gastronomia

gastronomia | 19.10.2021

Stava w programie "Firma"

Jak otworzyć biznes gastro-kurierski za 10 tys. zł? Dowiedz się oglądając program "Firma".

Jak otworzyć biznes gastro-kurierski za 10 tys. zł? Dowiedz się oglądając program "Firma".

gastronomia | 11.10.2021

Znajdź franczyzę w gastronomii

Lody, pizza, food truck czy restauracja? Jeśli myślisz o franczyzie w gastronomii, na Targach Franczyza spotkasz dawców licencji z różnych segmentów tego rynku.

gastronomia | 07.10.2021

Nowy kierunek rozwoju

Stopiątka otworzyła pięć nowych pizzerii. Trzy z nich to kolejne lokale należących do sieci franczyzobiorców. Gdzie franczyzodawca chce otwierać następne placówki?

gastronomia | 04.10.2021

Jak zarabiać na pączkach

Pączki robione w obecności klientów to specjalność Dobrej Pączkarni. Czy opłaca się inwestować w taki biznes?

gastronomia | 30.09.2021

Zyski ze zdrowych słodyczy

Sieci Fit Cake przybywa multifranczyzobiorców. Niektórzy rezerwują sobie wyłączność na konkretne miasto czy rejon już w momencie podpisywania pierwszej umowy.

gastronomia | 24.09.2021

Inwestycja będzie niższa

Stava mocno obniża wymogi kapitałowe na inwestycję w oddział franczyzowy. Teraz na początek wystarczy naprawdę niewielki budżet.

gastronomia | 22.09.2021

Biznes na małym rynku

– Interesują nas głównie mniejsze miejscowości, w których oferta gastronomiczna nie jest zbyt rozbudowana – mówi Radosław Charubin, współwłaściciel sieci Lody Bonano oraz “u Lodziarzy”.

gastronomia | 22.09.2021

Licencja z oryginalnym produktem

Franczyzodawca Crazy Bubble przekonuje, że klienci pokochali bubble tea. Jak wykorzystać ten trend?

gastronomia | 21.09.2021

Dziś w programie "Firma" Sweet Gallery

Czy biznesem franczyzowym da się z sukcesem zarządzać zdalnie? Dowiedz się oglądając kolejny odcinek programu "Firma".

gastronomia | 17.09.2021

Otwieramy sieciową kawiarnię

Nowa międzynarodowa sieć kawiarni chce rozwijać się na polskim rynku. Co proponuje franczyzobiorcom?

gastronomia | 15.09.2021

Zyski z food trucka

Food truck pod szyldem Hej Pizza może pracować przez cały rok. Ile trzeba w niego zainwestować?

gastronomia | 09.09.2021

Zarobić na lodach

Sieci Mini Melts przybyło w tym roku 300 punktów. Jak otworzyć własne stoisko z lodami?

gastronomia | 08.09.2021

Klienci wrócili do restauracji

– Goście teraz chętnie przeznaczają więcej pieniędzy na wyjście do restauracji – mówi Wojciech Lewandowski, menedżer ds. franczyzy i sprzedaży Pierogarni Stary Młyn.

gastronomia | 08.09.2021

Zyski na parze

Franczyzodawca zaParowanych oparł swój biznes na gotowanych na parze chińskich pierożkach. Czy wąska specjalizacja się opłaciła?

gastronomia | 07.09.2021

Dziś w programie "Firma" Wojtex

Czy można otworzyć pizzerię za mniej niż 50 tys. zł? Sprawdź w najnowszym odcinku programu "Firma".

gastronomia | 04.09.2021

Food truck na cały rok

Przyczepy gastronomiczne pod szyldem Cukrem i Solą mogą pracować przez cały rok. Franczyzodawca marki właśnie wzbogaca menu na sezon jesienno-zimowy.

gastronomia | 02.09.2021

Wirtualna restauracja, realne zyski

Wirtualne marki gastronomiczne coraz gęściej pojawiają się na rynku. Czym jest wirtualna restauracja? I jak ją prowadzić?

gastronomia | 17.08.2021

Dwa to lepiej niż jeden

– Nawet 80 proc. naszych nowych franczyzobiorców decyduje się na otwarcie jednocześnie dwóch konceptów – mówi Tomasz Jench, franczyzodawca New York Pizza Department i ŻarWok.

gastronomia | 03.08.2021

Dziś w programie "Firma" McDonald's!

McDonald’s ze swoją ofertą dociera już nawet do małych miast. Czy cieszy się ona zainteresowaniem mieszkańców? Obejrzyj rozmowę.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

All Cafe Smaki Miast
Amori Pomodori
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bobby Burger
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Ciacho bez cukru
Coffeeloffee
Cofix
Comparello Bello
Crazy Bubble
Crazy Corn
Cudo Vegan Sushi
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Pączkarnia
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Dolci Sapori - Mniami
Domino’s Pizza
Donuterie
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Falla Wrap
Fit&Food
Fit Cake
Frentzza – Pizza & Friends
Fresh Gelato
Grube Pierogi
Gruby Benek
Halong
HEJ PIZZA
Ice'n'go
Japanos
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Marsjano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
Maxipizza
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Meron
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Olio
Pączkownia
Papa John’s Pizza
Picburger
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizza Point Good Eatin’ American Style
Pizzeria Stopiątka
proKURAtura
Prosiak Polski Kebab & Fast Food
Pyszna Zupka
SETA DISCO 24/7
Setka Restauracja Polska
SiGelato
So! Coffee
Soup Culture
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Strefa DISCO 24/7
Subway
Sushi Bistro
Sushi Wok
Sushi World
Tavolo
thai vege gluten free
The White Bear Coffee
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Wege Gang
Western Chicken
Western Tortilla
zaParowani
ŻarWOK
Zdrowa Krowa
Zjedz