Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes 1475

biznes2101 08.01.2009 *.chello089077009014.chello.pl

1
mam pomysł na dochodwy interes jesli jest pan zainteresowany wiecej szczegółów na maila podaje mój marta2101@o2.pl

cwirek 11.01.2009 *.e178203012.adsl.alicedsl.de

1
Mam budynek  gospodarczy o powierzchni około 280mk na wsi 10km od miasta 15tys mieszkańców  no i troche gotówki na rozróch oloło 40tys zł.Może ktoś ma jakiś pomysł.

rapi 11.01.2009 *.ahb174.neoplus.adsl.tpnet.pl

1

mam lokal 220 m2 i chętnie coś by chciał robić .lokal jest moją własnoscia i jest w centrum świnoujscia.

jankowalski 17.01.2009 *.078088254164.wro.vectranet.pl

1

Witajcie,

Pytanie jak w temacie - przyznam że myślałem o pizzerii lub jakimś kebabie 

co sądzicie ?

Czy ktoś z was ma doświadczenia z jakąś siecią (jako franczyzobiorca )

Pozdrawiam i życzę udanych interesów w nowym roku :)

syja 18.01.2009 *.dio219.neoplus.adsl.tpnet.pl

4
Witam serdecznie!
 Może zainteresuje cie nowinka na rynku polskim.
Poszukujemy odpowiedniego kontrahenta dla nowej europejskiej marki -DEPT-, którą zaczynamy promować w Polsce.Niesamowite jest to , że bylbys pierwszy na rynku północnym. W pierwszym tychodniu lutego odbedzie sie pokaz mody i otwarcie showroom dla nowych kontrahetów.Jeżeli jesteś zainteresowany proszę o kontakt na maila syja75@o2.pl,a przyśle  wiecej informacji i zaproszenie na pokaz.Serdecznie pozdrawiam
sylwia

syja 18.01.2009 *.dio219.neoplus.adsl.tpnet.pl

4
Witam serdecznie! Poszukujemy odpowiedniego kontrahenta dla europejskiej marki -DEPT-, którą zaczynamy promować w Polsce. W pierwszym tychodniu lutego odbedzie sie pokaz mody i otwarcie showroom dla nowych kontrahetów.Jeżeli jesteś zainteresowana proszę o kontakt na maila syja75@o2.pl,a przyśle ci wiecej informacji i zaproszenie na pokaz.Serdecznie pozdrawiam sylwia

makare 21.01.2009 *.cad244.neoplus.adsl.tpnet.pl

4
Witam wszystkich:) Posiadam lokal 25-30 m który znajduje się obok sklepu spożywczego i baru w małym osiedlu wieżowców. blisko jest targowisko miejskie. Nie mam pomysłu co by zrobić w takim lokalu :( Marzyła by mi się jakaś mała hurtownia ale nie wiem z czym........ ewentualnie jakieś pośrednictwo. Błagam pomóżcie

luki30 22.01.2009 *.user-5af2bd95.tcl127.dsl.pol.co.uk

2
Witam kolego,mam podobna sytuacje jak ty,podobny lokal i lokalizacja.Niewiem czy brales pod uwage zaklady bukmacherskie plus automaty,podobno w niekturych miejscach jest z tym nie zle,chociarz mi ten interes nie wypalil,moze tobie sie uda poz..

Wojciech 1982 18.02.2009 *.host191.net87.citysat.com.pl

6

MONOPOL:) Zawsze się zwraca... Jak krzyzys to piją z rozpaczy...  jak sukces to z radości... 100% bezpieczny interes i pewny zysk... POZDRAWIAM

azja 20.02.2009 *.host-89-228-141-64.gorzow.mm.pl

11

Witam,

W dobie galerii handlowych pomysł na " sklep odzieżowy " moim zdaniem jest nie trafiony w centrach handlowych  powstają  sieciówki , które są w stanie doprowadzić każdego kto ma butik do łez ze swoimi promocjami.

Dlatego jeżeli ktoś z Was ma środki podstawowe na prowadzenie działalności niech skieruje swoje zaangażowanie w znalezieniu niszy na rynku i w niej próbuje się rozwijać , a nie koncentrować sie na powielaniu tego co robią inni - innym się lepiej nie wiedzie lub mają kilka żródeł dochodu .

Proponuję poszukać w usługach , w których są braki na rynku.

kinga 04.03.2009 *.hurin.dream.net.pl

1

Witam wszystkich.

