Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes 1475

joolka 12.07.2009 *.dzy229.neoplus.adsl.tpnet.pl

1

szukam osób do współpracy, którzy posiadają w woj. śląskim lokal użytkowy lub prowadzą już działalność ale myślą o przebranżowieniu. zapewniam b. korzystne warunki. wszelkie pyt. na adres: jomi70@wp.pl

Mariusz1 18.07.2009 *.host-92-0-28-202.as43234.net

1
Witam, Szukam kontaktu z osoba,ktora chce jak ja zainwestowac w cos nowego,posiada lub nie lokal okolo 200m2 w okolicy duzej aglomeracji,oraz posiada doswiadczenie w prowadzeniu dzialalnosci gospodarczej a brak jej pomyslu.

agnieszka1 08.09.2009 *.77-253-114-57.adsl.inetia.pl

1

Witam,

posiadam lokal ok. 60 mkw z wejściem od ulicy, na parterze, z witryną w Łodzi. w centrum, ulica równoległa do Piotrkowskiej w pobliżu przystanek autobusowy i tramwajowy, lokal jest umiejscowiony pomiędzy dwoma parkingami strzeżonymi, myśle raczej o wynajmie, może sprzedaży...? w zależności odpropozycji osób zainteresowanych

paulo71 15.09.2009 *.188.33.122.232

19
Witam. Poszukuję osób,które chciałyby odnieś sukces. Jeżeli jesteś osobą ambitną, lubiącą się uczyć, mieszkasz w woj.łódzkim. Ta propozycja jest dla Ciebie. Napisz do mnie, poznajmy się i Ty zdecydujesz czy warto.

Dawid G. 19.09.2009 *.static19.brzesko212.tnp.pl

2

Oliver Weber potrzebuję pomocy, co sądzicie o otwarciu sklepiku w

Galerii  o pow. 12m2 właśnie z tą biżuterią, może ktoś wie jakie są koszty otwarcia

takiego sklepu?

yavor 19.09.2009 *.staticline50074.toya.net.pl

34

paulo71, jak mozesz to daj wiecej szczegolow na yavor2@poczta.fm

pozdrawiam

gzrecords 31.10.2009 *.acys15.neoplus.adsl.tpnet.pl

7
czesc mieszkam w przemysly mieszka tu 65tys ludzi mam do zainwestowania 20tys zl co mozna otworzyc zeby byl zysk ??jakie pomysly macie??moge zawsze wziasc pozyczke w banku ale narazie niechce sie zadluzac wiec chce wykorzystac swoje pieniadze co radzicie??

rumak 31.10.2009 *.194.181.22.6

155

20 tyś to dość niewielka kwota na inwestycję. Jeśli to ma być coś, co będziesz sam robił, to może i starczy - czyli jakiś mały, prosty interes. Jeśli myślisz o czymś z pracownikami, to niestety kwota może ledwie starczyć na wystrój lokalu, pierwsze zatowarowanie (i to tylko jeśli to będzie naprawdę prosty/tani interes). Mało co od pierwszego dnia przynosi zyski, a koszty pracownicze + lokalowe potrafią bardzo szybko zjeść takie kwoty... :-(.

Sonia 16.11.2009 *.NAT-3.autocom.pl

1
Witam. Szukam osób zainteresowanych współpracą,  z pomysłem na biznes i doświadczeniem w obszarze w którym chciałby prowadzić działalność. Posiadam kapitał. Jestem otwarta na rozmowy. Pozdrawiam

Jerzy.K 17.11.2009 *.83-1-122-54.tsm.tarnobrzeg.pl

27

Czy wy nie widzicie że nikt nie odpowiada na wsze posty?
Ten wątek wygląda jak księga pobożnych życzeń.

