Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes 1475
Witam jestem z łódzkiego posiadam 50tyś zł mieszkam w miescie 60tyś mieszkańców chciał bym zainwestować te pieniądze w jakiś biznes ale nie wiem w co ??? powiedzmy że wynajół bym lokal ale w co wejść ????? piszcie
witam,
mam ciekawy pomysł zwiazany z branżą reklamową. Poszukuję współpracowników do stworzenia sieci. Niewielki wkład. niestety, żeby naprawdę dobrze zarobić trzeba stworzyc całą sieć. Koszt przystąpienia do sieci oceniam na jakieś 20 tyś. Jest to koszt sprzętu. Zarobki w zależności od wielkości miasta, w którym zainwestujecie. Więcej informacji zainteresowanym prześlę na email. Kontakt biuro@infochelm.pl
POTRZEBNY INWESTOR
Cel: ośrodek terapii -medyczny. Przygotowana kwestia wstępnej lokalizacji, wyposażenia, personelu. Już pojawiają się kandydatury osób chorych. Potrzebne środki od 200- 300 tys. zł w zamian za udziały. Szybka stopa zwrotu. Gwarancja powodzenia. Oczekuje jedynie poważnych ofert. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na maila firma_polska@op.pl
Witam, chciałbym polecić nowy pomysł na polskim rynku- dyskont drogeryjny Stop&Shop.Zainteresowanych zapraszam do kontaktu przez www.stopandshop.pl ,zakładka franczyza.Szczególnie mile widziane osoby z własnym lokalem, w miastach powyżej 15 000 mieszkańców (mniejsze nie mają sensu).Przewidywana inwestycja do 100.000pln (towar+urządzenie sklepu)
zapraszam
Stop&Shop
Witam,jak uwazacie czy dobrym pomyslem jest inwestowanie malych kwot(w tym przypadku do 3tys.) ? Jest kilka ofert franczyzowych do ktorych nie trzeba wiek szych nakładów finansowych.Jakie polecacie i czy to ma sens ? Mam 19 lat i pewne doświadczenie w prowadzeniu firmy , które zapewne powinno się przydać.Chciałbym parę groszy w cos ''włożyć'' co mogli byście zasugerować ? Dzięki za pomoc i zrozumienie.
Pozdrawiam
Witam,
Mam budynek o powierzchni 560 m2 z dużym parkingiem przy głównej przemysłowej ulicy miasta.
Szukam pomysłu na biznes.
Witam,
Posiadam lukale handlowo-usługowe przy przemysłowej ulicy miasta (35 tys.)
Działka w bardzo dobrym punkcie. Duży parking utwardzony kostką brukową.
Szukam pomysłu na zagospodarowanie (wynajem, biznes, współpraca)
Zachęcam do zainteresowania
mam pomysł kontakty w holandi i angli ale nie mam kapitału potrzeba okolo 600 tys zł
masz tyle to sie skontaktujemy w realu
Pozdrawiam
Sam działam w bankowości, ale oferty największych banków są często śliczne tylko na papierze... Niby dają limit do dwukrotności obrotów na koncie, a jak przyjdzie co do czego, to okazuje się, że ważniejszy jest przychód z PITu. Mam potężne obroty na kontach firmowych, w sumie ok. 300.000 zł. na miesiąc. Ale mam też kredyty konsumpcyjne, natomiast żadnego na firmę... Jakieś pomysły? Tak żebym nie musiał kombinować każdego 15go i 20go miesiąca? Koszty duże, ale przelewy są końcem miesiąca, a większość kosztów kilka dni wcześniej... Mam dość kombinowania z kasą i tłumaczenia się wierzycielom. Takie 300 tysięcy limitu załatwiłoby sprawę. Piszę tutaj, bo jakiś franczyzobiorca bankowy pewnie chciałby zarobić jakąś prowizyjkę :) Historia BIK w porządku, nic na firmę i cały czas dochód na plusie. Płacę podatki co miesiąc...
Poszukuję osoby zainteresowanej inwestycją 250.000 zł w celu wspólnego uruchomienia lokalu gastronomicznego na zasadzie franczyzy globalnej marki, obecnie dynamicznie rozwijającej się w Polsce. Lokalizacja to Warszawa, całość nakładów około 500.000 zł. Preferuję kontakt od osób, które nie tylko są zainteresowane wejściem z kapitałem ale również aktywnym udziałem w przygotowaniu, uruchomieniu i późniejszym bieżącym zarządzaniu przedsięwzięciem. Chodzi o to, żeby podzielić obowiązki w taki sposób aby nie było konieczności rezygnowania z obecnie prowadzonych działalności.
Witam, posiadam sklep 61mkw w centrum miasta ok. 70 tys, oraz gotówke do zainwestowania.
Dotychczas jak dzwoniłem po firmach to przedstawiciele mówili zazwyczaj ze lokal za mały, bądź wolą w centra handlowe inwestować.
Z chęcią widział bym sklep z odzieżą, niewylkuczone inne.
Jeśli jesteś przedstawicielem, bądź możesz jakoś pomudz to proszę kontakt na maila
snuffq@vp.pl
mam 80 tys, zł w co zainwestować? Co proponujecie?
mieszkam w trójmieście- rynek nasycony franczyzami sklepów/banków/salonów kosmetycznych.
Ja mam dościwadczenie długoletnie w bankowości, jednam chciałabym zmienić profil działalności.
Trochę stopują mnie ceny wynajmu powierzchni wymaganej przez niektóre sieci franczyzowe ( 120- 300 m2 na sklep), a koszt ich np, w nowym m-cu na obrzeżach gdańska to 12-15 tys/m.
Może Wy macie jakieś ciekawe tematy?
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.