gastronomia

gastronomia | 30.11.2022

Franczyzodawca z 10-letnim doświadczeniem

Sweet Gallery rozpoczęła budowę sieci franczyzowej dekadę temu. Przez ten czas udało jej się zająć ponad 20 proc. segmentu street food w Polsce. Co planuje w kolejnych latach?

Sweet Gallery rozpoczęła budowę sieci franczyzowej dekadę temu. Przez ten czas udało jej się zająć ponad 20 proc. segmentu street food w Polsce. Co planuje w kolejnych latach?

gastronomia | 16.11.2022

Nowa franczyzowa pizzeria

La Patata to nowa franczyza w segmencie pizzerii. Czym wyróżnia się na rynku?

gastronomia | 03.11.2022

Mobilna pizzeria

Hej Pizza ma w planach kolejne otwarcia. Jakie są warunki współpracy franczyzowej z marką?

gastronomia | 27.10.2022

Mobilna kawiarnia w subskrypcji

Bike Café będzie udostępniać swoje kawiarnie w modelu subskrypcyjnym. Na start franczyzobiorca nie potrzebuje żadnego wkładu własnego. O co chodzi w subskrypcji?

gastronomia | 24.10.2022

Franczyza z Ukrainy

Ukraińska marka Lviv Croissants szuka franczyzobiorców w Polsce. Jakie ma oczekiwania wobec kandydatów i jakie biznes im proponuje?

gastronomia | 18.10.2022

Wysokie zyski, szybki rozwój

Punkt Bafra Kebab Moniki i Mariusza Witkowskich od pierwszego dnia działalności notuje dwukrotnie wyższe zyski od zakładanych. Po trzech miesiącach działalności otworzyli punkt Lodolandia z lodami świderkami, a w kolejnym roku chcą uruchomić kolejne cztery.

gastronomia | 10.10.2022

Street food z kebabem

Am Am Kebab buduje sieć mobilnych punktów z kebabami. Ile można zarobić w tym biznesie?

gastronomia | 07.10.2022

Marynarz, który osiadł na swoim

Plan Agaty i Artura Maćkowiaków jest taki – jeśli uda się biznes z Fit Cake, to on, zawodowy marynarz, nie wypłynie więcej w morze. Córki trzymają go za słowo.

gastronomia | 04.10.2022

Fit Cake, czyli słodka nie-cukiernia

Sernik bez sera i cukru? Nie dość, że możliwe, to i opłacalne. Rozmawiamy z Rafałem Kościukiem, właścicielem sieci nie-cukierni Fit Cake, jak otworzyć franczyzę tej marki.

gastronomia | 02.10.2022

Franczyza z niską kwotą wejścia

– Wystarczy 10 tys. zł, aby otworzyć oddział Stava – zapewnia Paweł Aksamit, prezes zarządu spółki akcyjnej Stava.

gastronomia | 30.09.2022

Sposób na szybki rozwój

Bafra Kebab liczy 224 punkty w Polsce. Sieć ciągle pozyskuje nowych franczyzobiorców i w tej chwili już jest zakontraktowanych kolejnych 70 umów franczyzowych.

gastronomia | 23.09.2022

Porządki w Telepizzy

Telepizza porządkuje sieć – wymienia franczyzobiorców i przekształca lokale własne we franczyzowe.

gastronomia | 17.09.2022

Da Grasso ma nowego inwestora

Norweski koncern Orkla ma przejąć 74 proc. udziałów w polskiej sieci pizzerii Da Grasso. Jak to wpłynie na rozwój franczyzy tej marki?

gastronomia | 09.09.2022

Kawiarnia na licencji

Cofix mocno podkręcił tempo rozwoju. Kto może zostać franczyzobiorcą marki i otworzyć własną kawiarnię?

gastronomia | 08.09.2022

Sushi we franczyzie

Sayuri Sushi rozpoczyna budowę sieci franczyzowej. Jaką ma propozycję dla franczyzobiorców?

gastronomia | 26.08.2022

Street food we franczyzie

Crazy Dog to koncept oparty na sprzedaży hot dogów. Czy się opłaca?

gastronomia | 24.08.2022

Sposób na bicie rekordów

Dominik Puchniarski bije rekordy, sprzedając kołacze. Dorota Prus porzuciła biznes weddingowy na rzecz prowadzenia punktów franczyzowych pod marką Bafra Kebab.

gastronomia | 23.08.2022

Jak zarobić na bąbelkach

Franczyzodawca BubBu Bubble Tea zapewnia, że to koncept wysokomarżowy i niewymagający od franczyzobiorcy dużych nakładów pracy.

gastronomia | 18.08.2022

Lokal z japońskim menu

Czy na sprzedaży ramenu da się zarobić? Franczyzodawca Ramen Shop przekonuje, że tak.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

7 Street - Bar & Grill
Am Am Kebab
Amori Pomodori
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Bao Dao
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Boston Wings
BuBu Bubble Tea
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Cafe Słodziak
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Cochise Burger
Coffeeloffee
Cofix
Comparello Bello
Crazy Bubble
Crazy Dog
Cudo Vegan Sushi
Cukiernia Sowa
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Pączkarnia
Dolci Sapori - Mniami
Domino’s Pizza
Donuterie
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Felix Chicken
Fit Cake
Frentzza – Pizza & Friends
Gruby Benek
Hej Pizza
Hotdogzna
Ice'n'go
Japanos
Kebab Yum Yum
Koku Sushi
Krowa Mać Burgers
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Los Chupitos
Lviv Croissant
Lviv Handmade Chocolate
Maxipizza
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Meron
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Pączki Mamy
Pączkownia
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
PINTA
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizzeria La Patata
Pizzeria Stopiątka
Ramen Shop by Sushi Kushi
Sayuri Sushi
SETA DISCO 24/7
SiGelato
So Coffee
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Sushi Bistro
Sushi Kushi
The White Bear Coffee
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Western Chicken
Western Tortilla
Zamrożeni
ŻarWOK
Zdrowa Krowa