gastronomia

gastronomia | 31.03.2020

Pierogarnie w ajencji

Ciasto i Farsz buduje sieć pierogarni w systemie ajencyjnym. Ajenci otrzymują stałą pensję oraz udział w zyskach.

Ciasto i Farsz buduje sieć pierogarni w systemie ajencyjnym. Ajenci otrzymują stałą pensję oraz udział w zyskach.

gastronomia | 20.03.2020

Pizza dojedzie do klienta

Pizza Factory z założenia realizuje zamówienia tylko w dowozie. Czy teraz przybyło jej klientów?

gastronomia | 14.03.2020

Zyski z cateringu

Do końca tego roku franczyzodawca Fitkuriera zamierza otworzyć ok. 15 placówek. Ile można zarobić w tym biznesie?

gastronomia | 13.03.2020

Zarabiamy na zapiekankach

Zapiekanki w wersji premium to pomysł na biznes pod szyldem Zapiekankarnia. Jak otworzyć taki lokal?

gastronomia | 09.03.2020

Kawiarnia z oryginalnym menu

Kawa z zawartością konopi albo z suplementami dla sportowców – to najnowsze produkty w ofercie marki Lafaye. Koncept wkrótce otwiera też kolejny franczyzowy coffee point.

gastronomia | 05.03.2020

Jak otworzyć pączkarnię?

Przepis na pączki prababci stał się bazą do powstania franczyzowego konceptu Wytwórnia Pączków Piekarczyk. Jak się sprawdza ten biznes?

gastronomia | 28.02.2020

Zjeść ciastko i… mieć biznes

– Fit Cake to nie tylko pomysł na firmę, to również styl życia – mówi Ewelina Choińska, współwłaścicielka marki Fit Cake.

gastronomia | 25.02.2020

Czy sushi się opłaca?

Cztery kolejne lokale Koku Sushi już przygotowują się do otwarcia. Ile trzeba zainwestować, aby otworzyć własny sushi bar?

gastronomia | 15.02.2020

Dowozy rosną w siłę

Polacy są coraz bardziej wygodni i coraz mniej chce im się gotować. Zwłaszcza niedziele niehandlowe przysłużyły się mocno gastronomii i rynkowi dowozów jedzenia.

gastronomia | 06.02.2020

Dobre jedzenie to podstawa

– Polacy coraz chętniej sięgają po rzeczy z wyższej półki cenowej, także w gastronomii – mówi Daniel Załupka, franczyzodawca The William Wallace whisky bar & restaurant.

gastronomia | 06.02.2020

Fit Cake rośnie

Franczyzodawca marki Fit Cake zapowiada, że w tym roku chce uruchamiać jeden-dwa lokale miesięcznie.

gastronomia | 04.02.2020

Lody sycylijskie we franczyzie

Nowa marka lodowa SiGelato zadebiutuje na rynku franczyzowym. Sieć lodziarni będzie budować jeden z największych franczyzodawców w Polsce.

gastronomia | 30.01.2020

Pizzeria ze wsparciem

Speedy Romano ma już pierwszych franczyzobiorców. Na start licencjodawca zaproponował im korzystne warunki inwestycji.

gastronomia | 29.01.2020

Jak otworzyć pierogarnię?

Na restaurację z pierogami potrzebny jest duży lokal w centrum miasta, atrakcyjnym i dla turystów, i dla mieszkańców.

gastronomia | 24.01.2020

Mała gastronomia, dobry biznes

Robert Lehmann przetrwał trudne chwile i dziś z sukcesem prowadzi dwie placówki pod szyldem Kurcze Pieczone.

gastronomia | 20.01.2020

Otwieramy restaurację gruzińską

Chinkalnia chce mieć w Polsce kilkadziesiąt lokali. Ile pieniędzy potrzeba na inwestycję?

gastronomia | 18.01.2020

Ile kosztuje McDonald's?

Żeby myśleć o otwarciu własnego McDonalda nie wystarczą tysiące ani setki tysięcy złotych . Potrzeba więcej. Ile? I co franczyzobiorca Złotych Łuków dostanie w zamian?

gastronomia | 16.01.2020

Inwestycja w wegańskie burgery

Tomasz Ziarkowski postawił na kuchnię wegańską i zainwestował we franczyzę marki Krowarzywa. Jak idzie mu biznes?

gastronomia | 13.01.2020

Zarabiamy na wiśniówce

Bar, w którym jest serwowany tylko jeden trunek? Franczyzodawca marki Wiśniewski przekonuje, że to opłacalny biznes.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

7 Street - Bar & Grill
Anjuna Ice Pops
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Bó Burger
Bosko Lody Produkcji Własnej
Carte d’Or Cafe
Chicken Kebab
Chilli Mili
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Ciasto i Farsz Pierogarnie
Coffeeloffee
Crazy Bubble
Da Grasso
DietDrive
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Fit Cake
Fit Kurier
Fruitisimo
Gruby Benek
Ice Queen Magda Gessler
Jabeerwocky® Craft Beer
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
La Donuteria
Lafaye
Little Caesars Pizza
Lodolandia
Lodostrefa
Lody Bonano
Lody Marsjano
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
Mango Vegan Street Food
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr Hamburger
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Olimp
Panda Ramen
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Piramid Pizza
Pizza Cezar
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Restauracje Sphinx
Seta Disco, Seta Bistro
Setka Restauracja Polska
SiGelato
So! Coffee
Speedy Romano
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
STEIKU HAOSS
Stodola Kebap & Grill
Subway
Sushi Royal
Tel Aviv
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Western Chicken
Western Tortilla
Wiśniewski
Wytwórnia Pączków Piekarczyk
Zapiekankarnia - Zapiekanki Premium
Zdrowa Krowa Slow Food Fast