Forum: BPH - finanse i bankowość 106

MAKARE 06.08.2006 *.X66X16234.jaskom.pl

3
Myślę o otwarciu takiej placówki. Proszę o opinię osoby które prowadzą takie punkty lub mają wiedzę na ten temat czy warto podjąć współpracę, jakie są początki takiego biznesu, czy zarobię na koszty? Na co zwrócić uwagę przed podpisaniem umowy? Proszę o poważne potraktowanie tego tematu.

goranjs 06.08.2006 *.62.29.133.86

Prosisz o poważne traktowanie ? Spójrz parę pozycji niżej - masz przeszło 4 setki opinii na temat BPH !

Małgorzata 08.09.2006 *.static-62-233-207-99.devs.futuro.pl

20
Witam Państwa
Nazywam się Małgorzata Alicja Dudek i jestem dziennikarzem Gazety Bankowej. Tematem franchisingu w bankowości interesuję się od dłuższego czasu. Tym razem zajrzałam na forum by odnaleźć tu opinie partnerów banków na temat jakości współpracy z bankami. Zachęcam Panstwa do dzielenia się tymi opiniami również ze mną poprzez mail (mdudek@gb.pl) lub telefon (022 652 59 12). Szczególnie dużo uwagi poświęcam ostatnio Dominet Bankowi. Chętnie poznam również Państwa opinie o ofercie innych banków, a właściwie jakości współpracy z bankami.
Życzę Państwu powodzenia w prowadzeniu bankowych biznesów.
Małgorzata Alicja Dudek

Małgorzata 08.09.2006 *.static-62-233-207-99.devs.futuro.pl

20
Witam Państwa
Nazywam się Małgorzata Alicja Dudek i jestem dziennikarzem Gazety Bankowej. Tematem franchisingu w bankowości interesuję się od dłuższego czasu. Tym razem zajrzałam na forum by odnaleźć tu opinie partnerów banków na temat jakości współpracy z bankami. Zachęcam Panstwa do dzielenia się tymi opiniami również ze mną poprzez mail (mdudek@gb.pl) lub telefon (022 652 59 12). Szczególnie dużo uwagi poświęcam ostatnio Dominet Bankowi. Chętnie poznam również Państwa opinie o ofercie innych banków, a właściwie jakości współpracy z bankami.
Życzę Państwu powodzenia w prowadzeniu bankowych biznesów.
Małgorzata Alicja Dudek

Magik 08.09.2006 *.cqz103.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
O, to pismaki szukają na forum sensacji. He He.
Niech Pani zapyta to pewnie coś Pani odpiszemy, oczywiście na forum :)
Bo donosami się brzydzimy, a fe, my tu wszystko jawnie opisujemy, czarno na białym.
Pozdrawiam Magik

PS.
Ale się ubawiłem czytając tą prośbę.

374
Bo donosami się brzydzimy, a fe, my tu wszystko jawnie opisujemy, czarno na białym.
Pozdrawiam Magik

PS.

374
Pozdrawiam Magik

PS.

Małgorzata 11.09.2006 *.static-62-233-207-99.devs.futuro.pl

20
No tak, pismak zapyta i już jest zły. Przywykłam. Dzięki takim pytaniom wychodzą na jaw ciemne sprawki wielu instytucji. Panie Magik prośba o informacje to nie donosicielstwo. Myli pan pojęcia. Chyba, że porusza się Pan wyłącznie w systemie donosiciel-oskarżony.
Pozdrawiam
Małgorzata Alicja Dudek

Magik 11.09.2006 *.bty88.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
Witam Panią,
A widzi Pani, dokładnie napisałem, że donosami się nie zajmujemy tylko prosimy o pytania z Pani strony dotyczące naszych problemów, ale oczywiście odpowiadając mi w swoim poście próbuje mi Pani udowodnić coś, czym to właśnie Pani się zajmuje, a nie ja i inni moi koledzy z forum i to zawodowo się tym Pani zajmuje i za to Pani z resztą płacą.
Pozdrawiam Magik.

PS. Proszę o pytania i przepraszam za złośliwości, ale przynajmniej wiemy z kim mamy do czynienia.

Małgorzata 11.09.2006 *.static-62-233-207-99.devs.futuro.pl

20
Pytania podam jutro. Jest ich zbyt wiele, żeby zadać je wszystkie na formu. Przejrzę jeszcze raz wypowiedzi forumowiczów, bo być może coś przeoczyłam, a nie chcę się powtarzać. Dziękuję za odpowiedź Panu i wszystkim innym.
Pozdrawiam
Małgorzata Alicja Dudek
Gazeta Bankowa

bankowo 12.09.2006 *.212.244.57.36

Czy przytoczone artykuły mają potwierdzenie w faktach? Ciekawa jestem jak to przebiega w rzeczywistości, a mam o tym jako takie pojęcie.

bankowo 13.09.2006 *.212.244.57.36

I... oby nie były tendencyjne :)

bankowo 13.09.2006 *.212.244.57.36

Gratuluję, bardzo imponująca dynamka rozwoju.

agent 007 26.09.2006 *.xdsl-5763.walbrzych.dialog.net.pl

[Wypowiedź wycofana przez autora - red.]

agent 007 26.09.2006 *.xdsl-5763.walbrzych.dialog.net.pl

Przesadzilismy ale powiem Wam szczerze - lubie te pracę. Może nie jest tak do końca jak sie wypowiedziałem za co chcę przeprosić wszystkich za wcześniejsza opinie.
wina z reguły lezy po Naszej stronie że nie potrafimy sprzedawac produktów bankowych - a z tego co wiem i tak mielismy zawsze lepsza oferte od innych Banków.... Szkopuł tkwi w tym że człowiek sie zawodzi nieraz sam na sobie, i nie potrafi pewnych problemów rozwiazywac. Nas zabija wysoki czynsz za lokal gdyby nie on to może byłoby lepiej.
Przepraszam tych co uraziłem a nie chciałem.

Magik 26.09.2006 *.bsw157.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
Szybko cie namierzyli HE HE
Pozdrawiam Magik

46adams 18.10.2006 *.bll200.neoplus.adsl.tpnet.pl

156
Witam.
I znowu wraca sprawa komu nas sprzedadzą. I to chyba zaraz po nowym roku

46adams 18.10.2006 *.bll200.neoplus.adsl.tpnet.pl

156
Witam
I nie ma pytań od Pani Małgorzaty

Magik 19.10.2006 *.bsu160.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
Bo nie ma sie do czego przyczepic :)
Magik

Giersza 23.10.2006 *.eiv18.internetdsl.tpnet.pl

Dostałem dzisiaj newsa, ale zastrzegam, że to tylko plotka, podobno wiadomość wypłynęła z Poznania, że wszystkie agencje mają podlegać o zgozo pod PEKAO SA. Miałem 2 miechy temu telefon z departamentu lub centrali (nie wiem) i pytali o odległość do najbliższrj placówki PEKAO SA, ja mam niestety ich po sąsiedzku więc....
Pozdrawiam i proszę info jeśli ktoś coś wie.

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.