Forum: Grosik 1475

hert 17.04.2005 *.aai35.internetdsl.tpnet.pl

Przelewy realizowane w ciągu 2-óch tygodni to atut polskiej agencji finansowej co oczywiście świadczy, według poprzednika, o jej najwyższym poziomie usług!Sprawdzam regularnie-nic się nie zmieniło w tej kwestii-rzeczywiście nadal są najlepsi!!

mimi 17.04.2005 *.212.244.57.36

23
hert, wpędzili Ciebie w kompleksy, to lecz się. Nie próbuj im dokopać bezpłatnie korzystając z tego forum. Są najlepsi i pewnie mają powody by nie pracować z Tobą. Musisz się z tym pogodzić. Życie to nie tylko praca zawodowa, może jest ktoś kto Ciebie wysłucha w realu.
Pozdrawiam

hert 18.04.2005 *.aai35.internetdsl.tpnet.pl

mój poprzednik jest zamknięty na informacje-człowieku!!-2 tygodnie-tyle czasu PAF realizuje przelew.Jeśli mowa o chorobie, to raczej ciebie ona dotyczy!

Dreamer 18.04.2005 *.153.19.9.14

24
Oh jak dobrze, ze juz z Sadowskimi i Bietami i innymi czortami nie mam juz do czynienia pewnie bym był teraz siwy, gdybym nadal z nimi współracował niezależnie, po której stronie bym wylądował ;-))

Jacek007 19.04.2005 *.aqf197.neoplus.adsl.tpnet.pl

86
Do Piotr2
Jest mi przykro, że odebrałaś to tak bardzo personalnie. Kilka sprostowań nie zareklamowałem Własnej Sieci gdyż nie jestem jej właścicielem. Cały czas to bieta oplówa PAF wystarczy poczytać GW.
Jeżeli chodzi o kompetencje to wyżej dlaej oceniam PAF, a mianowicie dlaczego:
Moja własna wpłata w punkcie "Grosika" do Ideii szła ponad dwa tygodnie czasu, a było to na przełomie jak się dowiedziałe od kasjera i chyba właściciela punktu "rozwodu" Grosika i PAF. Oczywiście dalej robię oplaty swoje w tym punkcie ale już pod innym szyldem (szyldem PAF) i moje rachunki są już 3 dnia roboczego na koncie Centertela (sprawdziłem). Ileż trudu ten kasjer/właściciel włożył aby zachować klientów którzy przychodzili wówczas z reklamacjami.
Ni pracuję w żadnej sieci więc staram się być obiektywny. Ale numery z likwidacją PAF sp. z o o uważam za skrajny brak kompetencji, bo wynika z niego to, iż p. bieta likwiduje markę "Grosik" i z tym faktem nie można polemizować.
Co do twoich "prostackich" wypowiedzi i wyzwizk pod moim adresem w stylu ćwok - to nie będę się wypowiadał, gdyż uwłacza to mojej godności, a wiadczy dobitnie o twoim poziomie ynteygencyi.
Pozdrwaiam

Jasiek 21.04.2005 *.host-213-25-196-67.euronet.net.pl

35
Jacek - tak z ciekawosci - dlaczego uwazasz ze jest to jedna z lepszych agencji. Ja powiem szczerze ze wspolpracuje z pewna z sieci i wierz mi (nie chce jej reklamowac, dlatego nie podaje jej nazwy) - jest jedna z lepszych w Polsce o ile nie najlepsza. Bardzo krotki termin realizacji, swietny program do przyjmowania platnosci, niskie koszty (prowizje ustalam sam; jedynem koszty to 20 gr dla banku od kazdego przelewu oraz 4 gr dla firmy od kazdego przelewu - reszta dla mnie; latwo obliczyc o ile wiecej moge zarobic w porownaniu z biorcami Mieszka czy innych tego typu firm)
Pozdrawiam

Jacek007 21.04.2005 *.apy65.neoplus.adsl.tpnet.pl

86
Mogę wypowiedzić się tylko jako klient, ponieważ nie wiem jak to funkcjonuje od momentu kiedy wpłacę pieniądze w okienku.
Natomiast cała obsługa w "moim" punkcie jest na wysokim poziomie, a mianowicie uzyskuję rzetelne informacje co do terminu realizcji przelewów i co ważne po sprtawdzeniu np. u mojego operatora tel. kiedy wpłyneły pieniądze wszystko się zgadza. Oczywiście nie było tak w momencie :rozwodu" PAF I "Grosika" ale tu znowu kłania się dobra obsługa Pani w okienku, kótra to potrafiła wyjaśnić mi co się dzieje. Również w tedy Ich dział reklamacji rzetelnie mnie informował co się dzieje z moimi pieniędzmi i co ważne kiedy z opóźnieniem wpłyneły pieniadze za kredyt otrzymałem zwrot naliczonych mi odsetek. UROŚLI w moich oczach.
Ach zapomniałbym ELIXIR to jest w końcu ELIXIR. No i dostałem ostatni kartę niby nic a jednak.
Sprawdziłem moimi wpłatami inne sieci które są w moim mieście np. Grosik, Mieszko, Skarbonkę i inne lokalne które robią przelewy chyba z kuchni bo nawet ulotek nie maja profesjonalnych.

