Zapiekankarnia - Zapiekanki Premium

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

W samym sercu zielonogórskiej starówki na deptaku w Sierpniu 2018r powstała Zapiekankarnia, miejsce serwujące zapiekanki premium. Kilkumiesięczne poszukiwanie i degustacje bagietek, najsmaczniejszych składników oraz wielokrotne testosowania receptur, sosów, dodatków,  zaowocowały produktem najwyższej jakości o niebanalnym smaku i aromacie. Od samego początku  do naszego lokalu przybywają tłumy aby zakosztować naszego polskiego fastfoodu jakim są chrupiące i pyszne zapiekanki. Znajdzicie Państwo w naszym regularnym menu 16 starannie wyselekcjonowanych kompozycji smakowych oraz dodatkowo jedną zapiekankę misiąca.Na terenie Zielonej Góry oferujemy również dowóz naszych zapiekanek do osób prywatnych jak i firm, który zyskał bardzo mocno na popularności. Serdecznie zapraszamy do nas na degustację a także zachęcamy do odwiedzenia naszego profilu na Facebooku.

JEDNOSTKI WŁASNE

1 jednostka własna

ZAPIEKANKARNIA

ul. Pod Filarami 1

65 – 001 Zielona Góra

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

- działanie pod marką Zapiekankarnia

- pomoc przy doborze odpowiedniego lokalu

- wsparcie podczas projektowania wnętrz lokalu oraz przy wykonaniu projektu technicznego na potrzeby Sanepidu

- „know how” - wspracie naszej wiedzy i doświadczenia

- pomoc w urządzeniu i zakupach wyposażenia, posiadamy duże rabaty na zakup niezbędnych urządzeń

- szkolenie z receptur i technologii

- prowadzenie kampanii marketingowych, od wielu lat prowadzimy agencje marketingową, która skutecznie wspiera nasze gastronomiczne przedsięwzięcie 

- stworzenie profilu na facebooku i instagramie oraz stała pomoc w jego prowadzeniu 

- stworzenie strony internetowej w domenie miasto.zapiekankarnia.pl 

- udział w programach lojalnościowych z dostawcami gwarantujący najniższe ceny interesujacych nas produktów


PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Kwota inwestycji potrzebna do otworzenia Zapiekankarni zależna jest od wielkości oraz stanu technicznego lokalu. 

Dostosowany lokal po innej gastronomii od 30.000 zł 

Nowy lokal z dostosowaniem od podstaw do wyceny indywidualnej


Opłaty licencyjne oraz prowizje:

Opłata licencyjna: 9900 zł netto

Opłata stała: 700 zł netto + 3% od utargu


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

- minimalny wkład własny

- lokalizacja w mieście powyżej 50 tysięcy mieszkańców 

- lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, preferowane witryny od strony ulicy

- lokal w centrum handlowym oraz strefach food court o powierzchni powyżej 30 m2


INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Tredos

ul. Lwa 19/8 61 – 244 Poznań

506 251 228

biuro@tredos.pl

zapiekankarnia.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Filip Jankowski

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Zapiekankarnia - Zapiekanki Premium.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.