Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes 1475
szukam osób do współpracy, którzy posiadają w woj. śląskim lokal użytkowy lub prowadzą już działalność ale myślą o przebranżowieniu. zapewniam b. korzystne warunki. wszelkie pyt. na adres: jomi70@wp.pl
Witam,
posiadam lokal ok. 60 mkw z wejściem od ulicy, na parterze, z witryną w Łodzi. w centrum, ulica równoległa do Piotrkowskiej w pobliżu przystanek autobusowy i tramwajowy, lokal jest umiejscowiony pomiędzy dwoma parkingami strzeżonymi, myśle raczej o wynajmie, może sprzedaży...? w zależności odpropozycji osób zainteresowanych
Oliver Weber potrzebuję pomocy, co sądzicie o otwarciu sklepiku w
Galerii o pow. 12m2 właśnie z tą biżuterią, może ktoś wie jakie są koszty otwarcia
takiego sklepu?
paulo71, jak mozesz to daj wiecej szczegolow na yavor2@poczta.fm
pozdrawiam
20 tyś to dość niewielka kwota na inwestycję. Jeśli to ma być coś, co będziesz sam robił, to może i starczy - czyli jakiś mały, prosty interes. Jeśli myślisz o czymś z pracownikami, to niestety kwota może ledwie starczyć na wystrój lokalu, pierwsze zatowarowanie (i to tylko jeśli to będzie naprawdę prosty/tani interes). Mało co od pierwszego dnia przynosi zyski, a koszty pracownicze + lokalowe potrafią bardzo szybko zjeść takie kwoty... :-(.
Czy wy nie widzicie że nikt nie odpowiada na wsze posty?
Ten wątek wygląda jak księga pobożnych życzeń.
Witam,
jest kilka pomysłowych osób na tym forum i na was liczę!!!! Mam lokal w centrum 4-tysięcznej miejscowości. Za dwa lata otwierają tu przejście graniczne z Ukrainą. Lokal ma ok. 140m2, w tym 100m to sala sprzedaży. Lokal jest własny więc nie kosztuje nic. Obecnie jest tam teraz sklep spożywczy, ale otworzyliśmy większy i chcielibyśmy zrobić tutaj coś innego. Pośrednictwo finansowe i ubezpieczeniowe odpada, już to testowaliśmy. Co tutaj zrobić? Może coś z RTV/AGD? Tylko oni chyba chcą ogromnych inwestycji. Podsuńcie jakiś pomysł bo osiwieję:
Witam
Poziadam wolny lokal ok.100-150m2 powierzchni zlokalizowany na dużym osiedlu mieszkaniowym w Rudzie Śląskiej, lokal sąsiaduje z marketem spożywczym który odwiedza codziennie około 1000klientów. Co w nim otworzyć ? Poradźcie spożywka wykluczona może chemia?
Witam, pierwszy raz na tym forum.
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia lub sam prowadzi(ł) sklep z częściami zamiennymi do samochodów?
Mam lokal na przedmieściach 70 tys. miasta i mam zamiar otworzyć sklep z częściami samochodowymi, współpracujący z warsztatami samochodowymi itd.
Proszę o kontakt osoby które chciałby podjąć współpracę. Proszę o kontakt mailowy - aneta.bedkowska@wp.pl
O jakim biznesie można myśleć mając 10 tyś zł i małe pojęcie o prowadzeniu firmy?
Myślałem o usługach finansowych ale tyle juz sie tego namnożyło - mieszkam w miescie ok 150 tyś ludków i na każdym kroku już coś takiego jest.Ale dzięki za propozycje.
Jest jeszcze jeden aspekt - pracuje na etacie i chciałbym to coś traktować jako szkółkę bo jak juz pisałem nie mam doświadczenia w prowadzeniu firmy.Ale kiedyś trzeba zacząć ;-))))
Jedź gdzieś na wakacje może narty w Austrii
Ludzie zejdźcie na ziemie z pomysłami typu 10 tysięcy i jaki biznes ?
Po pierwsze nie zderzajcie takiej kwoty ze słową biznes bo to już jest urągające, a samo myślenie w ten sposób jest właśnie siłą napędową dla wszystkich "wymyślaczy" różnych rewelacyjnych systemów jakie w dużej mierze możemy zaobserwować na tej stronie.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.