USŁUGI

z kraju | 22.02.2019

Bistro na fali

Krówka i Połówka w rok otworzyła 10 lokali franczyzowych. W czym tkwi sekret popularności konceptu?

Krówka i Połówka w rok otworzyła 10 lokali franczyzowych. W czym tkwi sekret popularności konceptu?

z kraju | 16.02.2019

Spaghetti po nowemu

Gastromall Group został inwestorem strategicznym i przejmuje udziały w sieci Makarun Spaghetti and Salad. Co to oznacza dla obu marek?

z kraju | 13.02.2019

Pora na lody

Mini Melts chce w tym roku rozbudować sieć do ponad 400 punktów. Ma dla chętnych kilka propozycji współpracy.

z kraju | 11.02.2019

Pizza w dzień i w nocy

New York Pizza Department szykuje się do otwarcia sześciu kolejnych lokali we franczyzie.

z kraju | 09.02.2019

Znacznie więcej niż trampoliny

Jump Planet już niebawem uruchomi całkowicie nowy koncept, który znacznie rozszerzy ofertę. Zdaniem firmy nowy projekt wyprzedza rozwiązania oferowane przez konkurencję.

z kraju | 07.02.2019

Biznes całą dobę

Seta Disco to lokale nawiązujące do PRL-u, ale w nowoczesnym wydaniu. Co to znaczy?

z kraju | 06.02.2019

Księgowa we franczyzie

Franczyza Tax Safe to propozycja dla księgowych, którzy chcieliby otworzyć własne biuro rachunkowe.

z kraju | 05.02.2019

Gabinet urody w małym mieście

Franczyzodawca Yasumi stworzył nowy koncept skierowany do mieszkańców małych miast. Szuka pierwszych franczyzobiorców.

z kraju | 04.02.2019

Kebap ma chrapkę na więcej

Berlin Döner Kebap otworzył 47. lokal. Do połowy tego roku franczyzodawca chce rozbudować sieć do 50 placówek.

pytanie tygodnia | 03.02.2019

Licencja bez mięsa

– Coraz więcej osób, nawet takich, które na co dzień spożywają mięso, rozsmakowuje się w naszych wegańskich burgerach – mówi Marcin Suski, menedżer ds. franczyzy marki Krowarzywa.

ze świata | 31.01.2019

Tajskie będą lepsze?

Firma Wojtex likwiduje markę Mangatto, a w zamian wprowadza na rynek lodziarnie Tairoll, serwujące lody tajskie.

z kraju | 29.01.2019

Przepis na krewetki

Shrimp House w najbliższych planach ma trzy kolejne otwarcia. W bistro serwujące dania z krewetek, trzeba zainwestować min. 400 tys. zł.

pytanie tygodnia | 27.01.2019

Do lodów, gotowi, start!

– Kto chce zarabiać na sprzedaży lodów już od wiosny, musi się pospieszyć – mówi Marcin Olesiak, prezes spółki Sweet Gallery.

z kraju | 25.01.2019

Franczyza w formie

Franczyzobiorca Body Evolution nie musi samodzielnie nadzorować salonu. Ale tylko jeśli spełni jeden warunek.

z kraju | 23.01.2019

Zaproszenie na kawę

Jedna z największych polskich sieci kawiarni planuje w tym roku otworzyć 10 kolejnych lokali franczyzowych.

z kraju | 22.01.2019

Otwieramy agencję marketingową

Agencjawirtualna.pl startuje z franczyzą. Franczyzodawca szuka partnerów w miastach powyżej 20 tys. mieszkańców.

pytanie tygodnia | 20.01.2019

Franczyza nie tylko dla lektora

– Dobrze byłoby, żeby franczyzobiorca znał język hiszpański, aby porozumiewać się z hiszpańskojęzycznymi lektorami – mówi Liliana Poszumska, franczyzodawca La Mancha.

ze świata | 17.01.2019

Spaghetti w Dubaju

Makarun Spagehetti and Salad otwiera lokal w Dubaju. Będzie jedynym działającym na tamtejszym rynku polskim street foodem.

z kraju | 16.01.2019

Wyższa sprzedaż, większy zysk

Właściciele biur WGN i ich współpracownicy dobrze radzą sobie w sprzedaży i wynajmie nieruchomości premium i osiągają wysokie prowizje z transakcji. Jaki mają patent?

2
3
4
5
następna  
ostatnia