gastronomia

gastronomia | 18.05.2019

Pizza prze naprzód

New York Pizza Department otworzyła pierwszy lokal w zachodnio-pomorskiem. Jak można zostać franczyzobiorcą marki?

New York Pizza Department otworzyła pierwszy lokal w zachodnio-pomorskiem. Jak można zostać franczyzobiorcą marki?

gastronomia | 07.05.2019

Opłacalna dieta pudełkowa

Franczyzodawcy cateringu dietetycznego Zdrowe chcą dotrzeć ze swoją marką nie tylko do dużych, lecz także do mniejszych miast. Jak otworzyć i prowadzić taki biznes?

gastronomia | 03.05.2019

Biznes po tajsku

Franczyzobiorcy lodów tajskich Chop Chop mogą skorzystać z finansowania zewnętrznego. Franczyzodawca proponuje im do wyboru cztery formaty lodziarni.

gastronomia | 30.04.2019

Plany z rozmachem

Franczyzodawca Lodolandii, Kołacza na Okrągło i Bafry Kebab rozwija swoje sieci w siedmiu krajach Europy. W Polsce planuje podpisać kolejne 100 umów franczyzowych do połowy roku.

gastronomia | 24.04.2019

Pieniądze w dowozach

Stava otwiera miesięcznie średnio po dwa oddziały. Gdzie jeszcze szuka franczyzobiorców?

gastronomia | 17.04.2019

Soki z Czech

Czeska marka Fruitisimo szuka franczyzobiorców w Polsce. Jakie proponuje warunki współpracy?

gastronomia | 15.04.2019

Gotują ramen i zarabiają

Franczyzodawca Panda Ramen zapewnia, że przy 100 klientach dziennie można już liczyć na zysk. A w restauracji sieci stołuje się zazwyczaj 250-300 osób.

gastronomia | 12.04.2019

Wiedźmin polubił wege

Bobby Burger szuka finansowania i razem z Michałem Kicińskim, twórcą gry Wiedźmin, chce rozwijać już nie tylko sieć burgerowni, ale też restauracji wege.

gastronomia | 09.04.2019

Dyrektor przechodzi na swoje

Mateusz Brożyna miał intratną posadę, ale uznał, że już nie chce pracować u kogoś. Rzucił etat i zainwestował w pizzerię franczyzową Stopiątki.

gastronomia | 30.03.2019

Moda na japoński przysmak

Sieć Koku Sushi otworzyła w marcu dwa nowe sushi bary. Do wakacji ma zamiar uruchomić dwa kolejne lokale. I myśli o ekspansji za granicę.

gastronomia | 26.03.2019

Jak zarabiać na pizzy

New York Pizza Department daje franczyzobiorcom do wyboru cztery formaty lokali. Czym się różnią?

gastronomia | 22.03.2019

Mięso na drugi plan

Sieć Meat & Fit usunęła z nazwy mięso i zmieniła szyld na Meet & Fit. Skąd taka decyzja?

gastronomia | 19.03.2019

Biznes z żoną

Znany słowacki hokeista Peter Frühauf zainwestował wraz z żoną we franczyzę Subwaya. Czemu wybrali właśnie tę markę?

gastronomia | 14.03.2019

Z rodzinnego przepisu

Lody Piccolo można sprzedawać z lodziarni stacjonarnej i mobilnej. Najlepiej zacząć jak najszybciej.

gastronomia | 12.03.2019

Co dalej z Telepizzą?

AmRest nie kupi udziałów w Telepizzy. Co teraz? Czy Telepizza poszuka kolejnego inwestora?

gastronomia | 10.03.2019

Biznes tylko roślinny

– Coraz więcej ludzi interesuje się jedzeniem wegańskim. Dzięki temu rośnie grono naszych potencjalnych klientów – mówi Marcin Krysiński, franczyzodawca Mihiderki.

gastronomia | 06.03.2019

Pizza w wersji mini

New York Pizza Department ma dla franczyzobiorców nowy format lokalu – o niższej kwocie inwestycji.

gastronomia | 04.03.2019

Mała czarna na rowerze

Franczyzodawca Tornado Café proponuje otwieranie mobilnych kawiarenek na licencji. Czy to biznes tylko na sezon wiosenno-letni?

gastronomia | 27.02.2019

Wakacje zgarniają rynek

Wakacje.pl przejmują kolejną franczyzową sieć z branży turystycznej – Wakacyjny Świat. Czy to oznacza, że ta ostatnia marka zniknie z rynku?

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

7 Street – Bar & Grill
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Bosko- Lody Produkcji Własnej
Browar Pinta
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chicken Kebab
Chilli Mili
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Chop Chop Lody Tajskie
Coffeeloffee
Coffeeshop Company
Crazy Bubble
Crazy Piramid Pizza
Crema Caffe
Cukiernia Fit Cake
Da Grasso
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Oriental
Express Pizza – Ta prostokątna!
Fabryka Pizzy
Falla
Fitnezja Catering Dietetyczny
Fresh Gelato
Fresh Pizza
Fruitisimo
Frytki Belgijskie w Krakowie
Gruby Benek
Jack’s Bar & Restaurant
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kuchnia Marche
Lafaye
Lodolandia
Lodostrefa
Lody Bonano
Lody Marsjano
Makarun Spaghetti and Salad
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr Hamburger
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niezłe Bydło
Olimp
Organic Coffee & more
Panda Ramen
Pan Naleśnik
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Cezar
Pizza Contenta
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Red Hot Chicken
Restauracje Sphinx
Seta Disco, Seta Bistro
Setka Bar
Sevi Kebab
So! Coffee
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Subway
Sushi Royal
Tairoll
Tel Aviv
Tornado Café
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Western Chicken
Western Tortilla
Willisch
Zdrowa Krowa Slow Food Fast
Zdrowa Micha bistro piekarnia
Zdrowe!