FIRMA
gastronomia
Fit Cake, czyli słodka nie-cukiernia
Sernik bez sera i cukru? Nie dość, że możliwe, to i opłacalne. Rozmawiamy z właścicielem Rafałem Kościukiem, jak otworzyć franczyzę tej marki.
Jak się robi biznes w Polsce
Roman Młodkowski, dziennikarz i przedsiębiorca opowiada portalowi Franchising.pl, w czym kryje się największy potencjał polskich przedsiębiorców.
art. spożywcze i przemysłowe
O biznesie myślimy tak jak Ty
Żabka, partnera strategiczny Targów Franczyza 2022 zaprasza na Targi do Pałacu Kultury i Nauki w dniach 20-22 października.
Nagrody Top Franczyzobiorca 2022 na Targach Franczyza
Na 20. Targach Franczyza w październiku najważniejsi będą franczyzobiorcy. Najlepsi zostaną nagrodzeni w kilku kategoriach.
art. spożywcze i przemysłowe
Zasady rekrutacji w Intermarche i Bricomarche
Grupa Muszkieterów przeprowadza kilka etapów rekrutacji, wszystko po to, aby obie strony się poznały, a franczyzobiorca mógł jak najlepiej poznać biznes.
art. spożywcze i przemysłowe
Czym zajmują się franczyzobiorcy Muszkieterów?
O dniu pracy franczyzobiorcy i zasadach wejścia do sieci opowiada Marek Sawa, aderon Grupy Muszkieterów, właściciel sklepu Bricomarche.
art. spożywcze i przemysłowe
Żabka daje przychód gwarantowany
Sprawdźcie, jak działa nowa formuła rozliczeń finansowych z partnerami.
gastronomia
Wynajem - inwestycja przyjazna przedsiębiorcom
Czy można przetestować biznes, a później w niego zainwestować?
art. spożywcze i przemysłowe
Spożywka 3.0
Biznes sklepów spożywczych podczas pandemii złapał drugi oddech, ale nadal pozostał wybitnie konkurencyjny.
gastronomia
Czy Zdrowa Krowa będzie drugim McDonald'sem?
Franczyzodawca oferuje trzy koncepty restauracyjne do wyboru. Czym one się różnią?