USŁUGI

gastronomia | 13.12.2019

Roślinne burgery w kolejnych miastach

Krowarzywa właśnie otwiera swój 14. lokal. Jakie ma plany na kolejny rok?

Krowarzywa właśnie otwiera swój 14. lokal. Jakie ma plany na kolejny rok?

usługi dla klientów indywidualnych | 07.12.2019

Opłacalne mycie

Umyjemto to nowa firma na rynku franczyzowym. Koszty inwestycji na start zależą od województwa, w którym franczyzobiorca będzie rozwijać swój biznes.

gastronomia | 06.12.2019

Pizza Hut szuka franczyzobiorców

Znana marka pizzerii zaczyna w Polsce udzielać licencji na biznes. Ile trzeba mieć na inwestycję?

gastronomia | 05.12.2019

Dieta z okienka

Koncept DIETdrive wykorzystuje pomysł, który wydawał się zarezerwowany dla fast foodów. O co chodzi?

gastronomia | 27.11.2019

Burgerowniom przybyło konkurencji

Marka Bó Burger startuje z franczyzą. Właściciele zapewniają, że burgerownia może być rentowna od pierwszego miesiąca.

gastronomia | 26.11.2019

Spojrzenie na zachód

Stava szuka franczyzobiorców w Niemczech. Jednocześnie obniżyła próg wejścia w biznes dla partnerów w Polsce.

usługi dla biznesu | 21.11.2019

Biznes z dobrą energią

Przyszły partner Orange Energia będzie odpowiedzialny za profesjonalne doradztwo i planowanie sprzedaży. Jakie wymagania musi spełnić?

gastronomia | 20.11.2019

Pizzeria po zmianach

Nowa nazwa, logo i menu – takie zmiany przeszedł jeden z konceptów firmy Wojtex. Skąd decyzja o rebrandingu i jak będzie teraz wyglądać współpraca franczyzowa?

uroda i fitness | 19.11.2019

Zarabiać w podskokach

Z roku na rok rośnie liczba klientów parków trampolin. Franczyzodawca Jump World pokaże licencjobiorcom, jak można zarobić w tym biznesie.

gastronomia | 18.11.2019

Stawiam na kurczaka

Szymon Myrlak wszedł w zupełnie nieznaną sobie branżę i zainwestował we franczyzę Chilli Mili. Efekt przekroczył jego oczekiwania.

usługi dla biznesu | 17.11.2019

Opłacalna walka ze szkodnikami

– Jesteśmy gotowi na współpracę z istniejącymi firmami zajmującymi się zwalczaniem szkodników w Polsce – mówi Marcello Romeiro, dyrektor ds. rozwoju franczyzy marki Orkin.

gastronomia | 15.11.2019

Burgery w stylu slow

Koncept Bistro Krówka i Połówka ma już 16 lokali. W tegorocznych planach są jeszcze cztery kolejne otwarcia.

usługi dla biznesu | 11.11.2019

Inwestycja wbrew obawom

Mariusz Koper jest absolwentem logistyki i właśnie z tą branżą wiązał swoją przyszłość. Choć początki w prowadzeniu własnej firmy logistyczno-wysyłkowej nie były łatwe, dziś widzi spore szanse na rozwój.

gastronomia | 10.11.2019

Smaczna franczyza

O rozwoju sieci pizzerii Stopiątka i Fitkurier, wyspecjalizowanej w cateringu dietetycznym, opowiada ich właściciel – Marcin Ciesielski.

edukacja | 05.11.2019

Interes dobrze zaprogramowany

Obecnie pod szyldem Gigantów Programowania działa 56 placówek własnych i 30 franczyzowych. Jakie są koszty inwestycji w szkołę programowania?

gastronomia | 04.11.2019

Sposób na pierogi

Właściciele Pierogarni Ciasto i Farsz chcą zbudować sieć lokali ajencyjnych. Na jakich zasadach można współpracować z marką i czy to się opłaca?

uroda i fitness | 03.11.2019

Biznes podpatrzony na Bali

Piotr Buchalski, prezes zarządu Orient Massage, pomysł na biznes znalazł na Bali. Zamierza rozwinąć w Polsce sieć orientalnych salonów masażu.

uroda i fitness | 30.10.2019

Franczyza w dobrej formie

Franczyzodawca Xtreme Fitness zapowiada otwarcie 200 klubów fitness w ciągu czterech lat oraz ekspansję poza Polskę.

usługi dla klientów indywidualnych | 29.10.2019

Biznes na dwóch kółkach

Marka GoScooter, specjalizująca się w wynajmie skuterów na minuty, startuje z franczyzą.

2
3
4
5
następna  
ostatnia