gastronomia

gastronomia | 30.11.2020

Biznes według sprawdzonego przepisu

Sieć pizzerii Stopiątka nie zamknęła żadnego lokalu z powodu wiosennego lockdownu, a teraz zwiększa sprzedaż, otwiera nowe punkty i sukcesywnie podbija polski rynek.

Sieć pizzerii Stopiątka nie zamknęła żadnego lokalu z powodu wiosennego lockdownu, a teraz zwiększa sprzedaż, otwiera nowe punkty i sukcesywnie podbija polski rynek.

gastronomia | 17.11.2020

Sukces, który nie przyszedł od razu

Ponad pięć lat temu Ewa Błędniak – jak sama mówi – porwała się z motyką na słońce i otworzyła pizzerię Biesiadowo. Jak potoczyły się losy jej biznesu?

gastronomia | 13.11.2020

Czy opłaca się otworzyć mobilny kebab?

Bafra Kebab to sieć punktów sprzedaży street food, należąca do firmy Sweet Gallery. Marka mimo pandemii zanotowała wzrost sprzedaży o 20 proc. w stosunku do ubiegłego roku.

gastronomia | 28.10.2020

Włosi chcą nad Wisłę

Koncept włoskich restauracji Comparello Bello szuka masterfranczyzobiorcy w Polsce.

gastronomia | 27.10.2020

Gastronomia w zamknięciu

Czy gastronomia przetrwa kolejny lockdown? I jak długo on potrwa? Branża powołała sztab kryzysowy.

gastronomia | 22.10.2020

Stopiątka nie zwalnia tempa

Stopiątka nie zamknęła żadnego lokalu z powodu lockdownu, a teraz zwiększa sprzedaż i otwiera nowe punkty. Jest kilka elementów, które pomogły jej przetrwać kryzys.

gastronomia | 19.10.2020

Jak zostać franczyzobiorcą McDonald's

Jeden franczyzobiorca McDonald's prowadzi średnio 5,5 restauracji. Jak kupić licencję na biznes od światowego potentata franczyzowego?

gastronomia | 18.10.2020

Franczyza na topie

– Usługa, realizowana dla restauracji przez naszych franczyzobiorców jest przeciętnie o 20-25 proc. tańsza niż własny kurier – mówi Paweł Aksamit, prezes zarządu Stava.

gastronomia | 09.10.2020

Licencja z promocją

SO! COFFEE do końca roku ma promocję dla nowych franczyzobiorców. Przez sześć miesięcy będą mogli zaoszczędzić na opłatach franczyzowych.

gastronomia | 30.09.2020

Pub z piwem kraftowym

Franczyzodawca Jabeerwocky widzi puby pod tym szyldem w każdym dużym polskim mieście. Licencjobiorcom da wyłączność.

gastronomia | 26.09.2020

Makarun w wersji mobilnej

– W obecnych czasach zdecydowanie najbezpieczniejszą formą działalności są food trucki – uważa Marcin Szworak, współwłaściciel sieci Makarun Spaghetti and Salad.

gastronomia | 25.09.2020

Bracia we franczyzie

Kamil i Konrad Sobiczewscy prowadzą już cztery lokale pod szyldem Krowarzywa.

gastronomia | 22.09.2020

Bafra Kebab – biznes dla każdego

– Sieć Bafra Kebab, mimo pandemii, zanotowała wzrost sprzedaży o 20 proc. w stosunku do ubiegłego roku – twierdzi Krzysztof Olesiak, prezes Sweet Gallery, do której należy marka.

gastronomia | 15.09.2020

Bistro z burgerami

Marka Meet&Fit otworzyła drugi lokal w Poznaniu. Franczyzobiorców szuka w miastach liczących od 20 tys. mieszkańców.

gastronomia | 10.09.2020

Pizza w dowozie

Pizzeria nastawiona wyłącznie na kanał delivery to propozycja konceptu PizzeriaNocna.pl Czy to się opłaca?

gastronomia | 07.09.2020

Pub w meksykańskim stylu

Meksykański klimat i alkohole to wyróżnik shot barów pod szyldem Los Chupitos. Gdzie najlepiej otworzyć taki lokal?

gastronomia | 02.09.2020

Pączki po hiszpańsku

Hiszpańskie pączki churros to specjalność konceptu Churrożercy. Franczyzobiorca ma też jednak możliwość poszerzenia oferty o inne desery.

gastronomia | 31.08.2020

Gruby Benek coraz większy

Szyld Grubego Benka zawisł ostatnio w Gdańsku i Warszawie. W planach są otwarcia kolejnych pizzerii.

gastronomia | 24.08.2020

Biznes w promocji

Kotlet w Bułce ma promocję dla nowych franczyzobiorców. Można zaoszczędzić na starcie biznesu.

2
3
4
5
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

7 Street - Bar & Grill
Anjuna Ice Pops
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Bó Burger
Bosko Lody Produkcji Własnej
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili your favourite Chicken
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Churrożercy.pl
Ciacho bez cukru
Ciasto i Farsz Pierogarnie
Coffeeloffee
Crazy Bubble
CUDO VEGAN SUSHI
Da Grasso
DietDrive
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Felix Chicken
Fit Cake
Fit Food Service - Catering Dietetyczny
Fit Kurier
Frentzza – Pizza & Friends
Gruby Benek
Ice Queen Magda Gessler
Jabeerwocky® Craft Beer
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
La Donuteria
Lafaye
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Marsjano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr Hamburger
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Panda Ramen
Picburger
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Piramid Pizza
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizzerianocna.pl
Pizzeria Stopiątka
Seta Disco, Seta Bistro
Setka Restauracja Polska
SiGelato
So! Coffee
Speedy Romano
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Stodola Kebap & Grill
Subway
Sushi Royal
Tel Aviv
Telepizza
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Western Chicken
Western Tortilla
Wiśniewski
Wytwórnia Pączków Piekarczyk
ZajeBISTRO
Zapiekankarnia
Zdrowa Krowa
Zjedz