gastronomia

gastronomia | 11.01.2022

Licencja na wegańskie burgery

Sześć otwarć to ubiegłoroczny wynik sieci wegańskich burgerowni Krowarzywa. W jakich miejscach marka szuka obecnie franczyzobiorców?

Sześć otwarć to ubiegłoroczny wynik sieci wegańskich burgerowni Krowarzywa. W jakich miejscach marka szuka obecnie franczyzobiorców?

gastronomia | 30.12.2021

Dobry rok dla pizzerii

Stopiątka zamyka rok siecią liczącą 80 pizzerii. Ale to niejedyny sukces marki osiągnięty w 2021 roku.

gastronomia | 23.12.2021

Przepis na pizzę

Hej Pizza właśnie otworzyła kolejny punkt franczyzowy. Licencjobiorcom proponuje całoroczne food trucki.

gastronomia | 21.12.2021

Sushi nie traci na popularności

W mijającym roku marka Koku Sushi otworzyła rekordową liczbę lokali. Jaka jest tajemnica popularności tego konceptu?

gastronomia | 16.12.2021

Otwieramy kawiarnię

Kawiarnie The White Bear Coffee serwują kawę z własnej, rzemieślniczej palarni. Gdzie warto otworzyć taki lokal?

gastronomia | 14.12.2021

Restauracja z azjatycką kuchnią

Sieć restauracji Ha Long zaczyna rozwój we franczyzie. W każdej franczyzowej restauracji będzie gotował wietnamski kucharz.

gastronomia | 10.12.2021

Zdrowo i po tajsku

Koncept Thai Vege Gluten Free podpisał pierwszą umowę franczyzową. Kolejnym chętnym może zaproponować lokale do wynajęcia, także za granicą.

gastronomia | 07.12.2021

Jak otworzyć burgerownię

Łódzki koncept Cochise Burger zaczyna rozwój poprzez franczyzę. Jakie warunki współpracy proponuje?

gastronomia | 30.11.2021

Którą markę pizzerii wybrać?

Stopiątka to polska marka, rozwijająca sieć pizzerii od ponad 20 lat. Mijający rok zamyka liczbą 80 pizzerii, natomiast w przyszłym roku zaplanowanych jest kolejnych 20 otwarć.

gastronomia | 23.11.2021

Biznes na zupach

W zupiarniach Soup Culture jadalne są nie tylko zupy, ale też... naczynia, w których się je serwuje. Jak otworzyć taki biznes?

gastronomia | 16.11.2021

Jak otworzyć lodziarnię?

Najpopularniejszym formatem wśród franczyzobiorców Lodów Piccolo jest przyczepa gastronomiczna. Ale marka oferuje też inne formaty lodziarni.

gastronomia | 12.11.2021

Nowy biznes receptą na pandemię

Fryderyk Lenarski przez wiele lat z powodzeniem prowadził firmę transportową. Niestety, przyszła pandemia, a wraz z nią drastyczny spadek zleceń. Ale szybko znalazł dla siebie nowe rozwiązanie.

gastronomia | 10.11.2021

Przepis na kebab

Kebab w spolszczonej wersji to specjalność marki Prosiak Polski Kebab & Fast Food. Ile kosztuje franczyza tego konceptu?

gastronomia | 08.11.2021

Franczyza dla inwestora

Zdrowa Krowa przygotowuje się do otwarcia siedmiu nowych lokali. Dla dwóch z nich aktualnie poszukuje franczyzobiorców.

gastronomia | 06.11.2021

Smaki pizzy i zysku

Stopiątka w pierwszych dwóch tygodniach września otworzyła pięć pizzerii, w październiku były trzy otwarcia i tyle samo jest zaplanowanych na listopad. Co sprawia, że jest tylu chętnych do współpracy z siecią?

gastronomia | 28.10.2021

Jedna pizzeria to za mało

Maciej Łyżwiński ma 24 lata i odważnie podchodzi do biznesu. W ciągu pięciu miesięcy otworzył dwie pizzerie i rozważa inwestycje w kolejne.

gastronomia | 26.10.2021

Fit Cake w drodze do setki

Właściciele sieci franczyzowej Fit Cake chcą w przyszłym roku osiągnąć liczbę 100 lokali. Przekroczyli już półmetek.

gastronomia | 19.10.2021

Stava w programie "Firma"

Jak otworzyć biznes gastro-kurierski za 10 tys. zł? Dowiedz się oglądając program "Firma".

gastronomia | 18.10.2021

Rekordowy rok

– Od początku roku uruchomiliśmy kilkadziesiąt punktów franczyzowych Bafra Kebab. Obecny rok jest rekordowy pod względem otwarć – mówi Krzysztof Olesiak, prezes firmy Sweet Gallery.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

All Cafe Smaki Miast
Amori Pomodori
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bobby Burger
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Ciacho bez cukru
Cochise Burger
Coffeeloffee
Cofix
Comparello Bello
Crazy Bubble
Crazy Corn
Cudo Vegan Sushi
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Pączkarnia
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Dolci Sapori - Mniami
Domino’s Pizza
Donuterie
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Falla Wrap
Fit&Food
Fit Cake
Frentzza – Pizza & Friends
Fresh Gelato
Grube Pierogi
Gruby Benek
Halong
HEJ PIZZA
Ice'n'go
Japanos
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowa Mać Burgers
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
La Donuteria
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Marsjano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
Maxipizza
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Meron
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Olio
Pączkownia
Papa John’s Pizza
Picburger
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Hut
Pizza Point Good Eatin’ American Style
Pizzeria Stopiątka
proKURAtura
Prosiak Polski Kebab & Fast Food
Pyszna Zupka
SETA DISCO 24/7
Setka Restauracja Polska
SiGelato
So! Coffee
Soup Culture
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Strefa DISCO 24/7
Subway
Sushi Bistro
Sushi Wok
Sushi World
Tavolo
thai vege gluten free
The White Bear Coffee
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Wege Gang
Western Chicken
Western Tortilla
zaParowani
ŻarWOK
Zdrowa Krowa