczność oferty i szybki rebranding, by zapewnić ciągłość biznesu przez cały rok. Jak działa taki model biznesowy?
Przepis na prowadzenie zyskownej lodziarni jest tak samo złożony, jak receptura lodów, które zachwycą smakiem. Franczyzodawca konceptu Lodolandia & Kołacz na Okrągło dzieli się nim ze swoimi franczyzobiorcami.
Z Atelier Herosima franczyzobiorcy mogą otworzyć lokale w kilku różnych formatach. A jakie wsparcie otrzymają od franczyzodawcy?
Fabryka Pizzy zamieniła się we włoską restaurację, która serwuje różnorodne dania. Czy ten ruch się opłacał?
Paweł Marynowski z ZapieCKanek startuje z franczyzą. Czym zapiekanki jego marki wyróżniają się od konkurencji?
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Odkryj najlepsze franczyzy w gastronomii. Sprawdź, w którą zainwestować, gdy chcesz prowadzić fast food, knajpę azjatycką, pizzerię lub kawiarnię.
Otwórz sklep Homla, serwis kamperów, mobilny salon depilacji, punkt zabezpieczenia podwozi aut. Sprawdź, jak to zrobić krok po kroku!
Przedstawiamy 10 pytań, które należy zadać licencjodawcy, by wybrać najlepszą franczyzę i zadbać o swoją zawodową przyszłość.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.