PRZEGLĄD RYNKU

gastronomia | 27.03.2023

Kawiarnia z Cafe Słodziak

Cafe Słodziak właśnie otworzył nowy lokal, a wkrótce ruszy kolejny. Jak zostać franczyzobiorcą marki?

Cafe Słodziak właśnie otworzył nowy lokal, a wkrótce ruszy kolejny. Jak zostać franczyzobiorcą marki?

gastronomia | 23.03.2023

Lody we franczyzie – przegląd pomysłów na biznes

Statystyczny Kowalski zjada 5 l lodów rocznie. A pewnie mógłby nawet czterokrotnie więcej, jak np. przeciętny Amerykanin. Branża lodowa ma więc spory potencjał. Jak otworzyć lodowy biznes?

edukacja | 22.03.2023

Biznes dla tych, co potrafią liczyć

Franczyzodawca Edukacja EZO chce, aby sieć powiększyła się w 2023 roku o dziesięciu nowych partnerów. Plan ma szansę powodzenia, ponieważ zainteresowanie zajęciami z matematyki cały czas rośnie.

gastronomia | 21.03.2023

Pizza prosto z Włoch we franczyzie

Pizzeria La Patata otworzyła niedawno kolejny lokal w Warszawie. Oferuje pizzę na bazie sprowadzanych z Włoch produktów i chętnie podzieli się swoją licencją na biznes z franczyzobiorcami.

edukacja | 20.03.2023

Edukacja ze smakiem

Spektakle kulinarne cieszą się dużym zainteresowaniem. Jak otworzyć biznes, który nauczy gotowania?

finanse i bankowość | 17.03.2023

Zarabiamy na ubezpieczeniach

Generali Polska ma obecnie ponad 300 placówek partnerskich. W ciągu roku otwiera zwykle ponad 50 biur.

gastronomia | 16.03.2023

Najlepsze miejsce na biznes

Fit Cake inwestuje w nowoczesne technologie, które mają pomóc franczyzobiorcom znaleźć najlepszą lokalizację dla biznesu.

art. spożywcze i przemysłowe | 15.03.2023

Sklep z alkoholem we franczyzie – przegląd sprawdzonych pomysłów na biznes

Spożycie alkoholu w Polsce rośnie rok do roku. Wygląda na to, że sklepom monopolowym nie powinno brakować klientów. Jak otworzyć taki biznes?

telekomunikacja, IT, AGD/RTV | 14.03.2023

Naprawa i rozbudowa

Telakces.com przeprowadza restrukturyzację sieci i przygotowuje się do nowych otwarć.

gastronomia | 13.03.2023

Otwieramy kawiarnię z Cofix

Od początku roku Cofix otworzył już dwie kawiarnie, a wkrótce ruszą dwie kolejne.

gastronomia | 10.03.2023

Czy biznes Burneika Burger się opłaca?

Hardkorowy Robert ma swoją siłownię, a teraz zaprasza inwestorów do otwarcia franczyzy Burneika Burger.

gastronomia | 09.03.2023

Biznes to ludzie, a bez nich nie ma sukcesu

– Franczyza zabezpiecza przed porażką i utratą zainwestowanych pieniędzy – mówi Kamil Pękała, franczyzobiorca sieci Lodolandia.

art. sportowe | 09.03.2023

Sklep dla aktywnych

Odzież z metką Bergson znają wielbiciele aktywnej turystyki i sportów outdoorowych. Teraz marka chce sprzedawać ją także w sklepach franczyzowych.

gastronomia | 07.03.2023

Krowarzywa z dark kitchen

Marka Krowarzywa świętuje 10 urodziny. I ma nową ofertę współpracy, skierowaną do lokali z kuchnią roślinną.

art. spożywcze i przemysłowe | 06.03.2023

Nowy program Żabki dla franczyzobiorców

Franczyzodawca przygotował program dodatkowego wsparcia dla osób, które do końca marca zdecydują się przystąpić do sieci.

gastronomia | 03.03.2023

Lody dają zarobić

Wartość rynku lodowego w Polsce wynosi 3,5 mld zł i ciągle rośnie. To dobra wiadomość dla osób, które rozważają biznes lodowy na licencji. Z kim można podjąć współpracę?

edukacja | 03.03.2023

Franczyza w promocji

– Nowi franczyzobiorcy, którzy do 5. kwietnia podpiszą z nami umowę, będą zwolnieni z miesięcznej opłaty franczyzowej – mówi Albert Pietras, właściciel Akademii Umiejętności EDU.

kosmetyki, biżuteria, upominki | 02.03.2023

Zarabiamy na nalewanych perfumach

Perfumy Refan mogą być świetną propozycją poszerzenia oferty dla sklepów z różnym asortymentem.

dom i ogród | 28.02.2023

Sleeping Expert śpi spokojnie

Sprzedaż w salonach Sleeping Expert stale rośnie. Sieć ma też ambitne plany rozwoju.

2
3
4
5
następna  
ostatnia