gastronomia

gastronomia | 21.03.2023

Pizza prosto z Włoch we franczyzie

Pizzeria La Patata otworzyła niedawno kolejny lokal w Warszawie. Oferuje pizzę na bazie sprowadzanych z Włoch produktów i chętnie podzieli się swoją licencją na biznes z franczyzobiorcami.

Pizzeria La Patata otworzyła niedawno kolejny lokal w Warszawie. Oferuje pizzę na bazie sprowadzanych z Włoch produktów i chętnie podzieli się swoją licencją na biznes z franczyzobiorcami.

gastronomia | 10.03.2023

Czy biznes Burneika Burger się opłaca?

Hardkorowy Robert ma swoją siłownię, a teraz zaprasza inwestorów do otwarcia franczyzy Burneika Burger.

gastronomia | 09.03.2023

Biznes to ludzie, a bez nich nie ma sukcesu

– Franczyza zabezpiecza przed porażką i utratą zainwestowanych pieniędzy – mówi Kamil Pękała, franczyzobiorca sieci Lodolandia.

gastronomia | 07.03.2023

Krowarzywa z dark kitchen

Marka Krowarzywa świętuje 10 urodziny. I ma nową ofertę współpracy, skierowaną do lokali z kuchnią roślinną.

gastronomia | 03.03.2023

Lody dają zarobić

Wartość rynku lodowego w Polsce wynosi 3,5 mld zł i ciągle rośnie. To dobra wiadomość dla osób, które rozważają biznes lodowy na licencji. Z kim można podjąć współpracę?

gastronomia | 21.02.2023

Burgery przynoszą zyski

Dobra Buła startuje z franczyzą. Kto może zostać franczyzobiorcą marki?

gastronomia | 17.02.2023

Biznes w parze

Agnieszka Kominek-Polender z mężem Dawidem wspólnie prowadzą oddział franczyzowy Stava. Jak się pracuje razem z małżonkiem?

gastronomia | 16.02.2023

Franczyza pączkarni – przegląd sprawdzonych pomysłów na biznes

Pączki sprzedają się nie tylko w Tłusty Czwartek. Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić pączkarnię?

gastronomia | 13.02.2023

Zarabiamy na sprzedaży pączków

– Na zwrot z inwestycji w pączkarnię można liczyć już po trzech miesiącach od jej otwarcia – mówi Szymon Pelczyk, właściciel sieci Pączkownia Smak Sprzed Lat.

gastronomia | 07.02.2023

Pora na lody

Beza Krówka zapewnia, że jej oferta franczyzowa jest bardzo elastyczna. Swoją sieć lodziarni opiera głównie na punktach sezonowych.

gastronomia | 02.02.2023

Sushi we franczyzie – przegląd sprawdzonych pomysłów na biznes

Moda na sushi wśród Polaków nie przemija. Jak otworzyć własny sushi-bar we franczyzie?

gastronomia | 27.01.2023

Makarun w niższej cenie

Sieć Makarun stawia mocno na formaty z niską kwotą inwestycji.

gastronomia | 25.01.2023

Franczyza kawiarni – przegląd sprawdzonych pomysłów na biznes

Własna kawiarnia to marzenie wielu osób. Jak ją otworzyć we franczyzie? Licencję na kawiarnię lub cukiernię udostępnia dużo konceptów.

gastronomia | 19.01.2023

Franczyza w nowym formacie

Cukrem i Solą otwiera nowy format. Oprócz food trucków i lokali stacjonarnych proponuje teraz franczyzobiorcom także wyspy handlowe.

gastronomia | 17.01.2023

Kebab we franczyzie – przegląd sprawdzonych pomysłów na biznes

Kebab stał się prawie daniem narodowym Polaków. Może więc być dobrym pomysłem na biznes. Co trzeba zrobić, żeby otworzyć i z sukcesem prowadzić kebabownię?

gastronomia | 11.01.2023

Franczyza z bubble tea

Crazy Bubble otwiera miesięcznie średnio trzy nowe punkty. Coraz śmielej radzi sobie też za granicą.

gastronomia | 09.01.2023

Franczyza pizzerii – przegląd sprawdzonych pomysłów na biznes

Wybór konceptów franczyzowych w segmencie pizzerii jest bardzo duży. I wciąż kolejne marki decydują się dzielić z innymi swoją licencją na biznes.

gastronomia | 03.01.2023

KOKU Sushi z przemyślaną strategią

KOKU Sushi opracowało własną odpowiedź na wysoką inflację i wzrosty cen. M.in. dzięki temu miniony rok był dla sieci rekordowy pod względem sprzedaży.

gastronomia | 29.12.2022

Kawiarnie i nie tylko

Inna i Oleg Yarovyj prowadzą trzy marki gastronomiczne, które rozwijają we franczyzie.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

7 Street - Bar & Grill
Am Am Kebab
Amori Pomodori
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Beza Krówka
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
BuBu Bubble Tea
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Cafe Słodziak
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Cochise Burger
Coffeeloffee
Cofix
Crazy Bubble
Crazy Dog
Cudo Vegan Sushi
Cukiernia Sowa
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Buła
Dobra Pączkarnia
Dolci Sapori - Mniami
Domino’s Pizza
Donuterie
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Felix Chicken
Fit Cake
Frentzza – Pizza & Friends
Gruby Benek
Hej Pizza
Hotdogzna
Ice'n'go
Japanos
Kebab Yum Yum
Koku Sushi
Krowa Mać Burgers
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lviv Croissants
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
Maxipizza
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food Burgers
Meron
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mniami Ice Cream
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Pączki Mamy
Pączkownia
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pink Sushi
Pizza Bunga
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizzeria La Patata
Pizzeria Stopiątka
Ramen Shop by Sushi Kushi
Sayuri Sushi
SETA DISCO 24/7
SiGelato
So Coffee
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Sushi Bistro
Sushi Kushi
The Burgers
The White Bear Coffee
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Western Chicken
Western Tortilla
Zamrożeni
ŻarWOK
Zdrowa Krowa