Forum: BPH - finanse i bankowość 106

Magik 11.08.2005 *.bos49.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
O.. jak fajnie, kto ma piaskownice pod domem to moze zaprosi kolege Grzegorza.
Tak zagadza sie, telefonicznie mozna przeslac elrktrokardiogram ale badania okulistycznego juz chyba sie nie da zrobic ;)MK
Pozdrawiam i dzięki

MK 11.08.2005 *.bic189.neoplus.adsl.tpnet.pl

O Grzegorz widzę że zostawiłeś u nas jeszcze łopatkę od piasku i wróciłeś to wspaniale...
Kto się uważa z biznesmena? Przecież lepimy tylko zamki z piasku.
Biznesmen taki słowem możesz tylko operować mówiąc o Kulczyku lub Gudzowatym oraz ludziach tego pokroju. A tutaj wypowiadają się przedsiębiorcy!
A jeszcze dodam uszczypliwą uwagę niezły pajac z Ciebie Grzesiu skoro wierzysz w magię oraz czarnoksiężników.
A teraz bierz w dłoń swoją łopatkę i sp........
Pozdrowienia z piaskownicy od chłopaków co nie chodzą w spódnicy

polo 11.08.2005 *.afc219.internetdsl.tpnet.pl

serce i okulista nic stego niekumam chodziło mi o bank dla małego przedsiębiorcy na starcie niepytam o oczy!Też nieupierałem się że to ty masz mi udzielić swej ogromnej wiedzy,jak ci się niechciało to nic niepisz,chyba że znów chciałeś zabłysnąć czyimś kosztem.Uwierz w siebie odrzóć ciężar kompleksów to cię przytłacza.

Magik 11.08.2005 *.bno106.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
Witaj Polo,
z twoim nastawieniem to wybralbym pierwszy lepszy bank, a zycie pokaze ci na jaki zmienic skoro nie masz nawet ogolnego pojecia jak bedzie dzialac twoja firma i co ci potrzebne.
PS.
Polecam BPH, oczywiscie :)
Magik

sly 12.08.2005 *.ntwklan-81-219-88-10.devs.futuro.pl

Magik, mam pytanko co znaczy "Miś-ie"
pozdrawiam

Magik 12.08.2005 *.bor253.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
Cześ,
Małe i Średnie Firmy
Pozdrowionka Magik

polo 12.08.2005 *.afc219.internetdsl.tpnet.pl

Cześć,teraz to przynajmniej jest odpowiedż,znaczy że doradcą finansowym to ty niejesteś jeszcze (typu Expander i inne)no chyba cię przeceniłem,ale dzięki osobiście BPH niebardzo mi odpowiada zastanawiam się pomiędzy Lukas Bankiem,Multi Bankiem ING Bank Śląskii PKO BP,lecz tak jak pisze wcześniej brak mi dostatecznej wiedzy w tym zakresie,pewno sobie poradze z tym problemem myślałem że uda mi się wywołać dyskusje na ten temat na portalu i posłucham doświadczeń innych ale jak to zwykle na portalu bryndza z syrem.

Magik 12.08.2005 *.bos37.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
Zadaj konkretne pytanie to dostaniesz konkretna odpowiedz bo kazdy z tych bankow ma cos specyficznego co odroznia go od innych, a ty idziesz po najnizszej lini oporu i myslisz, ze inni beda sie dla ciebie produkowac bo ty nie umiesz sobie ztworzyc prostego, bodaj najprostszego biznes planu w ktorym odrazu widac jakie warunki powinno spelniac konto firmowe dla twojej firmy.
to tyle nie podejmuje juz polemiki na ten temat bo tematem wiodacym jest tu BPH !!!
Pozdrawiam Magik
PS.
jeśli ktos ma pytania to zapraszam GG:247049, Skype: magik..pl

polo 14.08.2005 *.afc219.internetdsl.tpnet.pl

Jasne,przecierz ty tu jesteś szefem na tym portalu,wcinasz się w każdy wątek i pouczasz wszystkich napisz jeszcze w jakich godzinach i wktórych wątkach moge uczestniczyć.Jeżeli znasz się tylko na BPH to co zabierasz głos w innych dziedzinach.Wole żeby moje pytanie było bez odpowiedzi niż żeby ktoś używał go by się wymądrzać.

Magik 14.08.2005 *.bog164.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
Cóż, człowieczek o małym rozumku
Magik

polo 14.08.2005 *.afc219.internetdsl.tpnet.pl

wyglądasz mi na podłą gnide

MK 14.08.2005 *.bho238.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślę że polo się nie zastanowiłeś nad swoimi słowami.
Ja się nie znam na niczym (Magik na BPH oraz wielu innych dziedzinach) i wypowiadam się w większości wątków na tym forum (Magik to przy mnie mały pikuś, Magik bez obrazy [użyłem tego określenia żeby było zrozumiałe dla nie których :) ])
No i co?
Czy to znaczy że jestem krzywym kut****?

