gastronomia

gastronomia | 10.07.2019

Pizza w dowozie

Koncept Fresh Pizza rusza z franczyzą. Chce zbudować sieć około 50 pizzerii.

Koncept Fresh Pizza rusza z franczyzą. Chce zbudować sieć około 50 pizzerii.

gastronomia | 28.06.2019

Pomysł na pizzerie

Gruby Benek chce zamknąć ten rok z liczbą 10 nowych otwarć na koncie. Jest już na półmetku.

gastronomia | 26.06.2019

Zyski bez cukru i glutenu

Inwestycja w cukiernię Fit Cake to wydatek rzędu 50-100 tys. zł. Gdzie warto otworzyć taki biznes?

gastronomia | 21.06.2019

Kto da pieniądze na restauracje?

Bobby Burger otworzył swój 40. lokal. Aktualnie zbiera w internecie pieniądze na dalszy rozwój sieci.

gastronomia | 19.06.2019

Bąbelki lubią lato

Latem obroty punktów Crazy Bubble rosną nawet trzykrotnie. Ile trzeba zainwestować, aby czerpać zyski z bubble tea?

gastronomia | 12.06.2019

Przepis na pączki

Stara Pączkarnia właśnie przygotowuje otwarcia siedmiu nowych placówek. Gdzie najlepiej sprzedawać pączki?

gastronomia | 10.06.2019

VAT przed trybunał

O przyszłości polskich hamburgerów zadecyduje Trybunał Sprawiedliwości? Pomoże on rozstrzygnąć czy fiskus słusznie domaga się od franczyzobiorców McDonald’s 130 mln zł VAT-u.

gastronomia | 08.06.2019

Knajpa bez mięsa

Falla podpowiada franczyzobiorcom, jak otworzyć i zarabiać na restauracji z kuchnią roślinną.

gastronomia | 06.06.2019

Wiarygodny franczyzodawca

Gastro-kurierska firma Stava dołączyła do grona członków Polskiej Organizacji Franczyzodawców. Kto może zostać franczyzobiorcą marki?

gastronomia | 05.06.2019

Sfinks lubi franczyzę

Sfinks Polska stawia na franczyzę. Już teraz ponad połowa lokali w jego portfolio działa na licencji, a za trzy lata ma to być nawet 90 proc.

gastronomia | 04.06.2019

Kawa na wyspie

Lafaye to sieć wysp kawowych, oferujących kawę z rodzinnej palarni. Ile trzeba zainwestować w coffee point?

gastronomia | 31.05.2019

Biznes na gorące dni

Franczyzodawca marek Lodolandia, Rajskie Lody Tajskie, Kołacz na Okrągło i Bafra Kebab zapewnia, że franczyzobiorcom na start wystarczy 10 tys. zł.

gastronomia | 30.05.2019

Dobry miesiąc dla spaghettii

Makarun Spaghetti and Salad uruchomił w maju trzy nowe lokale franczyzowe. Ile trzeba mieć pieniędzy na otwarcie spaghetterii?

gastronomia | 18.05.2019

Pizza prze naprzód

New York Pizza Department otworzyła pierwszy lokal w zachodnio-pomorskiem. Jak można zostać franczyzobiorcą marki?

gastronomia | 13.05.2019

Kawiarnia w dużym mieście

Organic Coffee & more to koncept przeznaczony tylko dla dużych miast. Dlaczego?

gastronomia | 09.05.2019

Mobilne hot-dogi

Koncept New York Hot Dog wprowadza do oferty nowy format franczyzowy, czyli przyczepy gastronomiczne. Będzie je można kupić albo wynająć.

gastronomia | 07.05.2019

Opłacalna dieta pudełkowa

Franczyzodawcy cateringu dietetycznego Zdrowe chcą dotrzeć ze swoją marką nie tylko do dużych, lecz także do mniejszych miast. Jak otworzyć i prowadzić taki biznes?

gastronomia | 03.05.2019

Biznes po tajsku

Franczyzobiorcy lodów tajskich Chop Chop mogą skorzystać z finansowania zewnętrznego. Franczyzodawca proponuje im do wyboru cztery formaty lodziarni.

gastronomia | 30.04.2019

Plany z rozmachem

Franczyzodawca Lodolandii, Kołacza na Okrągło i Bafry Kebab rozwija swoje sieci w siedmiu krajach Europy. W Polsce planuje podpisać kolejne 100 umów franczyzowych do połowy roku.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

7 Street – Bar & Grill
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Bosko- Lody Produkcji Własnej
Browar Pinta
Carte d’Or Cafe
Chicken Kebab
Chilli Mili
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Coffeeloffee
Coffeeshop Company
Crazy Bubble
Crazy Piramid Pizza
Crema Caffe
Cukiernia Fit Cake
Da Grasso
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Oriental
Express Pizza – Ta prostokątna!
Falla
Fitnezja Catering Dietetyczny
Fresh Pizza
Fruitisimo
Frytki Belgijskie w Krakowie
Gruby Benek
Jack’s Bar & Restaurant
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kuchnia Marche
Kurcze Pieczone
Lafaye
Lodolandia
Lodostrefa
Lody Bonano
Lody Marsjano
Makarun Spaghetti and Salad
Mango Vegan Street Food
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr Hamburger
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niezłe Bydło
Olimp
Panda Ramen
Pan Naleśnik
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Cezar
Pizza Contenta
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Restauracje Sphinx
Sea Food Bar&Market
Seta Disco, Seta Bistro
Setka Bar
Sevi Kebab
So! Coffee
Speedy Romano
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Subway
Sushi Royal
Tel Aviv
Tornado Café
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Western Chicken
Western Tortilla
Willisch
Zdrowa Krowa Slow Food Fast
Zdrowa Micha bistro piekarnia
Zdrowe!