USŁUGI

z kraju | 23.01.2019

Zaproszenie na kawę

Jedna z największych polskich sieci kawiarni planuje w tym roku otworzyć 10 kolejnych lokali franczyzowych.

Jedna z największych polskich sieci kawiarni planuje w tym roku otworzyć 10 kolejnych lokali franczyzowych.

ze świata | 17.01.2019

Spaghetti w Dubaju

Makarun Spagehetti and Salad otwiera lokal w Dubaju. Będzie jedynym działającym na tamtejszym rynku polskim street foodem.

z kraju | 16.01.2019

Wyższa sprzedaż, większy zysk

Właściciele biur WGN i ich współpracownicy dobrze radzą sobie w sprzedaży i wynajmie nieruchomości premium i osiągają wysokie prowizje z transakcji. Jaki mają patent?

z kraju | 15.01.2019

Egzotyczny interes

Motylarnia, która od dwóch lat cieszy się sporą popularnością w Czechach, chce wejść do Polski. Franczyzodawca planuje otworzyć sześć placówek w naszym kraju.

z kraju | 14.01.2019

Kantor na licencji

Extrakantor właśnie otworzył 20. placówkę. Czy dzisiaj da się zarobić na handlu walutą?

z kraju | 11.01.2019

Franczyza, która oświetla

Art. Neon Lighting startuje z franczyzą. Czym będzie zajmował się franczyzobiorca marki?

z kraju | 10.01.2019

Licencja na pizzę

Sieć Gruby Benek właśnie szykuje się do kolejnych otwarć. Jaką ma ofertę dla franczyzobiorców?

mój franchising | 08.01.2019

Firma na dodatek

Krzysztof Lisaj wie, jak dywersyfikować ryzyko. Prowadził dwie własne firmy, gdy zdecydował się zainwestować we franczyzę. Na jaką markę postawił?

z kraju | 07.01.2019

Sushi ma się dobrze

Koku Sushi w ubiegłym roku otworzyło sześć lokali. Ile trzeba zainwestować w sushi-bar lub restaurację?

z kraju | 04.01.2019

Gastronomia rozsmakowała się we franczyzie

Gastronomia jest ciągle najmocniej rozwijającą się branżą we franczyzie. W ubiegłym roku w tym segmencie rynku przybyło 25 nowych sieci.

z kraju | 31.12.2018

Nowa burgerownia we franczyzie

Mastergrupa, która rozwija sieć pizzerii Stopiątka, wchodzi w koncept z burgerami.

mój franchising | 30.12.2018

Biznes na spółkę z bratem

Jacek i Krzysztof Kulwasowie prowadzą 10 placówek pod marką Lodolandia, Kołacz na Okrągło i Bafra Kebab. Jak się dzielą pracą?

z kraju | 28.12.2018

Pizzeria za małe pieniądze

Franczyzodawca zapewnia, że pizzerię Biesiadowo można otworzyć już za 42 tys. zł.

z kraju | 25.12.2018

Ambitne plany

Franczyzodawca Twojemiasto.poleca.to w przyszłym roku planuje udzielić licencji na biznes 30 franczyzobiorcom.

pytanie tygodnia | 23.12.2018

Trzeba umieć zarabiać

– Franczyzobiorcy biur nieruchomości WGN osiągają duże przychody przy niskich kosztach stałych prowadzenia biznesu – zapewnia Leszek Michniak, właściciel sieci WGN.

z kraju | 21.12.2018

W podróż przed sezonem

Traveliada.pl chce budować sieć placówek i w dużych, i w małych miastach. Wbrew pozorom zima to dobry czas na otwarcie biura podróży.

z kraju | 20.12.2018

Rożek z pizzą

Pizza w kształcie rożka to specjalność nowego konceptu Pizza Contenta. Jak nową franczyzę przyjmie polski rynek?

pytanie tygodnia | 18.12.2018

Zgrabna franczyza

– Najchętniej udzielamy licencji na biznes jednej osobie lub małżeństwu, które zaangażuje się osobiście w prowadzenie salonu – mówi Beata Wituń, właścicielka Body Evolution.

z kraju | 18.12.2018

Złote Łuki w drodze do celu

McDonald’s ma chrapkę na pół tysiąca lokali w Polsce. Jest już całkiem blisko celu.

2
3
4
5
następna  
ostatnia