USŁUGI

z kraju | 14.01.2019

Kantor na licencji

Extrakantor właśnie otworzył 20. placówkę. Czy dzisiaj da się zarobić na handlu walutą?

z kraju | 11.01.2019

Franczyza, która oświetla

Art. Neon Lighting startuje z franczyzą. Czym będzie zajmował się franczyzobiorca marki?

z kraju | 10.01.2019

Licencja na pizzę

Sieć Gruby Benek właśnie szykuje się do kolejnych otwarć. Jaką ma ofertę dla franczyzobiorców?

mój franchising | 08.01.2019

Firma na dodatek

Krzysztof Lisaj wie, jak dywersyfikować ryzyko. Prowadził dwie własne firmy, gdy zdecydował się zainwestować we franczyzę. Na jaką markę postawił?

z kraju | 07.01.2019

Sushi ma się dobrze

Koku Sushi w ubiegłym roku otworzyło sześć lokali. Ile trzeba zainwestować w sushi-bar lub restaurację?

z kraju | 04.01.2019

Gastronomia rozsmakowała się we franczyzie

Gastronomia jest ciągle najmocniej rozwijającą się branżą we franczyzie. W ubiegłym roku w tym segmencie rynku przybyło 25 nowych sieci.

z kraju | 31.12.2018

Nowa burgerownia we franczyzie

Mastergrupa, która rozwija sieć pizzerii Stopiątka, wchodzi w koncept z burgerami.

mój franchising | 30.12.2018

Biznes na spółkę z bratem

Jacek i Krzysztof Kulwasowie prowadzą 10 placówek pod marką Lodolandia, Kołacz na Okrągło i Bafra Kebab. Jak się dzielą pracą?

z kraju | 28.12.2018

Pizzeria za małe pieniądze

Franczyzodawca zapewnia, że pizzerię Biesiadowo można otworzyć już za 42 tys. zł.

z kraju | 25.12.2018

Ambitne plany

Franczyzodawca Twojemiasto.poleca.to w przyszłym roku planuje udzielić licencji na biznes 30 franczyzobiorcom.

pytanie tygodnia | 23.12.2018

Trzeba umieć zarabiać

– Franczyzobiorcy biur nieruchomości WGN osiągają duże przychody przy niskich kosztach stałych prowadzenia biznesu – zapewnia Leszek Michniak, właściciel sieci WGN.

z kraju | 21.12.2018

W podróż przed sezonem

Traveliada.pl chce budować sieć placówek i w dużych, i w małych miastach. Wbrew pozorom zima to dobry czas na otwarcie biura podróży.

z kraju | 20.12.2018

Rożek z pizzą

Pizza w kształcie rożka to specjalność nowego konceptu Pizza Contenta. Jak nową franczyzę przyjmie polski rynek?

pytanie tygodnia | 18.12.2018

Zgrabna franczyza

– Najchętniej udzielamy licencji na biznes jednej osobie lub małżeństwu, które zaangażuje się osobiście w prowadzenie salonu – mówi Beata Wituń, właścicielka Body Evolution.

z kraju | 18.12.2018

Złote Łuki w drodze do celu

McDonald’s ma chrapkę na pół tysiąca lokali w Polsce. Jest już całkiem blisko celu.

z kraju | 15.12.2018

Kawiarnia na rowerze

Ponad połowa rowerowych kawiarni Bike Cafe pracuje też poza sezonem wiosenno-letnim. Już wkrótce franczyzodawca zaproponuje licencjobiorcom nową formę współpracy.

z kraju | 14.12.2018

Doświadczeni mają pierwszeństwo

Onet. Mój Biznes stawia na współpracę z przedsiębiorcami, którzy prowadzą firmę w branży reklamowej, bądź posiadają doświadczenie w sprzedaży.

z kraju | 13.12.2018

Zarabianie poprzez oszczędzanie

Partner Expense Reduction Analysts powinien mieć minimum 10-letnie doświadczenie na kierowniczym stanowisku. Jakie jeszcze musi spełnić warunki?

z kraju | 11.12.2018

Licencja w stylu PRL

Setka Bar wkrótce otwiera trzeci lokal własny. Szuka też lokalizacji dla pierwszej placówki franczyzowej. Ile trzeba zainwestować w restaurację w stylu PRL?

pytanie tygodnia | 10.12.2018

Zyski z paczek

– Maksymalna kwota inwestycji w punkt franczyzowy Epaka wynosi 16 tys. zł netto – mówi Marcin Pierścionek, menedżer ds. rozwoju sieci franczyzowej Epaka.

1
3
4
5
następna  
ostatnia