Forum: BPH - finanse i bankowość 106
Tak zagadza sie, telefonicznie mozna przeslac elrktrokardiogram ale badania okulistycznego juz chyba sie nie da zrobic ;)MK
Pozdrawiam i dzięki
Kto się uważa z biznesmena? Przecież lepimy tylko zamki z piasku.
Biznesmen taki słowem możesz tylko operować mówiąc o Kulczyku lub Gudzowatym oraz ludziach tego pokroju. A tutaj wypowiadają się przedsiębiorcy!
A jeszcze dodam uszczypliwą uwagę niezły pajac z Ciebie Grzesiu skoro wierzysz w magię oraz czarnoksiężników.
A teraz bierz w dłoń swoją łopatkę i sp........
Pozdrowienia z piaskownicy od chłopaków co nie chodzą w spódnicy
z twoim nastawieniem to wybralbym pierwszy lepszy bank, a zycie pokaze ci na jaki zmienic skoro nie masz nawet ogolnego pojecia jak bedzie dzialac twoja firma i co ci potrzebne.
PS.
Polecam BPH, oczywiscie :)
Magik
pozdrawiam
Małe i Średnie Firmy
Pozdrowionka Magik
to tyle nie podejmuje juz polemiki na ten temat bo tematem wiodacym jest tu BPH !!!
Pozdrawiam Magik
PS.
jeśli ktos ma pytania to zapraszam GG:247049, Skype: magik..pl
Magik
Myślę że polo się nie zastanowiłeś nad swoimi słowami.
Ja się nie znam na niczym (Magik na BPH oraz wielu innych dziedzinach) i wypowiadam się w większości wątków na tym forum (Magik to przy mnie mały pikuś, Magik bez obrazy [użyłem tego określenia żeby było zrozumiałe dla nie których :) ])
No i co?
Czy to znaczy że jestem krzywym kut****?
Do pewnych spraw trzeba dorosnac i ani ja ani ty taego u innych nie zmienisz
Pozdrawiam Magik
TO KRÓTKI OPIS MOJEJ OSOBY, TERAZ OPIS MOJEJ POTENCJALNEJ DZIAŁALNOŚCI.
Chciałbym otworzyć Agencję BPH w Warszawie czy są osoby które posiadają takie Agencję w Warszawie? jeżeli tak to proszę bardzo wygłaszać swoje opinie. Pan Magic otworzył taką agencję, wiem bo nie może wiedzieć to co pisze bez przeczytania umowy Agencyjnej, z resztą nie ważne. istotą rzeczy jest fakt że ma agencję w jakimś pipidówku i kosi kapuchę, chciałbym się dowiedzieć ile musział dopłacić po pierwszym miesiącu działalności, i ile teraz ma kont które mu przynoszą dochodzy i jaki ma czysty zysk z Działalności? jakie problemy ma z tą agencją, czy już mu kulkę w brzuch wsadzili, tak jak innym? też proszę innych Agentów BPH o wypowiedzi. Pozdrawiam
P.S. sorry za Eufemizmy.
W pierwszym miesiącu dopłaciłem 2500zł, w drugim 2000zł, a prognozy na trzeci to minus 500zł.
Rzeczywiście z ROR-ami jest problem, po dwóch miesiącach miałem ich 22 a dostałem kasę za 4 bo na reszcie klienci nie przeprowadzili wymaganych operacji, zatem dopiero w rozliczeniu za następny miesiąc (jeśli klienci dopiszą) otrzymam prowizje. Na dziś dzień mam około 35 założonych rachunków ROR.
Firmy, ot i cała zabawa z właścicielami, jak ich skusić, aby przenieśli rachunki, z BS-ów do BPH mam już otwarte 3 rachunki firmowe internetowe w tym 2 z limitami i z 50 firm, które się zastanawiają, strasznie powoli się zastanawiają.
Problemy, nie mam problemów, no może tylko system (awarie) i tyle.
Aaa….., robię za bankomat i szlag mnie trafia jak klienci oburzają się, że musza płaci prowizje za wypłatę powyżej 1tys. A gdzie moje koszty, to ich nic nie obchodzi.
To wszystko jest o agencji w pipidówku, a druga jeszcze nie działa miesiąc.
Magik Pozdrawiam ;)
Wiele liczy ta miejscowosc mieszkancow? :p
Wymien swoich konkurentów?
Czy juz widzisz rezultaty akcji reklamowych w ostatnim czasie banku bph?
wszystko masz w watku "o BPH".
Mam jednego pracownika w "pipidówce" na etacie
WSPOMINASZ COŚ O AGENCJI INNEJ NIŻ BPH, CÓŻ TO TAKIEGO? SAMPI? CZY JAKIEŚ INNE, JESZCZE JEDNO PYTANKO JEŻELI POMINĄĆ TE WPŁYWY Z RORUF CO MIESIĄC TO CZY NIE OPŁACA SIĘ BARDZIEJ MIEĆ SAMPI, KTÓRE OFERUJE KREDYTY 8 BANKÓW?
POZDRAWIAM
A jak te kredyty co reklamuja idą troszkę czy jeszcze za wczescnie o tym mówic?
Kiedy uważasz że twoja inwestycja się zwróci (czarny scenariusz oraz jak bedzie dobrze)?
Pozdrawiam chyba nie masz teraz klijentów skoro odpisujesz :)
Pozostałe kategorie
tematy
komentarze
użytkownicy
HANDEL 428
USŁUGI 558
- turystyka i hotele 32
- doradztwo i księgowość 24
- gastronomia 208
- finanse i bankowość 106
- edukacja 34
- beauty i fitness 25
- usługi dla konsumentów 45
- nieruchomości 22
- usługi dla biznesu 62
inne 1475
PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.
Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.
Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.
Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.