Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes 1475
Tak na prawde to nikt Ci nie powie w czym będziesz czuł sie najlepiej, sam to musisz stwierdzic - ludzie są różni i mająpredyspozycje do bardzo różnych działalności. Jak kręci Cie handel to pasujesz do profilu franchisingobiorcy Dobre Dla Domu - czytałem we Franchising Info że ostatino sporo otwierają, bo budowlanka szaleje (sami szukają lokalizacji), a kwota inwestycji ze strony partnera nie przekracza 100 tysięcy (reszte wykłada centrala i dostawcy) - na sklep spożywczy raczej Ci nie wystarczy. Jeśli wolisz np. gastronomię, to w Pulsie Biznesu przecztałem, ze Telepizza obniżyła kwotę inw. do 150 tys. zł(ja niestety tyle nie mam) i rozwija sie w mniejszych miastach. Przestudiuj dokładnie katalog - pewnie coś sobie znajdziesz... powodzenia K.
prosze przegladnac dokladnie strone
www.smartfood-de.com
Mozna tam znalesc wszystkie niezbedne informacje i byc moze osiagnac w krotkim czasie bisnes swojego zycia.
importuję odzież marki Tom Tailor. Być może to Ciebie zainteresuje. Kontakt telefoniczny to 0 509 602 141.
pozdrawiam
slawuch
następnie na drugi dzień ponownie odkupiłem akcje średnia uzyskana cena 29,90 5000sztuk i sprzedałem wszystko 14.05 w średniej cenie 35,00 zarobek: 25 500zł. IBS kupowałem tego knota średnio po 0,77zł na początku stycznia br. już go wielokrotnie sprzedałem średnio po 1,65-1,70 prawie zawsze kupuje porządnego batona 100 000sztuk. ale rozważmy jedną transakcję kiedy sprzedałem to po 1,65 te 100 kilo daje tylko 88 000zł zarobku.... mało? Jak na takie byle co, to jest to bardzo solidny zarobek. Inwestując te same pieniądze np. Tally Weijl po okresie pół roku nie jestem zarobiony nawet w 5% tego co na giełdzie. A gdzie tu mówić o stopie zwrotu inwestycji... Proszę Państwa o czym my wogóle rozmawiamy....
PS. JOHN, przejrzyj ofertę AIGO. Z podanych informacji wynika, że oni podobno gwarantują biorcy zysk :)))
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.