Sayuri Sushi

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Naszym celem jest stworzenie sieci 15 lokali franczyzowych, z założeniem, że jeden franczyzobiorca może prowadzić więcej niż jeden lokal franczyzowy.
Dla utrzymania najwyższych standardów jakości oferowanej kuchni, a także dla upewnienia się, że kadra jest odpowiednio wyszkolona, planujemy podejmować współpracę z maksymalnie dwoma franczyzobiorcami rocznie.
JEDNOSTKI WŁASNE
Sayuri Sushi, Zamenhofa 5 76-200 Słupsk
Sayuri Sushi, Sienkiewicza 10, 86-300 Grudziądz
Sayuri Sushi, Rakoczego 9, 80-288 Gdańsk
Submarka:
Bunny Handroll, Grunwaldzka 22, 81-758 Sopot
Bunny Handroll , Aleja Grunwaldzka 87, 80-244 Gdańsk
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
PRZED PODPISANIEM UMOWY
- Pomoc w znalezieniu/wyborze lokalizacji
- Pomoc w doborze wyposażenia lokalu
- Pomoc w niezbędnych kwestiach prawnych związanych z odbiorem lokalu
PRZY OTWARCIU LOKALU
Projektowanie wnętrza
- Szkolenia w zakresie standardów obsługi i funkcjonowania restauracji
- Szkolenia pracownicze
W TRAKCIE PROWADZENIA LOKALU
- Promocja online i offline
- Stała pomoc dedykowanego opiekuna
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Kwota inwestycji od 60 do 300 tys. zł
Opłaty licencyjne :
1. Opłata wstępna 25 tys. zł netto
2. Opłata bieżąca (miesięczna) 2 tys. zł netto
3. Opłata marketingowa 1% obrotów netto
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Z nami nie musisz martwić się o nic. Zapewniamy wsparcie na każdym etapie, nie musisz znać się na branży, wszystkiego Cię nauczymy!.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Sayuri Sushi Kamil Bronikowski
ul. Zamenhofa 5, 76-200 Słupsk
504 837 285
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Magdalena Fiszer
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Sayuri Sushi Kamil Bronikowski (ul. Zamenhofa 5, 76-200 Słupsk ). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego Sayuri Sushi oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie sayurisushi.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Franczyzodawca Sayuri Sushi zapewnia, że restauracje pod tym szyldem są rentowne od pierwszego miesiąca działalności.
Widmo powstania ustawy regulującej franczyzę, uruchomienie studiów Zarządzanie Franczyzą, powiększenie grona sygnatariuszy Kodeksu Dobrych Praktyk to zaledwie kilka z ważnych wydarzeń dla rynku franczyzy w Polsce w 2022 r.
Sayuri Sushi rozpoczyna budowę sieci franczyzowej. Jaką ma propozycję dla franczyzobiorców?

Berlin Döner Kebap rozwija nowy format lokali, z niższą kwotą inwestycji.
– Jestem mile zaskoczona tym, że ta franczyza jest bardzo dobrze zorganizowana. Każdy zna tutaj swoją funkcję. Mamy opiekunów, do których możemy się zwrócić w każdej chwili – mówi Ewelina Ciapała, franczyzobiorczyni Lviv Croissants.
Rex Concepts, masterfranczyzobiorca marki Burger King, w tym roku planuje otworzyć w Polsce cztery lokale z tym szyldem. Czy indywidualni franczyzobiorcy będą mogli skorzystać z licencji na biznes Burger Kinga?
W trakcie wieloletniej stagnacji w obszarze stricte ofert franczyzowych na polskim rynku franczyzowym w segmencie gastronomicznym, postanowiliśmy dokładnie zrewidować naszą ofertę.
Carat Kebab systematycznie otwiera nowe lokale. Często łączą pod jednym dachem kilka marek tego samego franczyzodawcy.

– Na Targi Franczyza mamy dla franczyzobiorców specjalną promocję – zapowiada Kamil Woźniak, franczyzodawca Cukrem i Solą oraz Cafe Słodziak.
Sushi Story do końca roku chce rozbudować sieć we wszystkich dużych miastach. Franczyzobiorców będzie szukać m.in. na Targach Franczyza, 13-14 marca.
Maxipizza szuka franczyzobiorców już w średniej wielkości miastach. Oprócz sieci pizzerii rozwija też drugi, oryginalny koncept.
Chinkalnia dopina umowy najmu na kolejne własne restauracje, ale nie rezygnuje też z rozwoju we franczyzie. Franczyzowy lokal marka otworzyła nawet na Cyprze.
Sahar Kebab chce rozwinąć sieć swoich przyczep gastronomicznych w całej Polsce. Czym się wyróżnia na tle konkurencji?
Sweet Gallery utrzymuje szybkie tempo rozwoju. W bieżącym roku planuje ok. 450 nowych otwarć.
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Bank, pośrednictwo, ubezpieczenia – sprawdzamy, czy warto wejść do gry i prowadzić własny biznes pod znaną marką z branży finansowej.
Zostań właścicielem siłowni Fit+, otwórz escape room, zajmij się kuroterapią albo organizacją ślubów. Zobacz, ile trzeba zainwestować w takie biznesy.
Chcesz wejść we franczyzę? Dowiedz się, jak ocenić system, o co zapytać franczyzodawcę i jak uniknąć błędów na starcie współpracy.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.