Grill na starówce i w galerii

7th Street Bar&Grill poszukuje lokali m.in. w Warszawie i Krakowie. Na ten rok sieć zapowiada 12-15 otwarć. Na restaurację trzeba przeznaczyć od 150 do 450 tys. zł.
Poniedziałek
13.01.2014
7th Street Bar&Grill przygotowuje do otwarcia kolejne restauracje serwujące dania kuchni amerykańskiej.
 

7th Street Bar&Grill całkiem niedawno informowało o otwarciach dwóch lokali w Zabrzu i Olsztynie. Tym samym sieć zakończyła ubiegły rok z sześcioma restauracjami. Wraz z początkiem nowego roku zapowiadane kolejne otwarcia. Nowe restauracje pojawią się w Słupsku, Olkuszu i Gdyni, ale wszyscy, którzy chcą zjeść amerykańskie potrawy, m.in. grillowana karkówka, żeberka w sosie musztardowo-miodowym, burgery oraz kawałki kurczaka w chrupiącej panierce, będą musieli na nie jeszcze trochę poczekać.

- Otwarcie restauracji w Słupsku i Olkuszu zaplanowane jest na koniec trzeciego kwartału 2014 roku, natomiast otwarcie restauracji w Gdyni w połowie IV kwartału – mówi Łukasz Błażejewski, odpowiedzialny za rozwój sieci 7th Street Bar&Grill. - Restauracja w Słupsku znajduje się w Centrum Handlowym Jantar w strefie przyległej do food court, w Gdyni wybrane zostało niedawno otwarte Centrum Handlowe Riviera, która jest obecnie największym centrum handlowym na Pomorzu. Restauracja w Olkuszu zlokalizowana będzie w samym sercu olkuskiego rynku, który niedawno został zrewitalizowany.

Franczyzobiorcy 7th Street otrzymują od właściciela marki wsparcie w negocjacjach umowy najmu, biorą udział w szkoleniu na temat sposobu przygotowania potraw. Mają także zapewnioną ciągłość dostaw 80 proc. towarów spożywczych niezbędnych do przygotowania dań. W ramach umowy franczyzowej istnieje możliwość nieodpłatnego użyczenia sprzętu gastronomicznego i wyposażenia lokalu o wartości 20 tys. zł.
- Zgłaszają się do nas właściciele lokali oraz zarządcy centrów handlowych z informacją o wolnych lokalach i jeżeli franczyzobiorca jest z danego miasta, przedstawiamy mu propozycję konkretnej lokalizacji – dodaje Łukasz Błażejewski.

(mak)


Magdalena Krocz

ZOBACZ W KATALOGU

Am Am Kebab
Amori Pomodori
Atelier Herosima
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Beza Krówka Lody rzemieślnicze
Biesiadowo
Bike Café
Browar Korona
BuBu Bubble Tea
Cafe Słodziak
Candy Pop
Carat Kebab
Chinkalnia
Cochise Burger
Coffeeloffee
Cofix
Crazy Bubble
Cudo Vegan Sushi
Cukiernia Sowa
Cukrem i Solą
Da Grasso
DG Restauracje
Dobra Pączkarnia
Domino’s Pizza
Donuterie
Doskoi
Easy Beer
Easy Wine
Express Pizza American Style
FABBRICA Italian Comfort Food
Falla
Felix Chicken
Fit Cake
Good Chicken
Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni
Grande Pizza
Gruby Benek
Hotdogzna
Ice'n'go
Japanos
Kashka
Kiss Kim Chi
Koku Sushi
Krowa Mać Burgers
Kurcze Pieczone
Langos
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Lida
Lviv Croissants
Makarun
Maxipizza
McDonald’s
Meron
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mniami Ice Cream
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niewinni Czarodzieje Trzyzero
Pączki Mamy
Pączkownia Smak Sprzed Lat
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizzeria Stopiątka
Prosiak Polski Kebab & Fast Food
Ramen Shop by Sushi Kushi
Salsiccia Pizzeria Napoletana
Sayuri Sushi
SiGelato
So Coffee
Stava
Steiku Haoss
Subtilité Wine & Bar
Subway
Sulaiman Kebab
Sushi Bistro
Sushi Burrito
Sushi Kushi
Szaszłykowo
Taco Bar
Tawerna Pepe Verde
The White Bear Coffee
Tibesti 2Go
Totti Pizza Rzymska
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Wendy’s
Western Chicken
Western Tortilla
Yum Yum Kebab
ZapieCKanki
Zapiekankarnia – Zapiekanki, Bajgle, Pizza, Pasta
ŻarWok
Zdrowa Krowa