gastronomia

gastronomia | 03.08.2021

Dziś w programie "Firma" McDonald's!

McDonald’s ze swoją ofertą dociera już nawet do małych miast. Czy cieszy się ona zainteresowaniem mieszkańców? Obejrzyj rozmowę.

McDonald’s ze swoją ofertą dociera już nawet do małych miast. Czy cieszy się ona zainteresowaniem mieszkańców? Obejrzyj rozmowę.

gastronomia | 22.07.2021

Zarabiamy na jedzeniu na wagę

Pod szyldem Tavolo działają lokale, serwujące jedzenie na wagę. To format kojarzony przede wszystkim z galeriami handlowymi, ale może się sprawdzić też w innych lokalizacjach.

gastronomia | 14.07.2021

Biznes z niską inwestycją

– Zwrot z inwestycji w naszą pizzerię powinien nastąpić po 3-4 miesiącach – mówi Wojciech Goduński, który wprowadza na rynek nowy koncept Amori Pomodori.

gastronomia | 07.07.2021

Mobilna pączkarnia

Dolci Sapori MNIAMI to słodki street food. Punkty mobilne sprzedają nie tylko lody, ale też pączki, dzięki czemu mogą pracować przez okrągły rok.

gastronomia | 02.07.2021

Pizzeria jak fabryka

Pierwsze pizzerie Stopiątka Fabryka po trzecim miesiącu działalności osiągnęły sprzedaż na poziomie blisko 100 tys. zł.

gastronomia | 18.06.2021

Kawa z roweru

Bike Café liczy, że w przyszłym roku liczba rowerowych kawiarni z tym szyldem przekroczy setkę.

gastronomia | 11.06.2021

Kawiarnia ze słodyczami bez cukru

Fit Cake w tegorocznych planach założył, że do końca roku chce mieć 50 lokali. W jakim tempie przebiega rozwój sieci?

gastronomia | 04.06.2021

Lodziarnie wychodzą z lockdownu

Carte d'Or Cafe po okresie długiego zamknięcia weryfikuje sieć lokali. Czy wszystkie przetrwają?

gastronomia | 02.06.2021

Lokal z wegańskim menu

Krowarzywa otworzyła w tym roku dwa nowe lokale, kolejne cztery są w trakcie przygotowań. Gdzie jeszcze koncept szuka franczyzobiorców?

gastronomia | 25.05.2021

Rozwój w szybkim tempie

Tylko w tym tygodniu franczyza New York Pizza Depatment i ŻarWok powiększy się o trzy lokale. Franczyzodawca przygotował też nowy format pizzerii, który można otworzyć np. w... sklepie.

gastronomia | 20.05.2021

Pizza pokonała koronawirusa

Sieć Da Grasso do końca wakacji otworzy siedem nowych lokali. Franczyzobiorcom proponuje dwa formaty placówek.

gastronomia | 14.05.2021

Pizzeria pod światowym szyldem

Papa John's chętnie współpracuje z franczyzobiorcami, którzy planują otworzyć więcej niż jeden lokal. Na jaką inwestycję trzeba być przygotowanym?

gastronomia | 11.05.2021

Otwieramy bistro z sushi

Sushi Bistro stawia przede wszystkim na model take away, chociaż franczyzobiorca może też poprowadzić restaurację. Z jaką inwestycją trzeba się liczyć?

gastronomia | 07.05.2021

Otwieramy catering dietetyczny

Catering dietetyczny okazał się odporny na koronawirusa. Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić taki biznes?

gastronomia | 30.04.2021

Biznes z mistrzem Salvatore

Co może ściągnąć Sycylijczyka z kraju, gdzie słońce świeci przez okrągły rok, a temperatura nie spada poniżej 12°C do Polski? Oczywiście, miłość do kobiety i… biznes.

gastronomia | 26.04.2021

Sushi w wersji take away

Franczyzodawca Sushi World chce otwierać trzy lokale franczyzowe miesięcznie. Jak przygotowuje licencjobiorców do prowadzenia biznesu?

gastronomia | 25.04.2021

Jak zarobić na diecie pudełkowej

– Catering dietetyczny okazał się covidoodporny – zapewnia Aneta Jaremkowska, franczyzodawczyni Fit & Food Catering.

gastronomia | 14.04.2021

Zdrowa Krowa przyjmuje gości

Zdrowa Krowa otworzyła część swoich lokali, pomimo trwającego lockdownu gastronomii. Jak wygląda praca otwartych restauracji i czy klienci nie boją się do nich przychodzić?

gastronomia | 12.04.2021

Czy opłaca się sprzedawać kukurydzę?

Kukurydza w różnych smakach to menu nowego konceptu franczyzowego Crazy Corn.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

All Cafe Smaki Miast
Amori Pomodori
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Churrożercy.pl
Ciacho bez cukru
Coffeeloffee
Cofix
Comparello Bello
Crazy Bubble
Crazy Corn
Cudo Vegan Sushi
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Pączkarnia
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Dolci Sapori - Mniami
Domino’s Pizza
Donuterie
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla Wrap
Felix Chicken
Fit&Food
Fit Cake
Frentzza – Pizza & Friends
Grube Pierogi
Gruby Benek
Jabeerwocky® Craft Beer
Japanos
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Marsjano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
Maxipizza
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Meron
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr Hamburger
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Olio
Papa John’s Pizza
Picburger
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizza Point Good Eatin’ American Style
Pizzeria Stopiątka
proKURAtura
Pyszna Zupka
Seta Disco, Seta Bistro
Setka Restauracja Polska
SiGelato
So! Coffee
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Stodola Kebap & Grill
Strefa DISCO 24/7
Subway
Sushi Bistro
Sushi World
Tavolo
Telepizza
thai vege gluten free
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Wege Gang
Western Chicken
Western Tortilla
ZajeBISTRO
zaParowani
Zdrowa Krowa
Zjedz