Nasza sieć liczy ponad 194 lokale w całej Polsce i działa nieprzerwanie od 1996 roku. Siła Marki to recepta na sukces i silną pozycję w branży.
 

Siła Marki oraz odpowiednio zaplanowana strategia rozwoju – to recepta na sukces i silną pozycję w branży.

Obserwujemy zmieniające się trendy na rynku gastronomicznym, widzimy pojawiające się wyzwania związane ze zmianami wartości niektórych grup społecznych i definiowaniu nowych potrzeb konsumentów. Kierując się powyższymi obserwacjami stawiamy na rozwój nowych technologii.

W pizzeriach Da Grasso holistycznie podchodzimy do kwestii zadowolenia naszych gości – stąd troszczymy się nie tylko o jedzenie. Oprócz pysznej pizzy, każda z naszych restauracji cechuje się dbałością o wszystkie potrzeby odwiedzających nas gości. 

Ostatnio przeprowadziliśmy testy w trzech naszych lokalach Robota Ketty.– to nowoczesny e-kelner na miarę współczesnych czasów.

Robot serwujący posiłki to urządzenie, obok którego nikt nie przejdzie obojętnie. 

Nowinki technologiczne, które z biegiem czasu w coraz większym stopniu towarzyszą nam w codziennym funkcjonowaniu, mogą na początku – oprócz zaintrygowania – budzić także odrobinę niepewności. 

Wiemy, że nawet najbardziej zaawansowana technologia nie zastąpi w pełni satysfakcjonujących kontaktów międzyludzkich. Praca, którą wykonuje Robot, wspiera naszych kelnerów w wykonywaniu swoich obowiązków. Oznacza to, że jednocześnie goście będą mogli cieszyć się towarzystwem e-kelnera i mieć możliwość skorzystania ze wsparcia człowieka na tym stanowisku. Robot przywita gości w Da Grasso, przywiezie menu oraz gotowe dania i napoje.

Naszym partnerom franczyzowym oferujemy wsparcie na każdym etapie rozwoju biznesu. W ramach wsparcia, otrzymują pełną:

  • wiedzę know-how, 
  • projekty branżowe,
  • pakiet szkoleń wdrożeniowych oraz cykl szkoleń rozwijających umiejętności zarządcze
  • rozwiązania e-commers
  • zakupy centralne – zapewniające zaopatrzenie w 100 porc. potrzeb
  • sieci serwisowe 
  • opiekę Regionalnego Koordynatora ds. Franczyzy
  • działania marketingowe – uszyte na miarę potrzeb każdego lokalu

Miesięczna opłata franczyzowa jest kwotą stałą, zryczałtowaną niezależną od wysokości obrotów, a jedynie zależną od wyboru odpowiedniego pakietu menu. Nasi Partnerzy mają możliwość rozbudowy oferty poprzez implementację kolejnych modułów. Minimalna kwota miesięcznej opłaty franczyzowej wynosi 1 464,10 zł netto i obejmuje podstawowy moduł oferty w którego skład wchodzą pizze | startery | sałaty | desery | napoje.

Kto może zostać franczyzobiorcą Da Grasso:

  • osoby, które traktują przystąpienie do sieci Da Grasso jako szansę na rozwój zawodowy, otwierając z nami swój pierwszy punkt gastronomiczny.
  • Osoby, które myślą o otwarciu własnej pizzerii, ale brakuje im wiedzy, doświadczenia czy sprawdzonego modelu biznesowego.
  • Osoby, które szukają doskonałego pomysłu na biznes rodzinny na wiele lat.
  • Osoby prowadzące swoje restauracje, dla których przejście pod skrzydła Da Grasso pozwoli na rozwój ich biznesu.

Chcemy, żeby partnerzy franczyzowi Da Grasso podchodzili do wspólnego biznesu z pasją i zaangażowaniem. Nie oczekujemy doświadczenia w branży gastronomicznej, mając sprawdzony model biznesowy, odpowiedni program szkoleniowy. Nasi partnerzy franczyzowi mogą mieć pewność, że będą dobrze przygotowani do prowadzenia pizzerii Da Grasso.


Dowiedz się więcej
Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Kolporter.
Dowiedz się więcej
Dane kandydata
Dane kandydata
Dodatkowe informacje
Dodatkowe informacje
If you see this, leave this form field blank