Sayuri Sushi

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Naszym celem jest stworzenie sieci 15 lokali franczyzowych, z założeniem, że jeden franczyzobiorca może prowadzić więcej niż jeden lokal franczyzowy.
Dla utrzymania najwyższych standardów jakości oferowanej kuchni, a także dla upewnienia się, że kadra jest odpowiednio wyszkolona, planujemy podejmować współpracę z maksymalnie dwoma franczyzobiorcami rocznie.
JEDNOSTKI WŁASNE
Sayuri Sushi, Zamenhofa 5 76-200 Słupsk
Sayuri Sushi, Sienkiewicza 10, 86-300 Grudziądz
Sayuri Sushi, Rakoczego 9, 80-288 Gdańsk
Submarka:
Bunny Handroll, Grunwaldzka 22, 81-758 Sopot
Bunny Handroll , Aleja Grunwaldzka 87, 80-244 Gdańsk
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
PRZED PODPISANIEM UMOWY
- Pomoc w znalezieniu/wyborze lokalizacji
- Pomoc w doborze wyposażenia lokalu
- Pomoc w niezbędnych kwestiach prawnych związanych z odbiorem lokalu
PRZY OTWARCIU LOKALU
Projektowanie wnętrza
- Szkolenia w zakresie standardów obsługi i funkcjonowania restauracji
- Szkolenia pracownicze
W TRAKCIE PROWADZENIA LOKALU
- Promocja online i offline
- Stała pomoc dedykowanego opiekuna
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Kwota inwestycji od 60 do 300 tys. zł
Opłaty licencyjne :
1. Opłata wstępna 25 tys. zł netto
2. Opłata bieżąca (miesięczna) 2 tys. zł netto
3. Opłata marketingowa 1% obrotów netto
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Z nami nie musisz martwić się o nic. Zapewniamy wsparcie na każdym etapie, nie musisz znać się na branży, wszystkiego Cię nauczymy!.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Sayuri Sushi Kamil Bronikowski
ul. Zamenhofa 5, 76-200 Słupsk
504 837 285
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Magdalena Fiszer
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Sayuri Sushi Kamil Bronikowski (ul. Zamenhofa 5, 76-200 Słupsk ). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Sayuri Sushi oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie sayurisushi.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Widmo powstania ustawy regulującej franczyzę, uruchomienie studiów Zarządzanie Franczyzą, powiększenie grona sygnatariuszy Kodeksu Dobrych Praktyk to zaledwie kilka z ważnych wydarzeń dla rynku franczyzy w Polsce w 2022 r.
Sayuri Sushi rozpoczyna budowę sieci franczyzowej. Jaką ma propozycję dla franczyzobiorców?

Franczyzodawca AM AM Kebab zapewnia, że na start w tym biznesie nie potrzeba dużych pieniędzy. A ile można zarobić?
– Wszystkie rozmowy z potencjalnymi franczyzobiorcami opieramy m.in. na analizie rynkowej i potencjale sprzedażowym danego miejsca – mówi Rafał Piasecki z Da Grasso.
Karol Nowosielski zupełnie przypadkiem trafił na koncept Bafra Kebab. Nie szukał nowej drogi zawodowej. O jego przyszłości zadecydował przypadek.
New York Hot Dog wchodzi w nowe lokalizacje i ma nowe pomysły na kolejny sezon.
– Pomożemy franczyzobiorcom optymalizować koszty działalności, aby mogli rozwijać swoje biznesy – zapowiada Robert Kuc, CEO Zdrowa Krowa.

Salsiccia ma już trzy lokale własne w Warszawie. Teraz startuje z franczyzą.
We franczyzowe pizzerie Da Grasso zainwestowało prawie 200 franczyzobiorców i norweski koncern Orkla. Co zobaczyli w tym biznesie? Rozmawiamy z Magdaleną Piróg, prezes zarządu sieci Da Grasso.
Wystarczy 15 tys. zł wkładu własnego, aby otworzyć biznes pod marką Bafra Kebab. Punkt z kebabem można otworzyć nawet w miejscowości liczącej 5 tys. mieszkańców, gdzie jest mała konkurencja. Kto może zostać franczyzobiorcą marki?
W niecałe dwa lata Marcin Winkel otworzył cztery lokale Sushi Kushi i Ramen Shop.
Ofertę The Burgers można dołączyć do już działającej restauracji lub uruchomić pod tą marką samodzielny lokal.
Carat Kebab to nowa marka franczyzowa w segmencie kebabowni. Czym chce się wyróżnić na rynku?
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
W co zainwestować, aby mieć szansę na dobre zyski? Jakie biznesy są dzisiaj na topie? Odpowiedź znajdziesz w październikowym numerze „WBF” oraz na Targach Franczyza.
Kobiety nie boją się zakładać firm. Dla wielu z nich własny biznes to jedyna droga zawodowa, jaką mogą sobie wyobrazić. Prezentujemy biznesy, w które chętnie inwestuje płeć piękna.
Krok po kroku opisujemy jak otworzyć m.in.: żłobek, farmę dyń, salon masażu, sklep z cygarami. Sprawdzamy też czy aplikacja, która ma pomagać radzić sobie ze stresem, przynosi zyski.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.