Forum: BPH - finanse i bankowość 106
czasmi to kupuje ale dobry jest program "portfel" na tvn 24 ,porównanie cotygopdniowe ofer banków i inne bardzo cenne informacje
pozdrawiam
Pozdrawiam
P.S. czy udaje sie wam przekroczyc prog 50 000 zl na m-c w agencjach
działam drugi miesiąc i marzy mi sie przekroczyć próg 20000 zł. troch dla mnie jest to nie realne przekroczyć te 50000 tylko z pożyczek od ręki.
pozdr
Magik pisał ze ma agencje w gmine 8,5 tys.
pozdrawiam:)
a jak Wam tak generalnie idzie?
ja od czasu do czasu czytam go od deski do deski, jest naprwde pomocny:))
Pozdrawiam.
Magik
Gdybym czytał dokładnie rok temu takie pesymistyczne wypowiedzi to nie wiem co moglbym myslec... Ale wiem teraz ze mam świetną prace, której poświecam dużo czasu i po pierwszym miesiącu zobaczylem juz wyniki. Głowa do góry i działaj Pan:)!!!!!
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.