Felix Chicken

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Specjalizujemy się w przyrządzaniu chrupkiego panierowanego kurczaka, którego recepturę tworzyliśmy przez lata. Teraz wiemy, że nasz kurczak ma smaczny, niepowtarzalny smak i może konkurować ze światowymi markami.
Nasza firma istnieje od 2001roku, a w 2013 wprowadziliśmy system franczyzowy. Oferujemy Państwu możliwość otwarcia własnego lokalu gastronomicznego pod marką Felix Chicken, w formie baru z daniami serwowanymi w wysokiej jakości jednorazowych opakowaniach lub restauracji z obsługą kelnerską.
JEDNOSTKI WŁASNE
1
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
9 lokali
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU

INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
- Działania pod znakiem towarowym Felix Chicken.
- Wiedzę Know-How
- Pomoc w wyszukiwaniu odpowiedniej lokalizacji.
- Wsparcie w wykonaniu aranżacji lokalu.
- Pomoc przy projektach technicznych i odbiorach Państwowej Inspekcji - Sanitarnej
- Wspólne kampanie reklamowe
- Szkolenia personelu/pracowników, przekazywanie receptur
- Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta.
- Stałe wsparcie oraz indywidualne rozwiązywanie problemów
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Minimalna suma inwestycji 65 tys złotych
- 800zł opłata miesięczna
- 3500zł opłata jednorazowa( obejmująca: szkolenie personelu oraz właściciela, podręcznik operacyjny, projekty materiałów reklamowych)
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Lokal gastronomiczny powierzchnia:
- Min 60m2 strefa Food Court
- Min 80m2 lokal wolnostojący
- Zaangażowanie przy tworzeniu i późniejszym prowadzeniem lokalu
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Spartakus System sp. z o.o.
ul. M. Konopnickiej 16/11, 33-300 Nowy Sącz
+48 798 851 580
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Łukasz Pyszczak
tel. 798 851 580
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

15. Targi Franczyza za nami. Po nich czas na katowickie targi Pomysł na firmę. Ich kolejna edycja już wiosną.
Gościem specjalnym Forum Edukacyjnego na XV Targach Franczyza będzie Piotr Polk, aktor i właściciel marki meblarskiej „by Polk”.
Koncept Felix Chicken ma już pierwsze lokale za granicą, ale nadal jego głównym rynkiem jest Polska.
Odwiedzający Targi Franczyza 2016 mieli szansę w jednym miejscu poznać i porównać oferty 173 marek franczyzowych. Ponad 7 tys. osób skorzystało z tej okazji.

Franczyzodawca Lodów Bonano i Wytwórni Lodów Polskich „u Lodziarzy” zapowiada wprowadzenie w tym roku nowego formatu lodziarni.
Domino's Pizza Poland przejmuje sieć pizzerii Dominium.
Posiłki dostarczane do firm – na tym będą zarabiać franczyzobiorcy marki Zjedz. Nie muszą gotować, za to muszą zbudować bazę klientów.
Teraz można zostać franczyzobiorcą inwestując jedynie 27 000 zł netto. W tym jest już wliczone zatowarowanie!
Jak pokonać wirusa, który niszczy restauracje? Wyjaśnia Marcin Ciesielski, prezes Mastergrupy, do której należy sieć pizzerii Stopiątka i Stopiątka Fabbrica.

Kto może zostać franczyzobiorcą McDonald's oraz w jakie koncepty gastronomiczne warto zainwestować – m.in. o tym przeczytasz w nowym numerze "Własny Biznes FRANCHISING".
Żaden z partnerów i franczyzobiorców Crazy Bubble nie zamknął biznesu w pandemicznym roku. Co więcej – marka zaczęła rozwój zagraniczny.
Pizza Hut szuka franczyzobiorców, którzy docelowo chcieliby poprowadzić więcej niż jeden lokal. Ile trzeba zainwestować w międzynarodowy koncept?
Są biznesy, które z powodzeniem można łączyć z pracą na etacie. Dodatkowe źródło dochodów zabezpiecza budżet domowy i zwiększa bezpieczeństwo finansowe.
Franczyzodawcy marki Falla nie tylko otwierają kolejne wegańskie restauracje. Uruchomili również nowy koncept.
Antoni Policht otworzył restaurację pomimo lockdownu gastronomii. Czy nie żałuje swojej decyzji?

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.