USŁUGI

gastronomia | 25.01.2011

Gruby Benek w nowej odsłonie

W tym roku właściciele firmy planują uruchomić kolejny koncept gastronomiczny.

usługi dla konsumentów | 24.01.2011

Service and Wash Master w Bydgoszczy

Wystartowała pierwsza agencyjna placówka sieci Service and Wash Master.

usługi dla konsumentów | 22.01.2011

Chaber pod Krakowem

W Krzywaczce rusza pierwszy hotel działający w ramach Systemu Rodzinnego Wypoczynku Chaber.

finanse i bankowość | 21.01.2011

Franczyza bankowa w 2010 roku

Według raportu firmy doradczej PROFIT system w 2010 roku spadła liczba partnerskich placówek bankowych. Obecnie w Polsce działają 3834 licencyjne punkty sprzedaży.

finanse i bankowość | 21.01.2011

Rok zamknięty setką

Bank Zachodni WBK uruchomił swoją setną placówkę. Partner prowadzi bank w Białej Podlaskiej.

usługi dla konsumentów | 20.01.2011

Poczta Polska buduje sieć agencji

Indywidualni przedsiębiorcy też będą mogli otworzyć swój punkt.

gastronomia | 20.01.2011

Biznes made in China

Zdaniem przedstawicieli restauracji China In Box, jedzenie serwowane w pudełkach to przyszłość fast foodów.

beauty i fitness | 19.01.2011

Fotodepilacja nie zwalnia tempa

Nowe salony No+Vello pojawiły się w Warszawie i Łodzi.

usługi dla biznesu | 17.01.2011

Finanse z zewnątrz

O potrzebie budowania sieci doradztwa dotacyjnego opowiada Anna Ciura, wiceprezes zarządu Centrum Wspierania Projektów Europejskich S.A.

usługi dla biznesu | 15.01.2011

Przedsiębiorca z doświadczeniem

WSI, międzynarodowa firma zajmująca się marketingiem, ma pierwszego franczyzobiorcę w Polsce. Został nim Mateusz Wisła, który od kilku lat pracuje w branży IT.

gastronomia | 14.01.2011

Franczyza z Belgii

Gastronomiczna sieć Belfrit, serwująca dania kuchni belgijskiej, rusza na podbój Polski.

gastronomia | 13.01.2011

Zmiany w A.Blikle

Czy nowy prezes rodzinnej firmy postawi na rewolucję?

gastronomia | 12.01.2011

Salad Story coraz większe

Sieć zmienia menu i otwiera nowe restauracje.

usługi dla konsumentów | 12.01.2011

Ślubna Pracownia wprowadza nowe opłaty licencyjne

Z początkiem 2011 sieć zmieniła też zasady rekrutacji i warunki współpracy z franczyzobiorcami.

gastronomia | 11.01.2011

Fornetti się zmienia

Sieć minipiekarni i kawiarni z gorącym francuskim pieczywem wzbogaciła ofertę o nowe produkty, odświeżyła też wizerunek marki.

gastronomia | 10.01.2011

Biesiadowo ma plan

Kolejne placówki oraz nowe koncepty i produkty – pomysłów na rozwój sieci Biesiadowo nie brakuje.

gastronomia | 10.01.2011

Jedzenie prosto z Olimpu

W menu restauracji Olimp nie ma nektaru i ambrozji, ale tradycyjne posiłki sprzedawane na wagę w systemie samoobsługowym.

gastronomia | 09.01.2011

Ice Cafe ma już pięć lodziarni

Do końca roku chce powiększyć sieć do 30 punktów, a za pięć lat być liderem rynku.

gastronomia | 08.01.2011

Da Grasso w Gdańsku w wersji premium

Sieć z przytupem wchodzi w 2011 rok otwierając kolejną restaurację.

edukacja | 07.01.2011

Roztańczony biznes

Lilla House otworzył kolejną szkołę - teraz tajniki tańca będą zgłębiać Warszawiacy.

  pierwsza
  poprzednia
164
165
167
168
następna  
ostatnia