gastronomia

Kebab z niską inwestycją
Franczyzodawca AM AM Kebab zapewnia, że na start w tym biznesie nie potrzeba dużych pieniędzy. A ile można zarobić?
Franczyzodawca AM AM Kebab zapewnia, że na start w tym biznesie nie potrzeba dużych pieniędzy. A ile można zarobić?

Pizza się nie przejadła
– Wszystkie rozmowy z potencjalnymi franczyzobiorcami opieramy m.in. na analizie rynkowej i potencjale sprzedażowym danego miejsca – mówi Rafał Piasecki z Da Grasso.

Franczyza blisko domu
Karol Nowosielski zupełnie przypadkiem trafił na koncept Bafra Kebab. Nie szukał nowej drogi zawodowej. O jego przyszłości zadecydował przypadek.

Apetyt na hot dogi
New York Hot Dog wchodzi w nowe lokalizacje i ma nowe pomysły na kolejny sezon.

Biznes dobrze policzony
– Pomożemy franczyzobiorcom optymalizować koszty działalności, aby mogli rozwijać swoje biznesy – zapowiada Robert Kuc, CEO Zdrowa Krowa.

Nowa marka pizzerii we franczyzie
Salsiccia ma już trzy lokale własne w Warszawie. Teraz startuje z franczyzą.

Biznes ze smakiem
We franczyzowe pizzerie Da Grasso zainwestowało prawie 200 franczyzobiorców i norweski koncern Orkla. Co zobaczyli w tym biznesie? Rozmawiamy z Magdaleną Piróg, prezes zarządu sieci Da Grasso.

Biznes blisko domu
Wystarczy 15 tys. zł wkładu własnego, aby otworzyć biznes pod marką Bafra Kebab. Punkt z kebabem można otworzyć nawet w miejscowości liczącej 5 tys. mieszkańców, gdzie jest mała konkurencja. Kto może zostać franczyzobiorcą marki?

Japońskie combo
W niecałe dwa lata Marcin Winkel otworzył cztery lokale Sushi Kushi i Ramen Shop.

Burgery od Sfinksa
Ofertę The Burgers można dołączyć do już działającej restauracji lub uruchomić pod tą marką samodzielny lokal.

Nowy kebab we franczyzie
Carat Kebab to nowa marka franczyzowa w segmencie kebabowni. Czym chce się wyróżnić na rynku?

Ramen zachwycił Polaków
Japoński rosół robi furorę na rynku, a co za tym idzie, przybywa też restauracji serwujących ramen. Czy jest jeszcze miejsce na kolejne?

Dobrze wybrać franczyzę
Oles Lozghachov bardzo starannie podszedł do wyboru franczyzodawcy. Czym uwiódł go koncept Cukrem i Solą?

Biznes, który kusi
Adrian Ćwik to przykład przedsiębiorcy, który stawia czoła przeciwnościom i konsekwentnie dąży do celu. Na własnej skórze przekonał się, że franczyza to najbezpieczniejsza forma własnej działalności.

Popyt na zdrowe słodkości
Fit Cake otworzył 10 lokali w ciągu miesiąca. Wchodzi też na nowe, zagraniczne rynki.

Otwieramy przyczepę z kebabem
Firma Sweet Gallery oferuje możliwość wynajmu przyczepy, bez obciążenia finansowego związanego z leasingiem czy zakupem. Wystarczy wkład w wysokości ok. 15 tys. zł.

Jak otworzyć restaurację McDonald’s?
Patrycja Niedźwiecki prowadzi z mężem już trzy restauracje pod złotymi łukami. Jak wygląda franczyza Maka „od kuchni”?

Kawiarnia na rowerze
Bike Café szuka franczyzobiorców nie tylko w aglomeracjach, ale też w nieco mniejszych miastach. Przy skorzystaniu z subskrypcji próg inwestycji można obniżyć praktycznie do zera.

Jak zostać prywatnym kucharzem?
Paweł Sitarz odkrył niszę w gastronomii i został pierwszym mobilnym kucharzem w Polsce. Ile zarabia i kto korzysta z jego usług?

Nowy kebab we franczyzie
Sulaiman Kebab proponuje franczyzobiorcom otwarcie food trucka z kebabem. Na inwestycję nie potrzeba dużo pieniędzy.

Biznes z Cofix
Paweł Kamiński właśnie planuje otwarcie trzeciej kawiarni na licencji Cofix. Co mu się podoba we współpracy z franczyzodawcą?
ZOBACZ W KATALOGU


























































































