Forum: Grosik 1475
Pozdrawiam
Jest mi przykro, że odebrałaś to tak bardzo personalnie. Kilka sprostowań nie zareklamowałem Własnej Sieci gdyż nie jestem jej właścicielem. Cały czas to bieta oplówa PAF wystarczy poczytać GW.
Jeżeli chodzi o kompetencje to wyżej dlaej oceniam PAF, a mianowicie dlaczego:
Moja własna wpłata w punkcie "Grosika" do Ideii szła ponad dwa tygodnie czasu, a było to na przełomie jak się dowiedziałe od kasjera i chyba właściciela punktu "rozwodu" Grosika i PAF. Oczywiście dalej robię oplaty swoje w tym punkcie ale już pod innym szyldem (szyldem PAF) i moje rachunki są już 3 dnia roboczego na koncie Centertela (sprawdziłem). Ileż trudu ten kasjer/właściciel włożył aby zachować klientów którzy przychodzili wówczas z reklamacjami.
Ni pracuję w żadnej sieci więc staram się być obiektywny. Ale numery z likwidacją PAF sp. z o o uważam za skrajny brak kompetencji, bo wynika z niego to, iż p. bieta likwiduje markę "Grosik" i z tym faktem nie można polemizować.
Co do twoich "prostackich" wypowiedzi i wyzwizk pod moim adresem w stylu ćwok - to nie będę się wypowiadał, gdyż uwłacza to mojej godności, a wiadczy dobitnie o twoim poziomie ynteygencyi.
Pozdrwaiam
Pozdrawiam
Natomiast cała obsługa w "moim" punkcie jest na wysokim poziomie, a mianowicie uzyskuję rzetelne informacje co do terminu realizcji przelewów i co ważne po sprtawdzeniu np. u mojego operatora tel. kiedy wpłyneły pieniądze wszystko się zgadza. Oczywiście nie było tak w momencie :rozwodu" PAF I "Grosika" ale tu znowu kłania się dobra obsługa Pani w okienku, kótra to potrafiła wyjaśnić mi co się dzieje. Również w tedy Ich dział reklamacji rzetelnie mnie informował co się dzieje z moimi pieniędzmi i co ważne kiedy z opóźnieniem wpłyneły pieniadze za kredyt otrzymałem zwrot naliczonych mi odsetek. UROŚLI w moich oczach.
Ach zapomniałbym ELIXIR to jest w końcu ELIXIR. No i dostałem ostatni kartę niby nic a jednak.
Sprawdziłem moimi wpłatami inne sieci które są w moim mieście np. Grosik, Mieszko, Skarbonkę i inne lokalne które robią przelewy chyba z kuchni bo nawet ulotek nie maja profesjonalnych.
Pozdrawiam
acha, co do ulotek mojej firmy(drogi Jacku 007) zapraszam do mojej "kuchni" w Gdyni przy ulicy Morskiej 232. Moze sie czegos nauczysz, lub nauczysz mnie czegos, nigdy nie wiadomo...
pozdrawiam
A.D.
Szanowni Forumowicze!
W nr 14 "Franchising Info" przedstawiamy wyniki crash-testu pokazującego, które agencje finansowe w terminie realizują przelewy. Zachęcamy do lektury!
Zamów 14 numer magazynu w franchising.pl/ksiegarnia/.
"Test agencji kasowych. Czy płacą na czas?"
Na rynku samochodów przeprowadza się niezależne testy zderzeniowe aut różnych marek. My przeprowadziliśmy crash-test punktów kasowych. Sprawdzaliśmy, czy agencje przekazują na czas wpłacone przez klientów pieniądze. Wynik: strefa zgniotu w normie, skończyło się na drobnych zadrapaniach. Jest jednak jeden lekko potłuczony - agencja Grosik.
Szanowni Forumowicze!
W nr 14 "Franchising Info" przedstawiamy wyniki crash-testu pokazującego, które agencje finansowe w terminie realizują przelewy. Zachęcamy do lektury!
Na rynku samochodów przeprowadza się niezależne testy zderzeniowe aut różnych marek. My przeprowadziliśmy crash-test punktów kasowych. Sprawdzaliśmy, czy agencje przekazują na czas wpłacone przez klientów pieniądze. Wynik: strefa zgniotu w normie, skończyło się na drobnych zadrapaniach. Jest jednak jeden lekko potłuczony - agencja Grosik.
Szanowni Forumowicze!
Szanowni Forumowicze!
Szanowni Forumowicze!
Szanowni Forumowicze!
"Nieuczciwa konkurencja Grosika
Redakcja magazynu Franchising Info i portalu Franchising.info.pl wykreśliła Agencję Finansową GROSIK (Sp. z o.o.) z katalogu systemów franczyzowych.
W dzisiejszym wydaniu Gazety Wyborczej (28.02.2005) ukazało się ogłoszenie likwidatora PAF Sp. z o.o. Mariusza Biety. W ogłoszeniu tym likwidator wzywa wszystkich wierzycieli do ujawnienia roszczeń. Ogłoszenie zostało zilustrowane logotypem Polska Agencja Finansowa, przypominające to, którym się posługuje konkurencyjna firma Polska Sieć Opłat Sp. z o.o. Tymczasem likwidowana firma - PAF Sp. z o.o. - podczas swej działalności posługiwała się logo Agencja Finansowa GROSIK.
Celowa dezinformacja opinii publicznej na szkodę konkurencji została uznana przez redakcję magazynu Franchising Info i portalu Franchising.info.pl za naruszenie zasad uczciwej konkurencji i dlatego Agencja Finansowa GROSIK należąca do likwidatora PAF Sp. z o.o. została wykreślona z katalogu systemów franczyzowych.
Redakcja"
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.