jarolakers78 24.11.2009 *.abev244.neoplus.adsl.tpnet.pl

102

Witam,

jest kilka pomysłowych osób na tym forum i na was liczę!!!! Mam lokal w centrum 4-tysięcznej miejscowości. Za dwa lata otwierają tu przejście graniczne z Ukrainą. Lokal ma ok. 140m2, w tym 100m to sala sprzedaży. Lokal jest własny więc nie kosztuje nic. Obecnie jest tam teraz sklep spożywczy, ale otworzyliśmy większy i chcielibyśmy zrobić tutaj coś innego. Pośrednictwo finansowe i ubezpieczeniowe odpada, już to testowaliśmy. Co tutaj zrobić? Może coś z RTV/AGD? Tylko oni chyba chcą ogromnych inwestycji. Podsuńcie jakiś pomysł bo osiwieję:

Cebula 25.11.2009 *.chello084010104069.chello.pl

9
No jak dla mnie, to bym od razu inwestował w hurtownię budowlaną, a później dobudował duuuuży dział z owocami i warzywami :)

Orszul 04.12.2009 *.aetd9.neoplus.adsl.tpnet.pl

1

Witam

Poziadam wolny lokal ok.100-150m2 powierzchni zlokalizowany na dużym osiedlu mieszkaniowym w Rudzie Śląskiej, lokal sąsiaduje z marketem spożywczym który odwiedza codziennie około 1000klientów. Co w nim otworzyć ?  Poradźcie spożywka wykluczona może chemia?

Kaz 24.12.2009 *.ip82-139-64-190.lijbrandt.net

1
Mampomysl na dobry interes ale nie mam kapitalu na start.Chetnie podziele sie pomyslem z kims,kto zechce wraz ze mna go realizowac. Potrzebny jest niewielki lokal najlepiejna wsi i niewielki kapital poczátkowy okolo 30000 zl

wobana 27.12.2009 *.193-34-46-18.cn.net.pl

12
Odstąpię placówkę bankową lub odsprzedam całe wyposażenie placówki bankowej Banku Zachodniego WBK PILNE tel 792922111

Rafałek 03.01.2010 *.n112ip6.pasjo.net

1

Witam, pierwszy raz na tym forum.

Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia lub sam prowadzi(ł) sklep z częściami zamiennymi do samochodów?

Mam lokal na przedmieściach 70 tys. miasta i mam zamiar otworzyć sklep z częściami samochodowymi, współpracujący z warsztatami samochodowymi itd.

Proszę o kontakt osoby które chciałby podjąć współpracę.  Proszę o kontakt mailowy -  aneta.bedkowska@wp.pl

pawciu 05.01.2010 *.dynamic-78-8-228-77.ssp.dialog.net.pl

10

O jakim biznesie można myśleć mając 10 tyś zł i małe pojęcie o prowadzeniu firmy?

Łukaszos 05.01.2010 *.esk73.neoplus.adsl.tpnet.pl

27
może star finance? Tylko firma chyba ma marne prowizję 

pawciu 05.01.2010 *.dynamic-78-8-228-77.ssp.dialog.net.pl

10

Myślałem o usługach finansowych ale tyle juz sie tego namnożyło - mieszkam w miescie ok 150 tyś ludków i na każdym kroku już coś takiego jest.Ale dzięki za propozycje.

Jest jeszcze jeden aspekt - pracuje na etacie i chciałbym to coś traktować jako szkółkę bo jak juz  pisałem nie mam doświadczenia w prowadzeniu firmy.Ale kiedyś trzeba zacząć ;-))))

obiektywny komentator 05.01.2010 *.wimax2-252.telbeskid.com.pl

354

Jedź gdzieś na wakacje może narty w Austrii

Ludzie zejdźcie na ziemie z pomysłami typu 10 tysięcy i jaki biznes ?

Po pierwsze nie zderzajcie takiej kwoty ze słową biznes bo to już jest urągające, a samo myślenie w ten sposób jest właśnie siłą napędową dla wszystkich "wymyślaczy" różnych rewelacyjnych systemów jakie w dużej mierze możemy zaobserwować na tej stronie.

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.