Zapiekankarnia

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

W samym sercu zielonogórskiej starówki na deptaku w Sierpniu 2018r powstała Zapiekankarnia, miejsce serwujące zapiekanki premium. Kilkumiesięczne poszukiwanie i degustacje bagietek, najsmaczniejszych składników oraz wielokrotne testosowania receptur, sosów, dodatków,  zaowocowały produktem najwyższej jakości o niebanalnym smaku i aromacie. Od samego początku  do naszego lokalu przybywają tłumy aby zakosztować naszego polskiego fastfoodu jakim są chrupiące i pyszne zapiekanki. Znajdzicie Państwo w naszym regularnym menu 16 starannie wyselekcjonowanych kompozycji smakowych oraz dodatkowo jedną zapiekankę misiąca.Na terenie Zielonej Góry oferujemy również dowóz naszych zapiekanek do osób prywatnych jak i firm, który zyskał bardzo mocno na popularności. Serdecznie zapraszamy do nas na degustację a także zachęcamy do odwiedzenia naszego profilu na Facebooku.

JEDNOSTKI WŁASNE

1 - ul. Pod Filarami 1, 65-001 Zielona Góra

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • działanie pod marką Zapiekankarnia,
  • pomoc przy doborze odpowiedniego lokalu,
  • wsparcie podczas projektowania wnętrz lokalu oraz przy wykonaniu projektu technicznego na potrzeby Sanepidu,
  • „know how” - wspracie naszej wiedzy i doświadczenia,
  • pomoc w urządzeniu i zakupach wyposażenia, posiadamy duże rabaty na zakup niezbędnych urządzeń,
  • szkolenie z receptur i technologii,
  • prowadzenie kampanii marketingowych, od wielu lat prowadzimy agencje marketingową, która skutecznie wspiera nasze gastronomiczne przedsięwzięcie,
  • stworzenie profilu na facebooku i instagramie oraz stała pomoc w jego prowadzeniu,
  • stworzenie strony internetowej w domenie miasto.zapiekankarnia.pl,
  • udział w programach lojalnościowych z dostawcami gwarantujący najniższe ceny interesujacych nas produktów.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

  • Kwota inwestycji potrzebna do otworzenia Zapiekankarni zależna jest od wielkości oraz stanu technicznego lokalu,
  • Dostosowany lokal po innej gastronomii od 30 tys. zł,
  • Nowy lokal z dostosowaniem od podstaw do wyceny indywidualnej.

Opłaty licencyjne oraz prowizje:

  • Opłata licencyjna: 9,9 tys. zł netto,
  • Opłata stała: 700 zł netto + 3 proc. od utargu.


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • minimalny wkład własny,
  • lokalizacja w mieście powyżej 50 tys. mieszkańców,
  • lokal w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, preferowane witryny od strony ulicy,
  • lokal w centrum handlowym oraz strefach food court o powierzchni powyżej 30 mkw.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Tredos

ul. Lwa 19/8 61-244 Poznań

506 251 228

biuro@tredos.pl

zapiekankarnia.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Filip Jankowski

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Zapiekankarnia.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.