gastronomia

gastronomia | 15.09.2020

Bistro z burgerami

Marka Meet&Fit otworzyła drugi lokal w Poznaniu. Franczyzobiorców szuka w miastach liczących od 20 tys. mieszkańców.

Marka Meet&Fit otworzyła drugi lokal w Poznaniu. Franczyzobiorców szuka w miastach liczących od 20 tys. mieszkańców.

gastronomia | 02.09.2020

Pączki po hiszpańsku

Hiszpańskie pączki churros to specjalność konceptu Churrożercy. Franczyzobiorca ma też jednak możliwość poszerzenia oferty o inne desery.

gastronomia | 31.08.2020

Gruby Benek coraz większy

Szyld Grubego Benka zawisł ostatnio w Gdańsku i Warszawie. W planach są otwarcia kolejnych pizzerii.

gastronomia | 24.08.2020

Biznes w promocji

Kotlet w Bułce ma promocję dla nowych franczyzobiorców. Można zaoszczędzić na starcie biznesu.

gastronomia | 19.08.2020

Pizzeria na licencji

Da Grasso nie rezygnuje z planów rozwoju sieci. Franczyzodawca otwiera pizzerie latem, ma też już plany na jesień.

gastronomia | 17.08.2020

Fit Cake: czas na lody bez cukru

Franczyzobiorcy Fit Cake mają nowe źródło przychodów – lody bez cukru, glutenu i laktozy.

gastronomia | 05.08.2020

Rośnie sprzedaż w Bafra Kebab

Bafra Kebab, sieć mobilnych punktów sprzedaży kebabów, odnotowuje wzrost sprzedaży i realizuje nowy kierunek rozwoju.

gastronomia | 03.08.2020

Lato dobre dla lodów

Autorskie Lody Piccolo nie narzekają na tegoroczny sezon. Dla swoich franczyzobiorców mają kilka możliwości współpracy.

gastronomia | 01.08.2020

Franczyzobiorca przejmuje pizzę

Papa John's ma pierwszego franczyzobiorcę w Polsce. Z doświadczeniem w gastronomii, ale nie na polskim rynku.

gastronomia | 21.07.2020

Lodziarnia we franczyzie

Zdecydowana większość lodziarni Bosko to placówki całoroczne. Jak taką otworzyć?

gastronomia | 30.06.2020

Sfinks zarzuca sieci

Sfinks chce przyciągnąć do swojej sieci niezrzeszonych restauratorów. Kusi ich franczyzą za 1 zł.

gastronomia | 29.06.2020

Biznes odporny na kryzys

Franczyzodawca marki Lodolandia rusza z nowym konceptem lodowym. Nadal zamierza rozwijać dotychczasowe marki, które dobrze sobie radzą również w kryzysie.

gastronomia | 24.06.2020

Sushi w dostawie

Marka Koku Sushi wprowadza na rynek nowy format swoich lokali, z niższą kwotą inwestycji.

gastronomia | 22.06.2020

Zdrowe jedzenie z okienka

DIETdrive otwiera restauracje z opcją drive thru, podobnie jak znane sieci fastfoodowe. Tylko zamiast frytek i hamburgera z okienka dostaniemy zdrowy, dietetyczny posiłek.

gastronomia | 13.06.2020

Własne stoisko z lodami

Marka Mini Melts zapowiada, że w tym roku przekroczy liczbę pół tysiąca punktów franczyzowych i partnerskich.

gastronomia | 05.06.2020

Jak się ma kebap w galerii?

Berlin Döner Kebap w ciągu ostatnich trzech tygodni otworzył dwa nowe lokale. Jak wyglądają obroty marki w galeriach handlowych?

gastronomia | 03.06.2020

Nie dać się kryzysowi

W ostatnich tygodniach koncept Bike Cafe podpisał siedem nowych umów franczyzowych. Czy mobilna kawiarnia to przepis na sukces w trudnych dla gastronomii czasach?

gastronomia | 26.05.2020

Biznes odporny na kryzys

Sweet Gallery udowadnia, że jest przygotowana na czasy kryzysu i właśnie teraz otwiera nowe punkty i zwiększa sprzedaż. O sukcesie firmy opowiada jej prezes – Krzysztof Olesiak.

gastronomia | 14.05.2020

Sushi się obroniło

Po dwóch miesiącach od zamrożenia gospodarki sieć Koku Sushi jest na plusie. Jak udało się to zrobić?

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

7 Street - Bar & Grill
Anjuna Ice Pops
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Bó Burger
Bosko Lody Produkcji Własnej
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili your favourite Chicken
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Churrożercy.pl
Ciacho bez cukru
Ciasto i Farsz Pierogarnie
Coffeeloffee
Crazy Bubble
Da Grasso
DietDrive
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Felix Chicken
Fit Cake
Fit Food Service - Catering Dietetyczny
Fit Kurier
Frentzza – Pizza & Friends
Gruby Benek
Ice Queen Magda Gessler
Jabeerwocky® Craft Beer
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
La Donuteria
Lafaye
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Marsjano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr Hamburger
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Olimp
Panda Ramen
Picburger
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Piramid Pizza
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizzerianocna.pl
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Restauracje Sphinx
Seta Disco, Seta Bistro
Setka Restauracja Polska
SiGelato
So! Coffee
Speedy Romano
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Stodola Kebap & Grill
Subway
Sushi Royal
Tel Aviv
Telepizza
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Western Chicken
Western Tortilla
Wiśniewski
Wytwórnia Pączków Piekarczyk
Zapiekankarnia
Zdrowa Krowa