PRZEGLĄD RYNKU

gastronomia | 14.01.2025

Franczyza z Cukiernią Sowa

Cukiernia Sowa szuka partnerów, którzy w dłuższej perspektywie poprowadzą więcej niż jeden lokal.

Cukiernia Sowa szuka partnerów, którzy w dłuższej perspektywie poprowadzą więcej niż jeden lokal.

gastronomia | 09.01.2025

Multifranczyzobiorcy lubią Fit Cake

Co piąty franczyzobiorca Fit Cake decyduje się na otwarcie kolejnego lokalu.

art. spożywcze i przemysłowe | 06.01.2025

Słodycze z całego świata

Candy Pop, sklepy ze słodyczami z różnych zakątków świata, ruszają na podbój polskiego rynku.

usługi dla konsumentów | 05.01.2025

Otwieramy sklep z e-papierosami

Polacy coraz częściej sięgają po e-papierosy. Sklep z elektronicznymi papierosami można otworzyć we franczyzie. Czy to się opłaca?

nieruchomości | 03.01.2025

Biuro nieruchomości we franczyzie

Dobry pośrednik nieruchomości zaczyna być coraz bardziej ceniony. Jak otworzyć taki biznes?

edukacja | 02.01.2025

Mądra rozrywka dla najmłodszych

– Dzikie Pląsy to spójna marka, będąca kompleksową odpowiedzią na zapotrzebowanie współczesnego rodzica – mówi Dorota Kurkowska, dyrektor ds. franczyzy marki Dzikie Pląsy.

edukacja | 02.01.2025

Szkoła językowa inna niż wszystkie

Właścicielka Speaky Frog postawiła na własną metodę nauki angielskiego, która uwzględnia potrzeby dzieci z dysleksją, dysgrafią, ADHD i w spektrum autyzmu. Jak jej poszło?

gastronomia | 30.12.2024

Dwa biznesy w jednej przyczepie

Lodolandia & Kołacz na Okrągło wykorzystuje elastyczność oferty i szybki rebranding, by zapewnić ciągłość biznesu przez cały rok. Jak działa taki model biznesowy?

nieruchomości | 28.12.2024

Greathouse rusza po partnerów

Greathouse chce otworzyć 50 placówek w Polsce. Kto może zostać franczyzobiorcą marki?

doradztwo i księgowość | 27.12.2024

Księgowość z AI

Biura księgowe Tax Safe korzystają z rozwiązań sztucznej inteligencji. Czy to się podoba klientom?

art. spożywcze i przemysłowe | 25.12.2024

Carrefour z ambitnym planem

– Nasz główny cel to dalsza ekspansja i umacnianie pozycji na rynku franczyzowym – mówi Wojciech Sypień, dyrektor franczyzy w Carrefour Polska.

art. spożywcze i przemysłowe | 24.12.2024

Jest dobrze mimo wyzwań

Rywalizacja w branży spożywczej to chleb powszedni. Można ją jednak wygrywać, mając wsparcie dużego gracza. Przekonali się o tym Patryk Staniec i jego rodzina, właściciele czterech supermarketów Stokrotka.

beauty i fitness | 23.12.2024

Trening EMS ma potencjał

Platinum Active EMS wierzy w rozwój treningów wykorzystujących technologię elektrostymulacji mięśni. Kto może zostać partnerem firmy?

beauty i fitness | 22.12.2024

Egzotyczny masaż przyciąga klientów

Salony masażu balijskiego i tajskiego odwiedza coraz więcej chętnych. Jak otworzyć biznes w tej branży?

nieruchomości | 21.12.2024

Nie tylko sprzedaż nieruchomości

Aspect Nieruchomości rozszerzył działalność o usługi, które zagwarantują partnerom stabilny dochód na lata.

art. spożywcze i przemysłowe | 19.12.2024

Żabka otworzyła 11 000. sklep

Nowa placówka mieści się przy ul. Moliera 8 w Warszawie, w sąsiedztwie Teatru Wielkiego. Sieć, działająca od ponad dwóch dekad, kontynuuje ekspansję, utrzymując tempo otwarć na poziomie ponad 1000 sklepów rocznie.

art. spożywcze i przemysłowe | 17.12.2024

Czas na optymalizację

– Rynek w chwili obecnej czyści się z nieintratnych biznesów. Zostają tylko sprawdzone, dobrze poukładane, przemyślane firmy. – mówi Marcin Górski, członek zarządu Al. Capone.

art. spożywcze i przemysłowe | 16.12.2024

Otwieramy franczyzowy sklep ze słodyczami

Candy Pop szuka partnerów, którzy chcą się poważnie zaangażować i w przyszłości prowadzić więcej niż jeden sklep marki. Co im oferuje?

gastronomia | 14.12.2024

Biznes z niską inwestycją na start

Przepis na prowadzenie zyskownej lodziarni jest tak samo złożony, jak receptura lodów, które zachwycą smakiem. Franczyzodawca konceptu Lodolandia & Kołacz na Okrągło dzieli się nim ze swoimi franczyzobiorcami.

2
3
4
5
następna  
ostatnia