gastronomia

gastronomia | 30.06.2022

Sushi ma się dobrze

Sushi Kushi chwali się kolejnymi otwarciami. Czy franczyzobiorcy są zadowoleni ze współpracy z marką?

Sushi Kushi chwali się kolejnymi otwarciami. Czy franczyzobiorcy są zadowoleni ze współpracy z marką?

gastronomia | 30.05.2022

Jak otworzyć pizzerię?

Da Grasso nie tylko otwiera nowe lokale, ale też ma propozycję dla już działających restauratorów.

gastronomia | 17.05.2022

Biznes z bubble tea

Katarzyna Bakalarczyk współpracę z Crazy Bubble zaczynała od pracy w jednym z punktów marki. Z czasem została jej franczyzobiorczynią. Czy to się opłacało?

gastronomia | 09.05.2022

Słodki biznes

– Pączkarnie, w przeciwieństwie do lodziarni, nie działają sezonowo, dzięki czemu przynoszą zyski przez cały rok – podkreśla Wojciech Goduński, franczyzodawca Pączków Mamy.

gastronomia | 26.04.2022

Marzenie o gastronomii

Mykola i Yana Maksymiv od półtora roku prowadzą we Wrocławiu pizzerię Gruby Benek. Jak układa im się współpraca z franczyzodawcą?

gastronomia | 19.04.2022

Wynajem - inwestycja przyjazna przedsiębiorcom

Czy można przetestować biznes, a później w niego zainwestować?

gastronomia | 12.04.2022

Przepis na donuty

La Donuteria szuka w Polsce zarówno indywidualnych franczyzobiorców, jak masterfranczyzobiorców. Ile trzeba zainwestować w biznes?

gastronomia | 07.04.2022

Gruzińskie smaki w nowych miejscach

W Chinkalni sporo się dzieje. Marka wkrótce otwiera kolejną franczyzową restaurację. W następnych planach są dwa lokale własne.

gastronomia | 05.04.2022

Biznes bez cukru

– Świadomość Polaków dotycząca trendów żywieniowych jest coraz wyższa. To sprzyja rozwojowi naszego konceptu – mówi Karol Babicz, właściciel sieci Ciacho bez cukru.

gastronomia | 30.03.2022

Koncepty do wyboru

Franczyzobiorcy New York Hot Dog mają do wyboru kilka formatów, w których mogą działać. Dodatkowo licencjodawca uruchamia dwa zupełnie nowe koncepty.

gastronomia | 22.03.2022

Nadchodzi czas na lody

W ubiegłym roku marka Mini Melts miała ok. 800 stoisk z lodami. Jaki będzie ten sezon?

gastronomia | 18.03.2022

Teraz spada, ale wzrośnie

– W 2022 roku zaobserwujemy spadek wartości zamówień z dowozem, ale już w 2025 roku rynek pobije pandemiczny rekord i przebije pułap 10 mld zł – mówi Paweł Aksamit, prezes zarządu spółki Stava.

gastronomia | 17.03.2022

Wujek Wania zamiast McDonald's?

Rosjanie chcą podrobić McDonald's? Nieco zmodyfikowane logo i nazwa Wujek Wania miałyby zastąpić szyldy światowej sieci w Rosji.

gastronomia | 14.03.2022

Własny biznes w nowym kraju

Lidia Zakrevska i jej mąż Konstantin od dwóch lat prowadzą swój biznes pod szyldem Fit Cake. Jak odnaleźli się w polskiej rzeczywistości biznesowej?

gastronomia | 08.03.2022

Nowa franczyza w gastronomii

Białostocka marka gastronomiczna Boston Wings & Pizza zaczęła rozwój poprzez franczyzę. Proponuje franczyzobiorcom różne formaty prowadzenia biznesu.

gastronomia | 04.03.2022

31 pomysłów na biznes w gastronomii

Gastronomia ma za sobą kolejny trudny rok. Najsilniejsi jednak przetrwali i znaleźli sposób na funkcjonowanie w nowych warunkach rynkowych. Sprawdźcie, z kim warto nawiązać współpracę.

gastronomia | 27.02.2022

Sto punktów Bafra Kebab w Polsce

Eryk Pisarski zainwestował w punkt Bafra Kebab niewiele ponad pół roku temu. Osiągane zyski zachęciły go do szybkiego otwarcia kolejnej lokalizacji.

gastronomia | 24.02.2022

Mała gastronomia, dobry biznes

W marcu marka Cukrem i Solą otwiera trzy nowe punkty franczyzowe. Ile trzeba zainwestować w przyczepę gastronomiczną pod tym szyldem?

gastronomia | 23.02.2022

Przepis na ramen

Franczyzodawca Sushi Kushi uruchamia nowy koncept gastronomiczny. Tym razem z ramenem w roli głównej.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

Am Am Kebab
Amori Pomodori
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Bao Dao
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bobby Burger
Boston Wings
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Ciacho bez cukru
Cochise Burger
Coffeeloffee
Cofix
Comparello Bello
Crazy Bubble
Crazy Corn
Cudo Vegan Sushi
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Pączkarnia
Dolci Sapori - Mniami
Domino’s Pizza
Donuterie
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Felix Chicken
Fit Cake
Fresh Gelato
Gruby Benek
Halong
HEJ PIZZA
Hotdogzna
Ice'n'go
Japanos
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kreweta Tempura Bar
Krowa Mać Burgers
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
La Donuteria
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Maxipizza
McDonald’s
Meron
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Pączki Mamy
Pączkownia
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
PINTA
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizza Point Good Eatin’ American Style
Pizzeria Stopiątka
Prosiak Polski Kebab & Fast Food
Ramen Shop by Sushi Kushi
SETA DISCO 24/7
SiGelato
So Coffee
Soup Culture
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Sushi Bistro
Sushi Kushi
Sushi Wok
The White Bear Coffee
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Western Chicken
Western Tortilla
Zamrożeni
ŻarWOK
Zdrowa Krowa