Pozdrawiam

Adam Deresiewicz- Skarbonka 25.04.2005 *.host-217-172-243-43.gdynia.mm.pl

8
Bardzo Ciekawe forum.Na pewno te wymiany opinii przydadza sie ewentualnym nowym agentom.
acha, co do ulotek mojej firmy(drogi Jacku 007) zapraszam do mojej "kuchni" w Gdyni przy ulicy Morskiej 232. Moze sie czegos nauczysz, lub nauczysz mnie czegos, nigdy nie wiadomo...
pozdrawiam
A.D.

Jacek007 26.04.2005 *.apu128.neoplus.adsl.tpnet.pl

86
Jak się będę wybierał do Gdyni to wstąpię.

Redakcja 21.06.2005 *.www.profitsystem.pl

263

Szanowni Forumowicze!

W nr 14 "Franchising Info" przedstawiamy wyniki crash-testu pokazującego, które agencje finansowe w terminie realizują przelewy. Zachęcamy do lektury!

Zamów 14 numer magazynu w franchising.pl/ksiegarnia/.

"Test agencji kasowych. Czy płacą na czas?"

Na rynku samochodów przeprowadza się niezależne testy zderzeniowe aut różnych marek. My przeprowadziliśmy crash-test punktów kasowych. Sprawdzaliśmy, czy agencje przekazują na czas wpłacone przez klientów pieniądze. Wynik: strefa zgniotu w normie, skończyło się na drobnych zadrapaniach. Jest jednak jeden lekko potłuczony - agencja Grosik.

263

Szanowni Forumowicze!

W nr 14 "Franchising Info" przedstawiamy wyniki crash-testu pokazującego, które agencje finansowe w terminie realizują przelewy. Zachęcamy do lektury!

Na rynku samochodów przeprowadza się niezależne testy zderzeniowe aut różnych marek. My przeprowadziliśmy crash-test punktów kasowych. Sprawdzaliśmy, czy agencje przekazują na czas wpłacone przez klientów pieniądze. Wynik: strefa zgniotu w normie, skończyło się na drobnych zadrapaniach. Jest jednak jeden lekko potłuczony - agencja Grosik.

263

Szanowni Forumowicze!

263

Szanowni Forumowicze!

263

Szanowni Forumowicze!

263

Szanowni Forumowicze!

Danuta 25.06.2005 *.w3cache2.icm.edu.pl

Nie płaćcie w pafie bo tam przelewy "idą" 2 tygodnie, chyba na piechotę. Za naliczone odsetki, nie mogę doprosić sie zwrotu. Nie wierzę tej agencji. Słyszałam że paf jest w likwidacji, co to ma znaczyć?

Arkadiusz B. 25.06.2005 *.w3cache2.icm.edu.pl

8
Prowadzę punkt od 3 lat. Grosik ma najniższe prowizje i widzę, że to się liczy u klienta. Pieniądze zawsze dochdzą!! Nie ma problemu z reklamacjami, można zgłosić nawet emailem. W razie czego zwracają naliczone odsetki. Mają dobry program do prowadzenia punktów. Ciągle aktualizowany, mozna samemu zgłaszać propozycje zmian. Kieyś specjalnie dla mnie poprawili program, zaraz po tym ja do nich zadzwoniłem. Biorca z ich strony dostaje duże wsparcie i opiekę. Agencja Finansowa Grosik działa ponad 5 lat. Ciągle się rozwijają i zwiększają liczbę punktów.

Danuta 25.06.2005 *.alw141.neoplus.adsl.tpnet.pl

To chyba polska agencja finansowa jest w likwidacji.

mimi 26.06.2005 *.212.244.57.36

23
Danuta, twój tekst brzmi znajomo:
"Nieuczciwa konkurencja Grosika
Redakcja magazynu Franchising Info i portalu Franchising.info.pl wykreśliła Agencję Finansową GROSIK (Sp. z o.o.) z katalogu systemów franczyzowych.
W dzisiejszym wydaniu Gazety Wyborczej (28.02.2005) ukazało się ogłoszenie likwidatora PAF Sp. z o.o. Mariusza Biety. W ogłoszeniu tym likwidator wzywa wszystkich wierzycieli do ujawnienia roszczeń. Ogłoszenie zostało zilustrowane logotypem Polska Agencja Finansowa, przypominające to, którym się posługuje konkurencyjna firma Polska Sieć Opłat Sp. z o.o. Tymczasem likwidowana firma - PAF Sp. z o.o. - podczas swej działalności posługiwała się logo Agencja Finansowa GROSIK.

Celowa dezinformacja opinii publicznej na szkodę konkurencji została uznana przez redakcję magazynu Franchising Info i portalu Franchising.info.pl za naruszenie zasad uczciwej konkurencji i dlatego Agencja Finansowa GROSIK należąca do likwidatora PAF Sp. z o.o. została wykreślona z katalogu systemów franczyzowych.

Redakcja"

mimi 26.06.2005 *.212.244.57.36

23
Dodaj, że zwiększają liczbę pustych punktów -nie płacąc za czynsz, a 5 lat temu prezes był stolarzem, a prezesowa miała kończyć technikum mleczarskie (tak jak zresztą teraz). Firma o której mówisz działa od tego roku. Wcześniej działali jako składnik paf (chwilowo)... i tyle se podziałali. Grosik jest w logo wielu podobnych firm, więc może masz na myśli nie AF grosik?

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.