POSZUKUJĘ WSPÓLNIKA

Dysponuję gotówką 60 000. Szukam partnera do współpracy i inwestycji. Branża mini-studio zdrowia i rekreacji. Mam doświadczenie, oraz przeszkolenie z businessu                   ( roczny kurs z Anglii).  Proszę o kontakt osoby zainteresowane. Tylko poważne oferty.

tajtuss 23.03.2009 *.erq37.neoplus.adsl.tpnet.pl

2
Witam .chciałbym zainwestować ok 100 tys zł., najchętniej w budowlankę.Wcześniej przez 6 lat byłem dyrektorem handlowym w hurtowni budowlanej , żona też 10 lat w branży.Mam bardzo duże doświadczenie w tej dziedzinie.Zastanawiam się nad DDD Jeżleli ktoś prowadzi juz taki punkt , proszę o kontakt .Możę być takżę inna branża

Barb11 04.04.2009 *.bwi147.neoplus.adsl.tpnet.pl

1
Posiadam dom kolo Wieliczki.Poszukuj wspolnika do budowy przedszkola.

PIOTREK 09.04.2009 *.77-254-182-54.adsl.inetia.pl

1
SZUKAM FRANCZYZY DO SKLEPU 30 M2 MIASTO 50 TYS.MOŻE JEST CO CIEKAWEGO CZEGO NIE MA NA TEJ STRONIE.

Paczek111 13.05.2009 *.94-193-195-204.zone7.bethere.co.uk

1

Witam,

Jest to moj pierwszy post na forum takze chcialem sie przywitac :)

Chcialbym prosic o rade jaka franczyze wybrac? dysponuje kapitalem okolo 500,000 tys zl i chcialem zainwestowac ta sume w McDonalda ale niestety nie przyjeli mojej aplikacji (pewnie za mlody jestem). Dlatego chcialem prosic o rade co do najbardziej oplacalnej i firme ktora nie ma tak rygorystycznych wymagan jak McD, dodam ze mam 22 lata i mam nadzieje ze nie jest to przeszkoda, bo kiedy nie zaczynac jak nie za mlodu :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Tomek \\\"Paczek111\\\"

leszek 08.06.2009 *.77-253-65-119.adsl.inetia.pl

1

Mam lokal 40 m2 w mieście 40.000 mieszkańców. Lokal mieści sie przy głównym deptaku. Lokal niedawno miał remont. Jest przystosowany do sprzedaży odzieży.

Szukam ciekawych propozycji. Lokal jest moją własnością. Prowadzę działalnośc od 20 lat w tym mam inny sklep na zasadach franczyzy.

uniles@interia.pl

kasia1981 10.06.2009 *.77-253-205-186.ip.netia.com.pl

1

Witam,

Podziele się z wami pomysłem na biznes na który wpadła moja koleżanka Jola.

Długo zastanawiała się czym mogłaby się zająć po urlopie macieżyńskim, stwierdziła że najlepiej to ona zna się na dzieciach, wkońcu ma dwa przecudna szkraby :D .

Więc postanowiła że otwoży sklep z odzieża dziecięcą, ale nie taki zwykły których jest pełno w okolicy, tylko taki z ubrankami które mają wizerunek bohaterów z ulubionych kreskówek dla dzieci np. spidermanem, scooby doo, bob budowniczym, truskawkowe ciastko, kubuś puchatek ( ten kto ma dzieci to wie co one lubią ).

No wiadomo pomysł pomysłem ale ską brać takie rzeczy i to w dobrej cenie?

Znalazła bardzo fajną hurtownie www.trendy-kids.pl, mają super ubranka, a co najleprze można kupowac od nich przez internet, wysyłają kurierem towar więc na drugi dzień jest w sklepie, rewelacja.

Całkiem nieźle idzie tej mojej Joli więc może i wam się uda. Powodzenia

Kaśka

skoti 22.06.2009 *.abrt42.neoplus.adsl.tpnet.pl

3

Witam

Zajmuję się rozwojem sieci w pewnej firmie. Od 2ch miesięcy wprowadzamy bardzo skuteczny  dochodowy i innowacyjny pomysł - biznes +. Można zaadoptować go do branż: kosmetyka, drogerie, odzież, solaria itd. spożywka odpada. Jesli jesteście zainteresowani piszcie na adres wojciech.mizinski@gazeta.pl lub tel  516 17 95 03. Pozdr.

teef-pl 24.06.2009 *.chello089074150167.chello.pl

5
Witam,

wiele osób szuka na tym forum pomysłu na biznes. Ja z kolei szukam osoby, bądź grupy osób, które zajęłyby się moim pomysłem. Byłem producentem kanapek, do których zaprojektowałem sposób pakowania i logo - zastrzeżone w UPRP. Niestety  stan zdrowia i problemy z tym związane nie pozwoliły i - niestety - nadal nie pozwalają na kontynuację tego projektu. W założeniach miała to być sieć licencjobiorców (mini-franczyza?) połączonych wspólną marką. Taka alternatywa dla wszechobecnych kebabów, czikenów, hot dogów, czy drogich sabłejów.
Nazwa (w j. polskim i angielskim) jest dowcipna i wyrazista. Najchętniej przekazałbym zarząd nad projektem jednej firmie, z doświadczeniem w takich sprawach. Oczywiście może to być "branżysta", lub nie.  Jeżeli mój post spotka się z zainteresowaniem, to założę temat.

Pozdrawiam

TF

teef-pl 24.06.2009 *.chello089074150167.chello.pl

5
Witam ponownie,

małe uzupełnienie. W założeniu opłaty licencyjne mają być niskie, ogólnodostępne.
Wg mnie ten projekt ma w chwili obecnej większe szanse. Duże imprezy masowe, zbliżające się EURO 2012, etc.

Pozdrawiam

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.