Siła Marki oraz odpowiednio zaplanowana strategia rozwoju – to recepta na sukces i silną pozycję w branży.
Obserwujemy zmieniające się trendy na rynku gastronomicznym, widzimy pojawiające się wyzwania związane ze zmianami wartości niektórych grup społecznych i definiowaniu nowych potrzeb konsumentów. Kierując się powyższymi obserwacjami stawiamy na rozwój nowych technologii.
W pizzeriach Da Grasso holistycznie podchodzimy do kwestii zadowolenia naszych gości – stąd troszczymy się nie tylko o jedzenie. Oprócz pysznej pizzy, każda z naszych restauracji cechuje się dbałością o wszystkie potrzeby odwiedzających nas gości.
Ostatnio przeprowadziliśmy testy w trzech naszych lokalach Robota Ketty.– to nowoczesny e-kelner na miarę współczesnych czasów.
Robot serwujący posiłki to urządzenie, obok którego nikt nie przejdzie obojętnie.
Nowinki technologiczne, które z biegiem czasu w coraz większym stopniu towarzyszą nam w codziennym funkcjonowaniu, mogą na początku – oprócz zaintrygowania – budzić także odrobinę niepewności.
Wiemy, że nawet najbardziej zaawansowana technologia nie zastąpi w pełni satysfakcjonujących kontaktów międzyludzkich. Praca, którą wykonuje Robot, wspiera naszych kelnerów w wykonywaniu swoich obowiązków. Oznacza to, że jednocześnie goście będą mogli cieszyć się towarzystwem e-kelnera i mieć możliwość skorzystania ze wsparcia człowieka na tym stanowisku. Robot przywita gości w Da Grasso, przywiezie menu oraz gotowe dania i napoje.
Naszym partnerom franczyzowym oferujemy wsparcie na każdym etapie rozwoju biznesu. W ramach wsparcia, otrzymują pełną:
- wiedzę know-how,
- projekty branżowe,
- pakiet szkoleń wdrożeniowych oraz cykl szkoleń rozwijających umiejętności zarządcze
- rozwiązania e-commers
- zakupy centralne – zapewniające zaopatrzenie w 100 porc. potrzeb
- sieci serwisowe
- opiekę Regionalnego Koordynatora ds. Franczyzy
- działania marketingowe – uszyte na miarę potrzeb każdego lokalu
Miesięczna opłata franczyzowa jest kwotą stałą, zryczałtowaną niezależną od wysokości obrotów, a jedynie zależną od wyboru odpowiedniego pakietu menu. Nasi Partnerzy mają możliwość rozbudowy oferty poprzez implementację kolejnych modułów. Minimalna kwota miesięcznej opłaty franczyzowej wynosi 1 464,10 zł netto i obejmuje podstawowy moduł oferty w którego skład wchodzą pizze | startery | sałaty | desery | napoje.
Kto może zostać franczyzobiorcą Da Grasso:
- osoby, które traktują przystąpienie do sieci Da Grasso jako szansę na rozwój zawodowy, otwierając z nami swój pierwszy punkt gastronomiczny.
- Osoby, które myślą o otwarciu własnej pizzerii, ale brakuje im wiedzy, doświadczenia czy sprawdzonego modelu biznesowego.
- Osoby, które szukają doskonałego pomysłu na biznes rodzinny na wiele lat.
- Osoby prowadzące swoje restauracje, dla których przejście pod skrzydła Da Grasso pozwoli na rozwój ich biznesu.
Chcemy, żeby partnerzy franczyzowi Da Grasso podchodzili do wspólnego biznesu z pasją i zaangażowaniem. Nie oczekujemy doświadczenia w branży gastronomicznej, mając sprawdzony model biznesowy, odpowiedni program szkoleniowy. Nasi partnerzy franczyzowi mogą mieć pewność, że będą dobrze przygotowani do prowadzenia pizzerii Da Grasso.