gastronomia

gastronomia | 14.05.2021

Pizzeria pod światowym szyldem

Papa John's chętnie współpracuje z franczyzobiorcami, którzy planują otworzyć więcej niż jeden lokal. Na jaką inwestycję trzeba być przygotowanym?

Papa John's chętnie współpracuje z franczyzobiorcami, którzy planują otworzyć więcej niż jeden lokal. Na jaką inwestycję trzeba być przygotowanym?

gastronomia | 30.04.2021

Biznes z mistrzem Salvatore

Co może ściągnąć Sycylijczyka z kraju, gdzie słońce świeci przez okrągły rok, a temperatura nie spada poniżej 12°C do Polski? Oczywiście, miłość do kobiety i… biznes.

gastronomia | 26.04.2021

Sushi w wersji take away

Franczyzodawca Sushi World chce otwierać trzy lokale franczyzowe miesięcznie. Jak przygotowuje licencjobiorców do prowadzenia biznesu?

gastronomia | 25.04.2021

Jak zarobić na diecie pudełkowej

– Catering dietetyczny okazał się covidoodporny – zapewnia Aneta Jaremkowska, franczyzodawczyni Fit & Food Catering.

gastronomia | 14.04.2021

Zdrowa Krowa przyjmuje gości

Zdrowa Krowa otworzyła część swoich lokali, pomimo trwającego lockdownu gastronomii. Jak wygląda praca otwartych restauracji i czy klienci nie boją się do nich przychodzić?

gastronomia | 12.04.2021

Czy opłaca się sprzedawać kukurydzę?

Kukurydza w różnych smakach to menu nowego konceptu franczyzowego Crazy Corn.

gastronomia | 09.04.2021

Inwestycja w McDonald's

Sylwia Diaków-Hrycyk prowadzi cztery restauracje pod szyldem McDonald's, Karolina Sokół trzy. Jaką drogę przeszły, zanim zostały franczyzobiorczyniami Złotych Łuków?

gastronomia | 06.04.2021

Biznes dla młodych i odważnych

Studiuje, jest młoda i pełna zapału. O pierwszym biznesie w bardzo młodym wieku opowiada Natalia Pigło, świeżo upieczona franczyzobiorczyni Lodolandii.

gastronomia | 05.04.2021

Sezon na lody

Franczyzodawca Lodów Bonano i Wytwórni Lodów Polskich „u Lodziarzy” spodziewa się dobrego sezonu. Wchodzi w niego m.in. z nowym formatem lodziarni.

gastronomia | 29.03.2021

Zarabiaj na słodyczach bez cukru

Jaki jest popyt na zdrowe słodycze? Franczyzodawca Ciacho bez Cukru zapewnia, że spory – co przekłada się na powodzenie biznesu.

gastronomia | 22.03.2021

Dwa biznesy pod jednym dachem

– Połączenie dwóch konceptów pozwala poszerzyć ofertę i zoptymalizować koszty działalności – mówi Tomasz Jench, franczyzodawca New York Pizza Department i ŻarWok.

gastronomia | 19.03.2021

Stava ma rekord, więc szuka partnerów

Przychody firmy gastro-kurierskiej Stava w styczniu 2021 roku były rekordowe – sprzedaż osiągnęła poziom 2 mln zł. Firma otwiera oddziały w kolejnych miastach i rekrutuje franczyzobiorców.

gastronomia | 15.03.2021

Biznes za 55 tys. zł

Kurczak z rożna nie wystraszył się pandemii. Pomimo lockdownu gastronomii, punkty Kurcze Pieczone cały czas pracują.

gastronomia | 10.03.2021

Lodolandia startuje z kolejnym sezonem

Lodolandia rozpoczyna przygotowania do sezonu wiosenno-letniego i nawiązuje współpracę z osobami, które szukają pomysłu na dochodowy biznes.

gastronomia | 04.03.2021

Pizzerie wygrywają z pandemią

Branża gastronomiczna od wielu miesięcy mierzy się z kryzysem. Ale są marki, które się przed nim obroniły.

gastronomia | 02.03.2021

Czy da się zarobić na sprzedaży zup?

Na lokal serwujący zupy trzeba wydać min. 50 tys. zł. Jak szybko zwróci się inwestycja?

gastronomia | 23.02.2021

Otwieramy małą gastronomię

Franczyzodawca Cukrem i Solą zapewnia, że jego koncept od pierwszego miesiąca przynosi zyski. Na czym polega ten biznes?

gastronomia | 16.02.2021

Inwestycja w sushi

W ubiegłym roku obroty sieci Koku Sushi wzrosły o 37 proc. Franczyzobiorca musi mieć co najmniej 40 tys. zł na inwestycję w restaurację pod tym szyldem.

gastronomia | 11.02.2021

Interes nie tylko w tłusty czwartek

Właściciele Wytwórni Pączków Piekarczyk postawili sobie za cel tak unowocześnić koncept, żeby zarabiał nawet podczas pandemii. Czy im się to udało?

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Bon Apetito
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Churrożercy.pl
Ciacho bez cukru
Coffeeloffee
Comparello Bello
Crazy Bubble
Crazy Corn
Cudo Vegan Sushi
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Pączkarnia
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Donuterie
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Falla Wrap
Felix Chicken
Fit&Food
Fit Cake
Fit Food Service - Catering Dietetyczny
Frentzza – Pizza & Friends
Grube Pierogi
Gruby Benek
Jabeerwocky® Craft Beer
Japanos
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Marsjano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Meron
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr Hamburger
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Olio
Papa John’s Pizza
Picburger
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Piramid Pizza
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizzerianocna.pl
Pizzeria Stopiątka
proKURAtura
Pyszna Zupka
Seta Disco, Seta Bistro
Setka Restauracja Polska
SiGelato
So! Coffee
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Stodola Kebap & Grill
Strefa DISCO 24/7
Subway
Sushi Bistro
Sushi World
Telepizza
thai vege gluten free
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Wege Gang
Western Chicken
Western Tortilla
ZajeBISTRO
zaParowani
Zdrowa Krowa
Zjedz