gastronomia

gastronomia | 20.09.2019

Piwny interes

Pub z piwami kraftowymi to pomysł na biznes pod szyldem Jabeerwocky. Twórca konceptu ma duże doświadczenie w branży piw rzemieślniczych.

Pub z piwami kraftowymi to pomysł na biznes pod szyldem Jabeerwocky. Twórca konceptu ma duże doświadczenie w branży piw rzemieślniczych.

gastronomia | 04.09.2019

Przepis na pizzerię

Lokale pod szyldem Pizza Cezar można otwierać zarówno w galeriach handlowych, jak i w lokalizacjach przyulicznych. Inwestycja w najmniejszy format to 40 tys. zł.

gastronomia | 30.08.2019

Burgerownia zamiast korporacji

Michał Kuczyński odszedł z korporacji i zajął się gastronomią. Już ponad rok prowadzi burgerownię marki Zdrowa Krowa.

gastronomia | 28.08.2019

Pizza w prostokącie

Express Pizza wkrótce otwiera swój piąty lokal franczyzowy. Ile trzeba zainwestować w pizzerię pod tym szyldem?

gastronomia | 27.08.2019

Otwieramy kebab

– Wystarczy zaledwie 20 tys. zł na start, żeby zostać właścicielem przyczepy gastronomicznej Bafra Kebab – mówi Krzysztof Borowiec, dyrektor sprzedaży sieci Sweet Gallery.

gastronomia | 22.08.2019

Piwo z kranu

Piwa rzemieślnicze mają coraz więcej zwolenników. Browar Pinta postanowił wykorzystać ten trend i zbudować sieć franczyzowych pubów z kraftowymi piwami.

gastronomia | 21.08.2019

Pizzerie w nowych lokalizacjach

New York Pizza Department właśnie otwiera pierwszy lokal w galerii handlowej. W planach na ten rok ma jeszcze kolejne osiem pizzerii.

gastronomia | 19.08.2019

Makarun w galeriach i biurowcach

W pierwszym półroczu tego roku Makarun Spaghetti & Salad uruchomił siedem nowych lokali. Wkrótce długo zapowiadane otwarcie w Dubaju.

gastronomia | 16.08.2019

Franczyza w stylu fit

Fitnezja chce zbudować sieć oddziałów franczyzowych we wszystkich dużych polskich miastach.

gastronomia | 14.08.2019

Kurierzy z obiadem

Firma Stava ma już 25 oddziałów w całej Polsce. Franczyzobiorców szuka nie tylko w dużych miastach.

gastronomia | 10.08.2019

Biznes z kotletem

Kotlet w Bułce serwuje klientom dokładnie to, co ma w nazwie. Czy da się zarobić na tak prostym menu?

gastronomia | 07.08.2019

Włoskie smaki

Pizza z pieca opalanego drewnem to specjalność nowej franczyzowej marki Drewno i Ogień.

gastronomia | 02.08.2019

Żal byłoby nie skorzystać

– Pracownicy centrali firmy są jednocześnie naszymi franczyzobiorcami. To najlepsza rekomendacja dla naszych franczyz – mówi Marcin Olesiak, właściciel spółki Sweet Gallery.

gastronomia | 26.07.2019

Czas na lody

Lodziarnia pod szyldem Bosko – według zapewnień franczyzodawcy – może być rentowna od pierwszego miesiąca. Pod warunkiem, że otworzy się ją we właściwym momencie.

gastronomia | 24.07.2019

Dobry rok dla sushi

Pięć nowych restauracji to bilans pierwszego półrocza w Koku Sushi. W najbliższych miesiącach ruszą jeszcze dwa kolejne lokale.

gastronomia | 19.07.2019

Pizza z silną marką

Osiem lat temu Leszek Murawski zaryzykował, pożyczył pieniądze i otworzył własną pizzerię. Szybko okazało się, że ryzyko się opłaca.

gastronomia | 17.07.2019

Lody z automatu

Coraz więcej franczyzobiorców Mini Melts decyduje się na inwestycję w maszyny vendingowe. Można je kupić lub wydzierżawić.

gastronomia | 10.07.2019

Pizza w dowozie

Koncept Fresh Pizza rusza z franczyzą. Chce zbudować sieć około 50 pizzerii.

gastronomia | 08.07.2019

Gotowi na zmiany

Carte d’Or Cafe uważnie obserwuje zmiany na rynku, spowodowane zakazem handlu w niedziele. I szuka lokalizacji na lodziarnie poza galeriami handlowymi.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

7 Street – Bar & Grill
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Bosko- Lody Produkcji Własnej
Browar Pinta
Carte d’Or Cafe
Chicken Kebab
Chilli Mili
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Ciasto i Farsz
Coffeeloffee
Coffeeshop Company
Crazy Bubble
Crema Caffe
Cukiernia Fit Cake
Da Grasso
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Oriental
Express Pizza – Ta prostokątna!
Falla
Fitnezja Catering Dietetyczny
Fresh Pizza
Fruitisimo
Gruby Benek
Jack’s Bar & Restaurant
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kuchnia Marche
Kurcze Pieczone
Lafaye
Little Caesars Pizza
Lodolandia
Lodostrefa
Lody Bonano
Lody Marsjano
Makarun Spaghetti and Salad
Mango Vegan Street Food
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr Hamburger
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niezłe Bydło
Olimp
Panda Ramen
Pan Naleśnik
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Piramid Pizza
Pizza Cezar
Pizza Contenta
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Restauracje Sphinx
Sea Food Bar&Market
Setka Bar
Sevi Kebab
So! Coffee
Speedy Romano
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Stodola Kebap & Grill
Subway
Sushi Royal
Tel Aviv
Tornado Café
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Western Chicken
Western Tortilla
Zdrowa Krowa Slow Food Fast
Zdrowe!