USŁUGI

gastronomia | 14.05.2021

Pizzeria pod światowym szyldem

Papa John's chętnie współpracuje z franczyzobiorcami, którzy planują otworzyć więcej niż jeden lokal. Na jaką inwestycję trzeba być przygotowanym?

Papa John's chętnie współpracuje z franczyzobiorcami, którzy planują otworzyć więcej niż jeden lokal. Na jaką inwestycję trzeba być przygotowanym?

gastronomia | 07.05.2021

Otwieramy catering dietetyczny

Catering dietetyczny okazał się odporny na koronawirusa. Jak otworzyć i z sukcesem prowadzić taki biznes?

finanse i bankowość | 06.05.2021

Inwestycja we własny bank

Partner Santander Bank Polska może albo otworzyć nową placówkę, albo przejąć już działający oddział własny banku.

uroda i fitness | 05.05.2021

Franczyzodawca włącza wyższy bieg

Do końca przyszłego roku liczba klubów sieci 36minut ma przekroczyć 100. Ile ich przybędzie w tym roku?

nieruchomości | 02.05.2021

Czy to dobry czas na otwarcie biura nieruchomości?

– Agencje nieruchomości mają dzisiaj rewelacyjne warunki do rozwoju i zarabiania pieniędzy – twierdzi Krzysztof Badan, franczyzobiorca WGN.

gastronomia | 30.04.2021

Biznes z mistrzem Salvatore

Co może ściągnąć Sycylijczyka z kraju, gdzie słońce świeci przez okrągły rok, a temperatura nie spada poniżej 12°C do Polski? Oczywiście, miłość do kobiety i… biznes.

uroda i fitness | 27.04.2021

Zadbany biznes

Perfect Look Clinic chce otwierać salony w miastach, liczących od 20 do 100 tys. mieszkańców. Ile trzeba mieć pieniędzy na inwestycję?

gastronomia | 26.04.2021

Sushi w wersji take away

Franczyzodawca Sushi World chce otwierać trzy lokale franczyzowe miesięcznie. Jak przygotowuje licencjobiorców do prowadzenia biznesu?

gastronomia | 25.04.2021

Jak zarobić na diecie pudełkowej

– Catering dietetyczny okazał się covidoodporny – zapewnia Aneta Jaremkowska, franczyzodawczyni Fit & Food Catering.

edukacja | 22.04.2021

Biznes, który szybko urósł

Współpraca z Geniusem miała być dla Pauliny Wilbik tylko dodatkowym zajęciem. Ale wyszło inaczej.

finanse i bankowość | 20.04.2021

Bank w pandemii

Centrala Credit Agricole zapewnia, że pomimo pandemii większość nowo otwieranych placówek osiąga rentowność już w pierwszym kwartale.

edukacja | 19.04.2021

Liczą na sukces

AleMatma startuje z franczyzą. Pierwszych dziesięciu franczyzobiorców zapłaci niższą opłatę wstępną.

finanse i bankowość | 15.04.2021

Klienci inwestują w walutę

– Wielu Polaków likwiduje obecnie lokaty bankowe i inwestuje pieniądze w zakup waluty – mówi Marcin Latos, prezes zarządu Extrakantor.pl.

gastronomia | 14.04.2021

Zdrowa Krowa przyjmuje gości

Zdrowa Krowa otworzyła część swoich lokali, pomimo trwającego lockdownu gastronomii. Jak wygląda praca otwartych restauracji i czy klienci nie boją się do nich przychodzić?

edukacja | 13.04.2021

Biznes dla miast powyżej 50 tys. mieszkańców

Franczyzodawca marki SzybkiAngielski.pl chce mieć szkołę w każdym większym mieście w Polsce. Na 2021 rok zapowiada wiele otwarć.

gastronomia | 12.04.2021

Czy opłaca się sprzedawać kukurydzę?

Kukurydza w różnych smakach to menu nowego konceptu franczyzowego Crazy Corn.

gastronomia | 09.04.2021

Inwestycja w McDonald's

Sylwia Diaków-Hrycyk prowadzi cztery restauracje pod szyldem McDonald's, Karolina Sokół trzy. Jaką drogę przeszły, zanim zostały franczyzobiorczyniami Złotych Łuków?

edukacja | 08.04.2021

Nowe produkty, nowi klienci

Franczyzodawczyni sieci szkół matematyki i fizyki EZO znalazła sposób, żeby ułatwić franczyzobiorcom zdobycie i utrzymanie klientów nawet w czasie pandemii.

gastronomia | 06.04.2021

Biznes dla młodych i odważnych

Studiuje, jest młoda i pełna zapału. O pierwszym biznesie w bardzo młodym wieku opowiada Natalia Pigło, świeżo upieczona franczyzobiorczyni Lodolandii.

2
3
4
5
następna  
ostatnia