Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes 1475
Witam
Mam lokal 78m2 w Tychach (130 tys mieszk) na nowo wyremontowanym placu Baczyńskiego wokoło w większości lokale gastronomiczne .Ze względu na lokalizację i sąsiedztwo myślałem o gastronomi, ale inne branże też wchodzą w grę .Nie mam zbyt dużego kapitału, w co najlepiej wejść? A może lepiej bez dużej gotówki porostu wynająć komuś?
Witam,
Szukam partnera do prowadzenia gastronomii w Toruniu.
Witam, jestem tu nowy i chciał bym dowiedzieć się co sądzicie o lokalu na franczyzę pod Warszawą w Józefowie. Znalazłem fajny lokal za przystępną cenę http://allegro.pl/jozefow-lokal-z-witrynami-centrum-20m-i1717453028.html.
Interesuje mnie czy w takim lokalu sprzedadzą się usługi finansowe, turystyczne i ubezpieczeniowe.
Witam,
Jestem zainteresowany. Proszę o więcej informacji na priv.
Witam,
Proszę o kontakt na priv. Myślę, że mógłbym pomóc.
Pozdr.
Krótkie pytanie: czy Waszym zdaniem jest w ogóle sens myśleć o \"własnym\" biznesie dysponując taką kwotą ? Miasto Kraków. Wszystkiego pełno, więc sam nie wiem o czym najlepiej pomyśleć. Może ktoś jest w podobnej sytuacji, a wiadomo we 2 raźniej ;-)
Szukam inwestora do otworzenia lokalu gastronomicznego lub przyjmę zlecenie do rozkręcenia lub zorganizowania gastronomii od strony kuchni.
Specjalizuję sie głównie w lokalach gastronomicznych typu cafe bary, restauracje, bistro, lunch-ownie również domy weselne, gastronomia na powietrzu, itp
Znam sie na różnego rodzaju sposobach przyrządzania wspaniałej kuchni niemal dla każdego. Stawiam bardzo na najwyższą jakość, świeżość, estetykę i wspaniały smak.
Gotuję ponad 15 lat, stale doglądając nowinek i poszukując coraz ciekawszych \'\' darów natury\'\' z których można byłoby przyrządzić coś niepowtarzalnego. Zajmowanie się kuchnią i pełna jej organizacja to zadani, które nie jest mi obce. Mam zamiłowanie do gastronomi i działam w przekonaniu że nie ma, że nie ma, bez much w nosie i jakiego kol wiek chodzenia z głową w chmurach. Uwielbiam razem z zespołem stworzyć coś wspaniałego podawać do stołu i widzieć ten zachwyt w oczach gościa, a potem jak szczęśliwy degustuje ostatnie kęsy i rozpływając sie w fotelu, kiwa głową oznajmująco, że jest bardzo zadowolony i uszczęśliwiony.
Menu, przepisy, kalkulacje dań, wyliczenia, kosztorys, zaopatrzenie, urządzenie kuchni, organizacja stanowisk pracy, dobór personelu i przeszkolenie. Również osobiście pracuję na kuchni, gotuje, doglądam, trzymam wszystko na ustalonym poziomie, podnosząc jakość i utrzymując optymalne zużycie zasobów. Liczy sie tu znajomość tematu odpowiedniego przechowywania towaru, planowania produkcji i jej przechowywania, umiejętne wykorzystanie potencjału zespołu (personelu).
Więcej info ? prószę o kontakt, e-mail: kulinarnawena@gmail.com
Zainteresowanych zapraszam do współpracy.
Chciałabym zainwestować swoje oszczędnośći w otwarcie własnej firmy. Myślę nad systemem franczyzowym, ponieważ otrzymałam taką propozycję. Miałabym włożyć około 6000zł w ten biznes i za to otrzymam od właściciela samochód z zamontowanym sprzętem, pakiet szkoleń, reklamę itp. Biznes o jakim myślę to mobilna myjnia parowa. Co myślicie o tego typu interesie? Według Was warto w to wejść? Jeśli ktoś z Was już realizuje podobny biznes to bardzo proszę o jakiekolwiek spostrzeżenia i porady. Czy łatwo zdobywacie klientów itp.
Inwestycja 9 tysięcy, zysk 900 % i wiele dodatkowych możliwości. Lokal nie jest konieczny :)
Ajajaj!!!!.. Sprzedajesz kurę niosącą złote jaja?!... Taki biznes!!! Nie mów nikomu, bierz kredyt i po roku będziesz miliarderką!!
szukam osoby do pomocy w prowadzeniu i otwarcia lokalu gastronomicznego(franczyza),całkowity wkład 120 tys,czyli 60 tys na osobę.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.