Magik 14.08.2005 *.bnu94.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
MK, nie przejmuj sie, tak to jest gdy sie jest mlodym i g..... , zycie uczy pokory.
Do pewnych spraw trzeba dorosnac i ani ja ani ty taego u innych nie zmienisz
Pozdrawiam Magik

PALERMO 25.08.2005 *.cmv89.neoplus.adsl.tpnet.pl

25
DZIEŃ DOBRY WAM WSZYSTKIM, MÓJ NICK JEST ODZWIERCIEDLENIEM BANKU PEKAO.
TO KRÓTKI OPIS MOJEJ OSOBY, TERAZ OPIS MOJEJ POTENCJALNEJ DZIAŁALNOŚCI.
Chciałbym otworzyć Agencję BPH w Warszawie czy są osoby które posiadają takie Agencję w Warszawie? jeżeli tak to proszę bardzo wygłaszać swoje opinie. Pan Magic otworzył taką agencję, wiem bo nie może wiedzieć to co pisze bez przeczytania umowy Agencyjnej, z resztą nie ważne. istotą rzeczy jest fakt że ma agencję w jakimś pipidówku i kosi kapuchę, chciałbym się dowiedzieć ile musział dopłacić po pierwszym miesiącu działalności, i ile teraz ma kont które mu przynoszą dochodzy i jaki ma czysty zysk z Działalności? jakie problemy ma z tą agencją, czy już mu kulkę w brzuch wsadzili, tak jak innym? też proszę innych Agentów BPH o wypowiedzi. Pozdrawiam
P.S. sorry za Eufemizmy.

Magik 25.08.2005 *.bos5.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
No nareszcie jakiś normalny post.
W pierwszym miesiącu dopłaciłem 2500zł, w drugim 2000zł, a prognozy na trzeci to minus 500zł.
Rzeczywiście z ROR-ami jest problem, po dwóch miesiącach miałem ich 22 a dostałem kasę za 4 bo na reszcie klienci nie przeprowadzili wymaganych operacji, zatem dopiero w rozliczeniu za następny miesiąc (jeśli klienci dopiszą) otrzymam prowizje. Na dziś dzień mam około 35 założonych rachunków ROR.
Firmy, ot i cała zabawa z właścicielami, jak ich skusić, aby przenieśli rachunki, z BS-ów do BPH mam już otwarte 3 rachunki firmowe internetowe w tym 2 z limitami i z 50 firm, które się zastanawiają, strasznie powoli się zastanawiają.
Problemy, nie mam problemów, no może tylko system (awarie) i tyle.
Aaa….., robię za bankomat i szlag mnie trafia jak klienci oburzają się, że musza płaci prowizje za wypłatę powyżej 1tys. A gdzie moje koszty, to ich nic nie obchodzi.
To wszystko jest o agencji w pipidówku, a druga jeszcze nie działa miesiąc.
Magik Pozdrawiam ;)

PALERMO 25.08.2005 *.cnz51.neoplus.adsl.tpnet.pl

25
DZIEŃ DOBRY, DZIĘKUJĘ PANIE MAGIK ZA INFO. MAM KILKA PYTAŃ LECZ NAPISZĘ JE PÓŹNIEJ PONIEWAŻ WYSKAKUJE MI ŻE JEST BŁĄD UŻYTKOWNIKA I KASUJE MI WSZYSTKO CO NAPISAŁEM, JEDNAK JEDNO ZADAM TERAZ, WSPOMINA PAN O JAKIŚ UBEZPIECZENIACH, NIC O TYM NIE SŁYSZAŁEM. POZDRAWIAM

MK 25.08.2005 *.bid128.neoplus.adsl.tpnet.pl

Magik zatrudniasz kogos w swojej ageci (oczywiscie na bialo Zus i te sprawy)?
Wiele liczy ta miejscowosc mieszkancow? :p
Wymien swoich konkurentów?
Czy juz widzisz rezultaty akcji reklamowych w ostatnim czasie banku bph?

Magik 25.08.2005 *.bnu197.neoplus.adsl.tpnet.pl

374
MK,
wszystko masz w watku "o BPH".
Mam jednego pracownika w "pipidówce" na etacie

PALERMO 25.08.2005 *.cog13.neoplus.adsl.tpnet.pl

25
CZEŚĆ MAGIK,
WSPOMINASZ COŚ O AGENCJI INNEJ NIŻ BPH, CÓŻ TO TAKIEGO? SAMPI? CZY JAKIEŚ INNE, JESZCZE JEDNO PYTANKO JEŻELI POMINĄĆ TE WPŁYWY Z RORUF CO MIESIĄC TO CZY NIE OPŁACA SIĘ BARDZIEJ MIEĆ SAMPI, KTÓRE OFERUJE KREDYTY 8 BANKÓW?
POZDRAWIAM

MK 25.08.2005 *.bid128.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ty to nie zle z pracownikiem po 3 miesiacach dokładasz tylko 500 zł
A jak te kredyty co reklamuja idą troszkę czy jeszcze za wczescnie o tym mówic?
Kiedy uważasz że twoja inwestycja się zwróci (czarny scenariusz oraz jak bedzie dobrze)?
Pozdrawiam chyba nie masz teraz klijentów skoro odpisujesz :)

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.