USŁUGI

gastronomia | 21.08.2019

Pizzerie w nowych lokalizacjach

New York Pizza Department właśnie otwiera pierwszy lokal w galerii handlowej. W planach na ten rok ma jeszcze kolejne osiem pizzerii.

New York Pizza Department właśnie otwiera pierwszy lokal w galerii handlowej. W planach na ten rok ma jeszcze kolejne osiem pizzerii.

gastronomia | 16.08.2019

Franczyza w stylu fit

Fitnezja chce zbudować sieć oddziałów franczyzowych we wszystkich dużych polskich miastach.

usługi dla biznesu | 15.08.2019

Biznes w internecie

TwojeMiasto.poleca.to do końca roku chce mieć 50 działających placówek w całej Polsce. Kto może otworzyć własny portal internetowy?

gastronomia | 14.08.2019

Kurierzy z obiadem

Firma Stava ma już 25 oddziałów w całej Polsce. Franczyzobiorców szuka nie tylko w dużych miastach.

edukacja | 12.08.2019

Zaprogramowani na zyski

Franczyzodawca Gigantów Programowania planuje ekspansję za granicę. Co z rozwojem sieci w Polsce?

uroda i fitness | 11.08.2019

Depilacja umawiana przez internet

– Chcemy otworzyć ponad 100 gabinetów franczyzowych w Polsce. Na inwestycję trzeba mieć co najmniej 45 tys. zł – mówi Michał Dworniczuk, zarządzający marką Depilacja.pl w Polsce.

gastronomia | 10.08.2019

Biznes z kotletem

Kotlet w Bułce serwuje klientom dokładnie to, co ma w nazwie. Czy da się zarobić na tak prostym menu?

usługi dla klientów indywidualnych | 09.08.2019

Cała para w biznes

Koncept Ecomyjnia ma ponad 120 oddziałów w całej Polsce. Czy myjnia parowa to opłacalny biznes?

gastronomia | 07.08.2019

Włoskie smaki

Pizza z pieca opalanego drewnem to specjalność nowej franczyzowej marki Drewno i Ogień.

doradztwo i księgowość | 06.08.2019

Tax Care złożył wniosek o upadłość

Prowadzący usługi księgowe Tax Care z grupy Idea Bank złożył wniosek o ogłoszenie upadłości. Co to oznacza dla franczyzobiorców?

edukacja | 05.08.2019

Biznes dobrze zaprogramowany

Właściciele marki Go4Robot startują z franczyzą. Czym wyróżnia się koncept od pozostałych, które prowadzą zajęcia z robotyki i programowania?

gastronomia | 02.08.2019

Żal byłoby nie skorzystać

– Pracownicy centrali firmy są jednocześnie naszymi franczyzobiorcami. To najlepsza rekomendacja dla naszych franczyz – mówi Marcin Olesiak, właściciel spółki Sweet Gallery.

usługi dla klientów indywidualnych | 30.07.2019

Inwestujemy w pralnię

Własna pralnia to dobry biznes przede wszystkim dla przedsiębiorców z małych miast. Jaki kapitał jest potrzebny na start?

usługi dla biznesu | 28.07.2019

Zarób na rabatach

– Wymagamy od potencjalnych franczyzobiorców minimum sześciomiesięcznego doświadczenia w sprzedaży B2B – mówi Paweł Janus, właściciel Rabatem.pl.

gastronomia | 26.07.2019

Czas na lody

Lodziarnia pod szyldem Bosko – według zapewnień franczyzodawcy – może być rentowna od pierwszego miesiąca. Pod warunkiem, że otworzy się ją we właściwym momencie.

edukacja | 25.07.2019

Trudności do pokonania

Gdy Paulina Ratajczak zaczynała współpracę z marką Komputrilo, z informatyką niewiele miała wspólnego. Podobnie jak z samodzielnym prowadzeniem biznesu.

gastronomia | 24.07.2019

Dobry rok dla sushi

Pięć nowych restauracji to bilans pierwszego półrocza w Koku Sushi. W najbliższych miesiącach ruszą jeszcze dwa kolejne lokale.

usługi dla biznesu | 21.07.2019

Logistyka ponad granicami

O korzyściach ze współpracy z międzynarodową siecią mówi Joanna Procyszyn, dyrektor regionalna MBE Polnad.

opieka zdrowotna | 20.07.2019

Marihuana we franczyzie

Marka Medicana proponuje otwieranie franczyzowych placówek medycznych, zajmujących się leczeniem marihuaną.

2
3
4
5
następna  
ostatnia