Forum: Mam lokal / Szukam pomysłu na biznes 1475
moim problemem jest praktycznie kasa a działalność to myśle nie problem załozyć tylko ze ta papierkowa robota.
sklepik typu(wszystko po 4zł )a dotego zadnej konkurencji. i dobre miejsce
problem z kasa i jaką działalność załozyć skoro jeszcze pracuje na stałe.
pozdrowionka
jak zakwalifikujesz sie do programu, wtedy odbedzie sie szkolenie.
po ukonczonym szkoleniu masz szanse na 750 zł miesiecznie na koszty prowadzenia sklepu tak przez 6 miesiecy. Jesli Twoje wyniki finansowe beda slabe wsparcie moze zostac przedluzone o 6 miesiecy.
Oprocz tej kwoty miesiecznej mozesz otrzymac jednorazowa pomoc do 28 tys zł.
sprawdz www.zporr.gov.pl
lub na stronie swojej regionalnej instytucji finansujacej.
www.parp.gov.pl
powodzenia!
Jesteśmy z Żoną zainteresowani otwarciem pewnego i dochodowego biznesu. Oczywiście wiem że nie ma gwarancji na 100% - ale co osoby "praktykujące" mogłyby nam polecić.
Mieszkamy w Krakowie.
Środki własne przeznaczone do zainwestowania to 200 do 400 tyś zł.
Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam – Vance.
PS/ mój e-mail: vvg@o2.pl
1 to sprzedarz spozywki (czyli towaru co na codzień ludzie kupują warzywa ,owoce chleb itd.)
2 to troche trudniejsze jakieś jedzenie na wynos(czyli fast food,czy kurczaki pieczone lub kebab itd.)
3 to uderzający po keszeni klijęta i bardziej opłacalny lecz początki duuuuzo trudniejsze to
np.sklepy WSZYSTKO PO 4 LUB 2 zł.
pozdrawiam.
Natomiast miejsce - to zdecydowanie centrum handlowe - i to dobre M1, Centrum Zakopianka itp
Vance
do "th" - obuwie, odzież, pralnictwo.
- a masz coś do zaoferowania?
Vance
- tak – ale w małym stopniu (2h dzienie np. co drugi dzień )
czy macie doświadczenie w prowadzeniu własnej firmy ?
- tak
czy będzie to Wasza dodatkowa działalność poza obecną aktywnością zawodową ?
- tak
pzdr- Vance
Posiadam wspomniany juz kapital 30.000zł.
W co obecnie warto byloby zainwestowac taka kwote. Zalezaloby mi aby interes ten zajmowalby mi jak najmniej czasu(ok.3godz dziennie). Jesli macie jakies ogolne chociazby rady to jestem zainteresowany.
Na poczatku przepraszam za dwa takie same posty (jakies techniczne problemy czy cos).
Nikt nie podpowie jaka ewentualnie franczyze moznaby wybrac przy podanych przeze mnie warunkach?
Na poczatku przepraszam za dwa takie same posty (jakies techniczne problemy czy cos).
Nikt nie podpowie jaka ewentualnie franczyze moznaby wybrac przy podanych przeze mnie warunkach?
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.