Forum: Pośrednictwo kredytowe - z którą firmą podjąć współpracę? - finanse i bankowość 106
Mam ofertę współpracy w kredytch. Co myślicie by zacząć współpracę z Idea Expert i zacząć sprzedawać kredyty? Biznes nie jest sezonowy, kręci się non stop, nawet w kryzysie.
Witam,
Zapraszam do zapoznania się z ofertą współpracy z Idea Expert, jednym z największych pośredników kredytowych w Polsce. Zapewniamy m.in. jedne z najwyższych prowizji, dostęp do materiałów i szkolenia.
Pozdrawiam,
Rzecznik Idea Expert
Polecam
agarkredyty.pl
Witam,
na chwilę obecną rozpoczełam projekt mający na celu rozszerzenia działaności ogólnopolskiej firmy doradztwa finansowego. Jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany szczegółami współpracy, co możemy Państwu zaoferować zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam
witam, mam pytanie ponieważ posiadam bardzo dużo klientów którzy sa zainteresowani kredytami bez bik w kwotach powyzej 10tys do nawet 200tys. Proszę o informację gdzie moge przeprocesowac takie wnioski? Aktualnie wpsolpracuje z finanovacash.
Jak dla mnie najlepsi w doradztwie finansowym są Oni http://p.pw/bae5pr
Na tej stronie są głównie chwilówki i ubezpieczenia . Ale można do nich napisać i wtedy załatwiają kredyty bankowe . Np.1. Credit Agricole 2. Eurobank 3. Getin Bank 4. Raiffeisen Bank 5. Idea Bank 6. Alior Bank 7. BOŚ Bank... ...i pozostałe dziewiętnaście innych banków. Najczęściej realizujemy klientów od 390 pkt w BIK, młode firmy (3 miesiące działalności), firmy bez ZUS/US, bez historii kredytowej.
http://centrumfinansowe.wix.com/pozyczki
Podjąłem współpracę w Idea Expert i to był strzał w dziesiątkę. Dostałem własną darmową stronę www i pomoc doradców. Mam szeroką ofertę produktową, dostęp do e-learningu i plików niezbędnych do codziennej pracy. Polecam spróbować i cieszyć się własnym biznesem.
polecam www.kfprofit.pl , współpracują z wieloma bankami i pomogli już wielu trudnym klientom
witam jestem pracownikiem banku i nawiąże wspołprace z pośrednikami finansowymi jestem mobilnym doradca finansowym
Cześć,
Jesteś pośrednikiem finansowym?
Zależy Ci na szybkiej decyzji kredytowej dla swoich klientów?
Cenisz sobie rzetelność i mobilność?
Chcesz aby Twój klient wracał do Ciebie zadowolony i przyprowadzał ze sobą znajomych?
Potrzebujesz nowych klientów, którym będziesz mógł złożyć ofertę kredytu?
Jeżeli przynajmniej na jedno pytanie odpowiedziałeś TAK, zapraszam Cie serdecznie do współpracy ze mną.
Jestem doradcą klienta w Eurobank S.A i poszukuje osób, które w swojej pracy, na co dzień pośredniczą w udzielaniu kredytów.
Ze swojej strony oferuje zaangażowanie oraz priorytetowość w zlecanych sprawach, w myśl zasady "Spieszmy się zajmować naszymi pośrednikami, tak szybko odchodzą."
Oferuje współprace również na zasadzie wymiany. Jeżeli u mnie klient nie będzie mógł dostać kredytu, to dlaczego nie oddać go w Twoje ręce? :)
Pozdrawiam serdecznie,
Emilia Markisz
Eurobank
Emi z Eurobanku naposz do mnie martaaaaaaa40@interia.pl
Emi Eurobank proszę o kontakt sylwerek123@op.pl
Jowita jaki bank reprezentujesz?
Sylwerek i Marta40 - dziękuję za reakcję na moją wypowiedz, w odpowiedzi na Państwa wiadomości powyżej ,podejmuję kontakt- drogą mailową.
pozdrawiam,
Emilia Markisz
Eurobank
Witam jestem Smith Walter..i zostały niecierpliwością na konkretnej i rzeczywistej firmy pożyczki, dopóki nie spotkałem Eric którzy dają w ofercie pożyczki kredytu biznesu, pożyczki osobiste, kredyt mieszkaniowy, kredyt auto, kredyt studencki, kredyt konsolidacyjny zadłużenia itp i wierzyłam więc szukać w internecie i spotkała pani zeznawać, jak Eric pomóc jej kredytu, więc skontaktować się z panią, a ona mnie przedstawić Panu Eric który obiecał mi pomóc i rzeczywiście zrobił tak jak obiecał bez jakiejkolwiek zwłoki. nigdy nie myślałem, nadal istnieją wiarygodne poĹĽyczkodawcy, Mr.Eric którzy rzeczywiście pomagał ludziom z kredytu i zmienił moje przekonanie wciąż niezawodne kredytodawców tam, osoba Eric można się z nim skontaktować z tymi e-mail: Proszę ericloanfinance@gmail.com~~HEAD=pobj przechodzą te wiadomości po być może trzeba odbierać swoją pożyczkę Eric jest geniuszem pożyczki pożyczkodawcy.
Temat - Finanse - z punktu widzenia Przedsiębiorcy, czy też Osoby fizycznej nie prowadzącej działalnosci gospodarczej był, jest i będzie jednym z najważniejszych dla każdego z nas. Wszyscy mamy w swoim życiu jakies problemy, swoje potrzeby, swoje plany i marzenia. Niektórzy chcą się ciągle rozwijać (siebie lub firmę) i potrzebują do tego wsparcia z zewnątrz, inni muszą w ten sposób zabezpieczyć swoje codzienne potrzeby. Generalnie każdy z nas ma inną wizję swojego życia, choć wiele z nich się może się powtarzać. Czasem faktycznie warto skorzystać z usług firm posrednictwa finansowego w związku z np. dużym doswiadczeniem pracy w bankowosci ich przedstawicieli, wiedzą i przede wszystkim możliwoscią szybkiej weryfikacji i wspólnego dopasowania z Klientem odpowiednich dla niego rozwiązań. Oczywiscie jak w każdej dziedzinie tak nie inaczej jest w finansach chcemy współpracować z uczciwymi i profesjonalnymi osobami, które naprawdę chcą nam pomóc. Warto dlatego rozmawiać ze swoimi znajomymi, pytać i kontaktować się z osobami których usługi prawdziwie i szczerze polecają inni. Takie mamy czasy, że konkurencja jest duża i czasem trudno zdecydować się na współpracę z konkretną firmą. Warto jednak szukać pomocy i rozwiązań ponieważ działając w pojedynkę nie wszyscy będą mieli tyle wytrwałosci by samemu załatwiać wszystkie sprawy.
Szanowni Państwo,
interesuje mnie sprzedaż produktów finansowych na obszarze województwa warmińsko - mazurskiego, poprzez oferowanie ich swoim klientom. Interesuje mnie współpraca w systemie prowizyjnym. Proszę o przesłanie mi ofert i warunków współpracy.
Angelika
Szanowni Państwo,
interesuje mnie sprzedaż produktów finansowych na obszarze województwa warmińsko - mazurskiego, poprzez oferowanie ich swoim klientom. Interesuje mnie współpraca w systemie prowizyjnym. Proszę o przesłanie mi ofert i warunków współpracy.
Angelika
amichalska.oln@gmail.com
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.