Forum: Praca magisterska - licencjacka o franchisingu 1475
Witam!
Piszę pracę licencjacką z rachunkowości. Mój temat to "Franczyza w ujęciu podatkowym i rachunkowym". Czy ktoś może podać mi strony lub materiały, w których znajdę informacje na temat księgowania podatku vat i dochodowego oraz jak wygląda rachunkowość w takiej jednostce franczyzowej. Dodam że pytam się już z rożnych restauracjach mcdonald's i nikt nie chce mi udzielić informacji.
Zwracam się z uprzejmą prośbą do franczyzobiorców o wypełnienie anonimowej ankiety dostępnej pod linkiem https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDVmdXMtNWd3R3ltSmI4RUtZMGN1S2c6MQ.
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Zwracam się z ogromną prośbą do franczyzobiorców o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety znajdującej się pod linkiem: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dDVmdXMtNWd3R3ltSmI4RUtZMGN1S2c6MQ
z góry dziękuje
Witam. Zaczynam zbierać materiały do pracy. Jeśli posiadacie jakieś książki i materiały i chcecie się nimi podzielić, proszę o kontakt emka11@interia.eu
Pozdrawiam
Witam,
Podobnie jak więszkość tutaj obecnych zabieram się za zbieranie materiałów do pracy dot. franczyzy.
Byłabym ogromnie wdzięczna za udostępnienie swoich materiałów, a szczególnie konkretnej umowy franczyzy. Zależałoby mi najbardziej na umowie z McDonalds bądź innym podmiotem działającym w branży gastronomicznej. Mój mail: a07aa@interia.pl
Jednocześnie sama oferuję swoją pomoc i udostępnienie zebranych przeze mnie materiałów.
Pozdrawiam,
A.
witam
Jak większość z Państwa piszę pracę magisterską na temat franchisingu.
Zapraszam do wymiany materiałami. Chętnie wymienię się tym co udało mi się zgromadzić. Pozdrawiam
Mój e-mail to rkrenata83@o2.pl
Witam. Jak umieścić na forum ankietę? Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
podbijam pytanie
Witam!
Zbieram materiały do pracy. Jeśli posiadacie jakieś książki i materiały i chcecie się nimi podzielić, proszę o kontakt Lady226@rambler.ru
Witam Serdecznie Was wszystkich,
Jak większość osób w tym temacie piszę prace na temat franchisingu i rozwoju przedsiębiorstw. Jeśli ktoś z Was dysponuje jakimiś materiałami byłbym bardzo wdzieczny za przesłanie info na saint6969@wp.pl. Jeżeli ktoś miałby naprawde bardzo dużo ilość materiałów, książek w .pdf na ten temat , bądź pozostałych materiałów, nie ukrywam,że mógłbym coś nawet zapłacić . Bede bardzo wdzięczny i pozostaje kontakcie
Pozdrawiam
KF
Hejka, posiadam bardzo przydatne informacje do prac lic/mgr o franczyzie zapraszam zainteresowane osoby o kontakt na
lesiulg03@gmail.com
witam, mam temat na zal. franchising a kredyt inwestycyjny-analiza porównawcza,ocena krytyczna oraz perspektywy rozwoju\\\". jakby ktoś miał jakieś pomocne materiały, opracowania będę bardzo wdzięczna, dopiero zaczynam studia po długiej przerwie i trochę się gubię. mój e-mail: annamelnarzyk@wp.pl
Witam, piszę pracę licencjacką na temat franczyzy i tu zwracam się z proźbą do franczyzobiorców o poświęcenie paru minut i wypełnienie ankiety, której wyniki wykorzystam w mojej pracy.
http://www.ankietka.pl/ankieta/112250/franczyza.html
Z góry dziękuję za pomoc.
Witam,
Ponawiam swoją ofertę :D Posiadam BARDZO przydatne materiały do prac na temat FRANCZYZY, wszystkie zainteresowany osoby zapraszam do kontaktu.
Witam,
jestem studentką Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie i na potrzeby pracy licencjackiej stworzyłam ankietę skierowaną do franchisingoBIORCÓW. Byłabym wdzięczna za jej wypełnienie :)
https://docs.google.com/forms/d/1LcW2Qjo2Wgp3-g9n5fbasjObMJWwrmdYd5tQNluGCEo/viewform
Witam,
piszę pracę licencjacką o franczyzie i do rozdziału empirycznego potrzebuję zebrać konkretne dane finansowe kilku jednostek franczyzowych (na zasadzie porównania). Przykładowo chcę porównać 2 jednostki z branży gastronomicznej czy odzieżowej uwględaniając pare czynników, warunkujących ich zarobki.
Nie wymagam konkretnej nazwy jednostki- Wystarczy mi informacja o rodzaju branży.
Bardzo proszę o pomoc- zadałabym tylko pare pytań drogą meilową
Czy jest ktoś, z kim mogę się skontaktować w tym celu?
Witam
Czy ktoś z was dokopał się do zestawień odnośnie liczby zatrudnionych we franczyzie w 2012 roku ??
romanowskamonika@gazeta.pl
prosze o kontakt ;)
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 427
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.