Cukrem i Solą

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

Tym z Państwa, którzy myślą o rozpoczęciu przygody z własnymi biznesem lub rozszerzeniem obecnego, proponujemy współpracę na zasadzie franczyzy z naszym brandem „Cukrem i Solą”.

Od 2017 roku prowadzimy sprzedaż gastronomiczną – czas ten pozwolił nam na zbudowanie solidnego i przejrzystego konceptu gastronomicznego, który w prosty sposób umożliwia osiągnięcie stabilnych przychodów. 

Punkt gastronomiczny naszej sieci można prowadzić jako jedyne źródło zarobku lub bez trudu połączyć z innym biznesem. Różnorodność produktów, oryginalne receptury i stały kontakt z dostawcami to kolejne zalety dołączenia do rodziny „Cukrem i Solą”. 

Naszym flagowym hitem są przyrządzane na miejscu zapiekanki: do wyboru w klasycznej wersji z pieczarkami i cebulką lub sosem pomidorowym, z serem mozzarella lub gouda oraz świeżymi dodatkami. W ofercie mamy również takie specjały jak przepyszne grillowane kanapki, zakręcone ziemniaki, frytki belgijskie, chrupiące churrosy oraz wyborne kawy. W zależności od pory roku menu jest uzupełnione o dodatkowe produkty, który pozwolą na przyciągnięcie większej liczby klientów. W okresie jesienno-zimowym między innymi proponujemy gorącą czekoladę a w gorące dni orzeźwiające koktajle.

Oferujemy prowadzenie Cukrem i Solą w dwóch różnych modelach biznesowych. Pierwszy z nich to koncept sprzedaży w lokalu stacjonarnym od 20m2, drugi w przyczepie gastronomicznej. W obu przypadkach sprzedaż może być prowadzona zarówno w okresie letnim, jak i zimowym. Food truck daje dodatkowo nieograniczone możliwości, jeśli chodzi o znalezienie odpowiedniej lokalizacji – gdyby miejsce okazało się niedostatecznie atrakcyjne, przyczepa dzięki swojej mobilności pozwala na  zmianę rejonu sprzedaży.

W rozwój naszej ogólnopolskiej sieci wkładamy całe serce i pełne zaangażowanie, jak również doświadczenie i wiedzę merytoryczną. 

Serdecznie zapraszamy do budowania razem z nami tych wyjątkowych miejsc. 

Skontaktuj się z nami, aby zapoznać się ze szczegółami i omówić dodatkowe możliwości prowadzenia "Cukrem i Solą".

JEDNOSTKI WŁASNE

4

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

1

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

  • znalezienie odpowiedniej lokalizacji;
  • projekt technologiczny;
  • marketing;
  • know-how jak prowadzić punkt i dobrze zarobić;
  • pomagamy przy otwarciu i uruchomieniu punktu;
  • szkolenia dla Franczyzobiorcy;
  • szkolenia dla pracowników;
  • stałe wsparcie;
  • kompleksowo wyposażoną przyczepę;
  • księga przepisów.  

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Nie pobieramy opłaty wstępnej, a kapitał potrzebny na start rozpoczyna się już od 30 tys. zł netto w przypadku leasingu.

  • przyczepa gastronomiczna od 500 zł netto miesięcznie;
  • lokal stacjonarny od 850 zł netto miesięcznie.

 


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

  • osoba przedsiębiorcza; 
  • brak doświadczenia w gastronomii nie jest przeszkodą – nauczymy i będziemy wspierać; 
  • wkład własny na start;
  • umiejętność w pracy zespołowej;  
  • nastawienie na sukces zawodowy.

INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY

Agencja Artystyczna ADC Kamil Woźniak

ul. Księżycowa 8, Zagościniec 05-200 Wołomin

691 918 001

franczyza@cukremisola.pl

cukremisola.pl

Osoba do kontaktu dla kandydatów

Kamil Woźniak

 

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Wypełnij poniższy formularz kontaktowy, jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji. Informacje zawarte w formularzu zostaną przekazane bezpośrednio do Cukrem i Solą.

Wiadomość
Imię i nazwisko *
Miejscowość *
Telefon *
E-mail *

Administratorem danych osobowych jest firma Agencja Artystyczna ADC Kamil Woźniak (ul. Księżycowa 8, Zagościniec 05-200 Wołomin). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Cukrem i Solą oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie cukremisola.pl.

PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.

PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza  informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.