Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes 1475
Witam,
Jestem nowy na forum-proszę Was o pomoc/wskazówki.
Jestem właścicielem lokalu w Jeleniej Górze ,obiekt w nowym budynku ,nowoczesny,wyraźny i charakterystyczny.Parking,media,winda osobowo-towarowa,duże witryny,przy ciągu komunikacyjnym między dzielicą bloków a centrum ,w bezpośrednim sąsiedztwie supermarketów Kaufland i Jysk-jednym słowem CUKIEREK.Jednak na 1 piętrze z brakiem możliwości budowy bezpośredniego wejscia z ulicy.Mam problem z wynajęciem w.w. lokalu i zastanawiam się nad otwarciem własnej działalności-mam doświadczenie w handlu-branza zoologiczna-jednak kolejny sklep zoologiczny w 100tyś. mieście nie ma sensu-Jeżeli Macie jakieś pomysły-lub oferty współpracy Piszcie na sklepnemo@op.pl
Witam,
Jestem nowy na forum-proszę Was o pomoc/wskazówki.
Jestem właścicielem lokalu w Jeleniej Górze ,obiekt w nowym budynku ,nowoczesny,wyraźny i charakterystyczny.Parking,media,winda osobowo-towarowa,duże witryny,przy ciągu komunikacyjnym między dzielicą bloków a centrum ,w bezpośrednim sąsiedztwie supermarketów Kaufland i Jysk-jednym słowem CUKIEREK.Jednak na 1 piętrze z brakiem możliwości budowy bezpośredniego wejscia z ulicy.Mam problem z wynajęciem w.w. lokalu i zastanawiam się nad otwarciem własnej działalności-mam doświadczenie w handlu-branza zoologiczna-jednak kolejny sklep zoologiczny w 100tyś. mieście nie ma sensu-Jeżeli Macie jakieś pomysły-lub oferty współpracy Piszcie na sklepnemo@op.pl
na 1 pietrze, to nie cukiereczek, tylko strzał w plecy.
mozna tam sobie założyć usługi szewskie.
żaden system franczyzowy tam nie wejdzie
ogólnia d..a
Witam Wszystkich,
Nazywam się Krystian i nawiążę współpracę z firmami i osobami, które planują rozwój własnego biznesu poprzez franczyzę / budowę własnej sieci sklepów lub salonów. Posiadam 14.letnie doświadczenie zawodowe w dynamicznie rozwijających się firmach. Ostatnie 4 lata pracy, to działania na rzecz rozwoju marki Butik Your New Style - http://franchising.pl/franczyza/538/butik/, w tym prawie 3 lata na stanowisku Dyrektora Zarządzającego.
Byłem odpowiedzialny za przygotowanie i wdrożenie umowy franczyzowej, działania rozwojowe - w tym prowadzenie szkoleń dla personelu firmy, negocjacje, działania marketingowe, itd. Więcej na temat mojej osoby i doświadczeń można znaleźć na stronie www.krzyszczuk.pl.
Jeżeli uważasz, że wspólpraca ze mną - w oparciu o uczciwą i konstruktywną relację, może przybliżyć cię do osiągnięcia Twojego celu i spełnienia marzeń, to skontaktuj się ze mną po przez forum lub moją stronę www. Możliwe, że właśnie dzięki temu kontaktowi razem osiągniemy sukces.
Pozdrawiam seredecznie - Krystian.K
Taką kasę, franczyzodawca zje na śniadanko (wyposażenie + haracz), siłą rozpędu (mamiony wizją rozwoju) zafundujesz franczyzodawcy drugie śniadanko ( może nawet z kredytów?) a na obiadek pójdziesz (już sam)...do Brata Alberta.
Jeśli ruszysz samodzielnie, masz szansę coś stworzyć i przetrwać. Pomyśl.
Z kasą rzędu 50k nie poszalejesz. Chyba, ze będzie to coś typu; ciasteczka fornetti, punkt opłat albo kolporter. Ale w takim przypadku lepiej poszukaj etatu. Kasa pewniejsza na koniec miesiąca i mniej stresu.
Pomyśl jednak, czy w mieście 80k naprawdę siła marki (produktu/usługi) będzie miała moc przyciągania klienta. Może lepiej samiemu coś zacząć?
Witam Kochani,
Jestem nowa na forum, w temacie chyba nie.
Tak czy inaczej teoria, a praktyka to dwie różne rzeczy i postanowiłam tu poszukać płaszczyzny łączącej.
Zamierzam otworzyć franczyze, mam lokal w centrum ale nie duży ok.30 m2, kapitał ? hm..da się zdobyć.
W co najłatwiej wejść ? Moj facet jest bankowcem, ja znam dobrze prawo.
Na co uważać w umowach ? Gdzie są ukryte pułapki?
Słucham Moi Drodzy? pogadajmy o tym
Witam.
Poszukuję pomysłu na swój własny interes.Mam nowo wybugowany lokal o poweżchni około 150 m2 w Głogowie na starówce w ścisłym centrum 100m od rynku i wiekszą sume gotówki do zainwestowania.Miasto około 80000 mieszkańców.Czekam na propozycje i zgóry serdecznie dziekuje.
Pozdrawiam Marek
Zainwestuję od 100 do 250 tys. zł. w celu uruchomienia nowego biznesu, ewentualnie przystąpię do już działającego biznesu w celu przyspieszenia jego rozwoju. Tylko Warszawa i okolice.
jestem w posiadaniu lokalu 300m2 z czego głowna hala to 200m2 z duza witryna, oraz 2 male pomieszczenia 24,3m2 i 20m2, zaplecze kuchenne,toaleta,hol.Plus parking z przodu budynku powierchnia 450m2 kostka brukowa za budynkiem ok 100m2 jest mozliwosc wejscia do lokalu z tylu budynku.Lokal znajduje sie na najwiekszym osiedlu w Oświęcimiu oraz na drodze krajowej (Łacznik Katowice,krakow,tychy,pszczyna,bielsko-biała)
Jestem w poszukiwaniu franczyzodawcy.
prosze kierowac na 600 32 97 58.
Pozdrawiam
Błagam o pomoc!!!
chcę założyć jakiś biznes...
dane:małe miasteczko i gmina do 10tys. mieszk., lokal własny z powierzchnią handlową do adaptacji (była tam kiedyś rozlewnia wód mineralnych i takich tam) ok. 100 m2 pow... + podwórze jakieś 30 m2, dobry punkt-samo centrum miasteczka, 50 m od rynku, krzyżują się drogi wojewódzkie. miasto się rozwija z miesiąca na miesiąc... jak to w takich miejscowościach bywa jesteśmy centrum całej gminy... interesuje mnie cokolwiek, odzież. glazura.... oprócz spożywczków, aptek, piekarni, mięsnych... tego u nas pod dostatkiem. jedyny minus-Kraków 20 km ode mnie ;(
z góry dzięki za info...
Witam.Mam do wynajecia lokal do 50m2,w zalezności od rodzaju działalności w 10tys miescie.Lokal znajduje się po drugiej stronie UM.Do lokalu "wchodzi"sie bezposrednio z przejscia dla pieszych.O ten lokal rywalizuje kilka banków,ale ja mam pierwszenstwo.Blisko parking itd.
Niestety problemem jest,kompletny brak pomysłu na działalność.Wiem ze nie zbije fortuny,na tym lokalu,lecz chciałbym przynajmniej zarabiac w nim jakies godne pieniadze.Prosze o pomoc,podpowiedz lub propozycje co w takiej lokalizacji bedzie miało racje bytu.Mój e-mail:anmar28@gazeta.pl
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.