USŁUGI

gastronomia | 07.10.2023

Nowa propozycja od Stavy

Stava proponuje nowy model współpracy – dla inwestorów, którzy wolą mniej angażować się w prowadzenie biznesu.

nieruchomości | 06.10.2023

Social media napędzają biznes

Firma franczyzobiorcy Metrohouse rośnie, dzięki komunikacji poprzez media społecznościowe. Jak je wykorzystuje w biznesie?

nieruchomości | 04.10.2023

Stabilny dochód

– W naszej branży wysokość miesięcznych dochodów jest trudna do przewidzenia. Dzięki nowym usługom chcemy zapewnić partnerom stabilny przychód – mówi Tomasz Barski z Aspect Nieruchomości.

nieruchomości | 02.10.2023

WGN idzie na rekord

W trzecim kwartale tego roku biura WGN zrealizowały o ponad 30 proc. więcej transakcji niż rok temu. Co tak napędza rynek?

gastronomia | 29.09.2023

Kebab z niską inwestycją

Franczyzodawca AM AM Kebab zapewnia, że na start w tym biznesie nie potrzeba dużych pieniędzy. A ile można zarobić?

gastronomia | 27.09.2023

Pizza się nie przejadła

– Wszystkie rozmowy z potencjalnymi franczyzobiorcami opieramy m.in. na analizie rynkowej i potencjale sprzedażowym danego miejsca – mówi Rafał Piasecki z Da Grasso.

nieruchomości | 27.09.2023

Ożywienie na rynku nieruchomości

Zachód Nieruchomości notuje wzrost zainteresowania kupujących zarówno na rynku pierwotnym, jak i wtórnym. Franczyzodawca coraz prężniej działa też za granicą.

usługi dla biznesu | 26.09.2023

Dlaczego tak trudno coś sprzedać?

Czym naprawdę jest sprzedaż, jakie emocje towarzyszą obu stronom podczas procesu sprzedaży – o tym rozmawiamy z Joanną Procyszyn, trenerem sprzedaży w Sandler Training.

gastronomia | 24.09.2023

Franczyza blisko domu

Karol Nowosielski zupełnie przypadkiem trafił na koncept Bafra Kebab. Nie szukał nowej drogi zawodowej. O jego przyszłości zadecydował przypadek.

usługi dla biznesu | 22.09.2023

MBE stawia na firmy

Sieć oferująca m.in. zarządzanie przesyłkami chce mocniej wejść na rynek małych i średnich firm, a potem także dużych spółek.

nieruchomości | 20.09.2023

Fuzja na rynku biur nieruchomości

Freedom Nieruchomości i Investor Nieruchomości połączyły siły. Co to oznacza dla franczyzobiorców?

gastronomia | 18.09.2023

Apetyt na hot dogi

New York Hot Dog wchodzi w nowe lokalizacje i ma nowe pomysły na kolejny sezon.

gastronomia | 17.09.2023

Biznes dobrze policzony

– Pomożemy franczyzobiorcom optymalizować koszty działalności, aby mogli rozwijać swoje biznesy – zapowiada Robert Kuc, CEO Zdrowa Krowa.

usługi dla biznesu | 16.09.2023

Z banku do marketingu

Kamil Pilny rzucił pracę w banku, żeby zostać partnerem Ad Awards. Jak mu idzie biznes?

beauty i fitness | 15.09.2023

Franczyzodawca wprowadza pro’kosmetyki

Franczyzodawca Orient Massage & Thai Organic wprowadza własną linię profesjonalnych pro'kosmetyków do masażu z właściwościami odżywczymi, leczniczymi oraz pielęgnacyjnymi.

edukacja | 13.09.2023

Zarabiamy na warsztatach kulinarnych

Kulinarne Poddasze organizuje warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych. Teraz chce podzielić się z franczyzobiorcami swoim pomysłem na biznes.

gastronomia | 11.09.2023

Nowa marka pizzerii we franczyzie

Salsiccia ma już trzy lokale własne w Warszawie. Teraz startuje z franczyzą.

nieruchomości | 09.09.2023

Biuro nieruchomości we franczyzie

Sieć nieruchomości Express House niedawno przedstawiła ofertę współpracy a już dopina pierwsze umowy z partnerami.

edukacja | 08.09.2023

Logika pomaga w zarabianiu

Akademia Superminds chce rozwijać się najchętniej w miejscowościach liczących powyżej 30 tys. mieszkańców. Kto może prowadzić taki biznes?

gastronomia | 05.09.2023

Biznes ze smakiem

We franczyzowe pizzerie Da Grasso zainwestowało prawie 200 franczyzobiorców i norweski koncern Orkla. Co zobaczyli w tym biznesie? Rozmawiamy z Magdaleną Piróg, prezes zarządu sieci Da Grasso.

  pierwsza
  poprzednia
4
5
7
8
następna  
ostatnia