Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes 1475
Mam pewne rozwiazanie dla pana. W Polsce a zwlaszcza w duzych miastach swietnie rozwija sie rynek nieruchomosci. Sam od pewnego czasu inwestuje na tym rynku i przekonalem sie ze mozna na nim naprawde dobrze zarobic. Jesli jest pan zainteresowany tym tematem to sluze moimi doswiadczeniami. Pozdrawiam.
1 zatrudnic pracownika i zajac sie tylko rozliczeniami i prowadzeniem firmy tylko z finansowego punktu
2 moze pan takze po prostu kupic taniej i sprzedac drozej
Ewentualnie jezeli nie chcialby pan inwestowac w takim kierunku to jest jeszcze inne wyjscie, mianowicie fundusze inwestycyjne takie jak np Skandia. Sredni zysk roczny ok 12% czesto bywa ze jest duzo wiekszy, ryzyko bardzo maele a przy tym jest to rozwiazanie ktore nie zabierze Panu czasu wolnego. Przy tym jest to bardzo dobre zabezpieczenie swojej przyszlosci finansowej. Jezeli ma pan jakies konkretne pytania to prosze o maila s1lobo@interia.pl
zdecydowanie polecam pocztę franczyzową. Inwestycja mała, duże spektrum działania: www.paf.pl
Pozdrawiam
vk
pozdrawiam.
już wcześnie wspominałem na tym forum, że mam lokal 18 m2 i nie wiem jak go zagospodarować. Oczywiście proszę o pomoc forumowiczów. Powierzchnię lokalu już znacie. Lokal jest na parterze, ma dużą witrynę na parking. Oprócz mojego lokalu na parterze będzie tylko bank, więc odpada pośrednictwo kredytowe. Co tutaj wymyśleć, bo lokal jest w super miejscu, tzn. bardzo uczęszczanym a obecność banku tylko natężenie ruchu poprawi.
Pomóżcie
Pozdrawiam
Zresztą przeczytaj kilka umów, które "dawcy" podtykają do podpisania i wtedy dojdziesz do jedynego rozsądnego wniosku : "POCAŁUJTA WÓJTA W CHUJTA".......
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.