Forum: BPH - finanse i bankowość 106
Co sądzicie o odejściu Pana Bielaszewskiego? Szkoda, że taki fajny bank się rozpada:/.
oferta Getinu moze byc dla agencji bardzo ciekawa, bo sporo ludzi z naszego BPH poszlo za Dyr. Kiewrelem do tego banku.
oferta Getinu moze byc dla agencji bardzo ciekawa, bo sporo ludzi z naszego BPH poszlo za Dyr. Kiewrelem do tego banku.
Pozdrowionka Magik
Ja również mam "jeszcze" agencje BPH ale to co się dzieje skłania mnie do tego aby pomysleć o czym innym. I mam do Was pytanie czy wiecie kiedy mamy dokładnie przejść pod PEKAO SA, jak to ma wyglądać?
A słyszeliscie może coś o firmie Money House?
Ja tez szukam innego dawcy (zastanawiam sie nad GE, Eurobank, Getin) mysle tez nad multiagencja z pkt wlpat i oplat. Co do wypwowiedzenia umowy - Nie wiem..ale jest duzo sposobow by ten pkt o okresie nie swiadczenia usług na rzecz innych podmiotow ominac.
pozdrawiam
Zigi47
Zauważam duże wzburzenie w umierających agencjach :-(
Kolejny kapitan wyskoczył za burtę :-(((
Co do lojalki to jeśli nie podpisze się aneksu to bank wypowiada umowę i wtedy nie obowiązuje :-)))
tylko kiedy będzie następny....
Moja placowka podporzadkowana jest pod Oddzial nalezacy do N-BPH jest on w kilku pkt wymieniany w umowie
aneksu nie podpisuje i ???
1.Kto rozwiaze z nami umowe -BPH czy PEKAOSA?
2.W umowie jest zawarty termin wypowiedzenia więc kto mi zapewni mozliwosc swiadczenia usług zawartych w umowie w okresie trwania okresu wypowiedzenia i co z czynnosciami wykonywanymi pomiedzy placowka a oddzialem wskazanym w umowie?
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 557
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 24
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.