Forum: Gadżety reklamowe - co zamówić? - usługi dla biznesu 62

Magicprojects 26.11.2017 *.user-94-254-151-67.play-internet.pl

3

Kubki i kufle, filiżanki z nadrukiem tylko na Magicprojects.pl

Patrycja Bluszcz 12.12.2017 *.188.146.232.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

39

Zastanawiam się nad jakimiś koszulkami z logo swojej firmy. Jakie macie zdanie na ten temat? Znalazłam nawet bardzo dobrą drukarnię, która wykonuje np. haft komputerowy. Drukarnię można sprawdzić w sieci pod nazwą A3extra. Jestem ciekawa, jakie są opinie.

TwojWizerunek 05.01.2018 *.public-gprs184675.centertel.pl

2

Witam wszystkich serdecznie, pamiętajmy o tym że na runku mamy bardzo dużo gadżetów!!! więc co za tym idzie starajmy się wybieraj gadżety które są nam przydatne wykorzystywane w codzienności. Mogę was zaprosić na stronę www.twojwizerunek.eu Pozdrawiam

TwojWizerunek 05.01.2018 *.public-gprs184675.centertel.pl

2

Witam serdecznie, Pamiętajmy o tym że gadżetów na runku jest bardzo dużo!!! więc co za tym idzie szukajmy takic

tomaszjawor10 10.01.2018 *.user-94-254-171-71.play-internet.pl

40

Najlepsze gadżety reklamowe to długopisy z logiem firmy.

olgax7 21.05.2018 *.188.146.226.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

1
Moja firma zainwestowała ostatnio w bawełniane materiały reklamowe. Miały powodzenie na różnego rodzaju targach. Ludzie zatrzymywali się przy naszym stoisku i z chęcią zostawali na dłużej, żeby posłuchać o naszej firmie, a my dawaliśmy im np. bawełniane torby z naszym logo. Świetny pomysł i polecam każdemu. Korzystamy z rad z tej strony: cordi.pl/bawelniane-gadzety-reklamowe

Gus!a 22.05.2018 *.apn-37-7-205-31.dynamic.gprs.plus.pl

73
Też mi się tak wydaje. Ludzie chętnie noszą takie torby.

Zuzanna Lesner 04.06.2018 *.093105065203.business.static.vectranet.pl

1
Świetny pomysł to USB w indywidualnym kształcie. www.usbdesign.pl to jest firma która produkuje każdy kształt i w najwyższej jakości.

andrzejkoziol11 18.07.2018 *.bnm60.neoplus.adsl.tpnet.pl

6
Ciekawe są breloczki do kluczy, albo pendrivy. Sam dostałem taki gadżet i czasem z niego korzystam.

ArchieBald 24.08.2018 *.79.184.105.206.ipv4.supernova.orange.pl

1
Moim zdaniem świetnym gadżetem reklamowym są kalendarze. Ogromny wybór z niesamowitymi możliwościami personalizacji znajdziesz na www.swiatkalendarzy.com

KazimierzKursa 30.08.2018 *.public-gprs369600.centertel.pl

16
Długopisy, kubki, to już przeżytek. Teraz lepiej postawić na coś co oryginalnego. Może np. power bank z logo firmy?

Natalia85 14.02.2019 *.79.191.94.177.ipv4.supernova.orange.pl

3
U mnie super sprawdziły się brendowane soki owocowe i woda dla klientów. Prowadzę biznes dla klientów premium, więc butelki z własnym logiem robiły zawsze dobre wrażenie i podkreślały dbałość o szczegóły. Po sprawdzeniu kilku firm do tej pory najlepiej wyglądają produkty z stdrink, ale to trochę kwestia indywidualna. Na pewno z butelkami radzą sobie bez zarzutu, a puszek niestety nie testowałam

Pozostałe kategorie

PROFIT system informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na forum. Usuwane będą wypowiedzi o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami dobrego wychowania.

Wypowiedzi mogą zamieszczać tylko zarejestrowani użytkownicy. Adres IP osoby zamieszczającej wypowiedź jest prezentowany wszystkim użytkownikom. Konta użytkowników będą blokowane w przypadku zamieszczania wypowiedzi reklamowych, niekulturalnych lub naruszających czyjeś dobre imię. W przypadku zauważenia nadużyć prosimy o kontakt: redakcja@franchising.pl.

Administrator forum porządkuje forum łącząc wątki o podobnej tematyce oraz poprawia nazwy tematów.

Redakcja zastrzega sobie prawo do wykorzystywania całości lub części wypowiedzi zamieszczonych na forum portalu Franchising.pl w artykułach publikowanych na portalu Franchising.pl i w miesięczniku Własny Biznes FRANCHISING.