Forum: Grosik 1475
Grosik w obecnej chwili bankrutuje tak więc bierz się za rozwiązanie umowy znimi bo zle sie dla ciebie to skończy .Ja rozwiązałem umowe z nimi troche wcześniej i pozamykałem punkty lecz do dzisiaj jeszcze nie wyszło około 300 przelewów klientów z poprzednich miesięcy a pan prezes to złośliwy i niedobry człowiek i robi wszystko na przekór.Jedynym rozsądnym dla ciebie wyjściem jest dostosowanie się do warunków umowy i zerwanie jej z zachowaniem trzymiesięcznego wypowiedzenia.
Pozdrawiam
A może jakiś prawnik z portalu franchising info wypowiedziałby się w tej sprawie?
Głowa do góry!
To już chyba będzie koniec agencji opłat !!!
Jeżeli prokurator udowodni, że wpłata z punktu nr 100 z dn. powiedzmy 01.09.2005 nie została przeznaczona na przelewy z tego dnia zgodnie z przeznaczeniem tylko na cokolwiek innego to mamy do czynienia z ....!!!! Naprawdę wiele trzeba wyjaśnić.
Nie wiadomo co teraz robić bo Bieta nie odpowiada na nasze telefony, a do kogo się zwrócić o pomoc ?
Straciliśmy mnóstwo pieniędzy oraz zaufanie klientów ,które jes tak potrzebne w tej branży.
Pomocy!!!
Próbuj nawiązać współpracę z PKO BP SA zysk po pewnym czsie gwarantowany. Działasz pod pewnym logo gdzie nawet dzieci w szlole je znają.
Działam z nimi parę lat i jest ok !
Polecam ( Mają najtańsze kredyty dla klientów)
Ale miło się dowiedzieć więcej na ten temat.
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.