FIRMA

Fit Cake, czyli słodka nie-cukiernia

gastronomia

Fit Cake, czyli słodka nie-cukiernia

Sernik bez sera i cukru? Nie dość, że możliwe, to i opłacalne. Rozmawiamy z właścicielem Rafałem Kościukiem, jak otworzyć franczyzę tej marki.

Jak się robi biznes w Polsce

Jak się robi biznes w Polsce

Roman Młodkowski, dziennikarz i przedsiębiorca opowiada portalowi Franchising.pl, w czym kryje się największy potencjał polskich przedsiębiorców.

O biznesie myślimy tak jak Ty

art. spożywcze i przemysłowe

O biznesie myślimy tak jak Ty

Żabka, partnera strategiczny Targów Franczyza 2022 zaprasza na Targi do Pałacu Kultury i Nauki w dniach 20-22 października.

 Nagrody Top Franczyzobiorca 2022 na Targach Franczyza

Nagrody Top Franczyzobiorca 2022 na Targach Franczyza

Na 20. Targach Franczyza w październiku najważniejsi będą franczyzobiorcy. Najlepsi zostaną nagrodzeni w kilku kategoriach.

Zasady rekrutacji w Intermarche i Bricomarche

art. spożywcze i przemysłowe

Zasady rekrutacji w Intermarche i Bricomarche

Grupa Muszkieterów przeprowadza kilka etapów rekrutacji, wszystko po to, aby obie strony się poznały, a franczyzobiorca mógł jak najlepiej poznać biznes.

Czym zajmują się franczyzobiorcy Muszkieterów?

art. spożywcze i przemysłowe

Czym zajmują się franczyzobiorcy Muszkieterów?

O dniu pracy franczyzobiorcy i zasadach wejścia do sieci opowiada Marek Sawa, aderon Grupy Muszkieterów, właściciel sklepu Bricomarche.

Żabka daje przychód gwarantowany

art. spożywcze i przemysłowe

Żabka daje przychód gwarantowany

Sprawdźcie, jak działa nowa formuła rozliczeń finansowych z partnerami.

Wynajem - inwestycja przyjazna przedsiębiorcom

gastronomia

Wynajem - inwestycja przyjazna przedsiębiorcom

Czy można przetestować biznes, a później w niego zainwestować?

Spożywka 3.0

art. spożywcze i przemysłowe

Spożywka 3.0

Biznes sklepów spożywczych podczas pandemii złapał drugi oddech, ale nadal pozostał wybitnie konkurencyjny.

Czy Zdrowa Krowa będzie drugim McDonald'sem?

gastronomia

Czy Zdrowa Krowa będzie drugim McDonald'sem?

Franczyzodawca oferuje trzy koncepty restauracyjne do wyboru. Czym one się różnią?