USŁUGI

gastronomia | 19.07.2019

Pizza z silną marką

Osiem lat temu Leszek Murawski zaryzykował, pożyczył pieniądze i otworzył własną pizzerię. Szybko okazało się, że ryzyko się opłaca.

nieruchomości | 18.07.2019

Odważny krok

Franczyzobiorcą WGN można zostać, inwestując zaledwie 10 tys. zł. Jakie korzyści są z przystąpienia do sieci?

gastronomia | 17.07.2019

Lody z automatu

Coraz więcej franczyzobiorców Mini Melts decyduje się na inwestycję w maszyny vendingowe. Można je kupić lub wydzierżawić.

finanse i bankowość | 16.07.2019

Biznes nie dla inwestora

Franczyzodawca Gold Finance wymaga, aby partner osobiście zaangażował się w prowadzenie placówki. Ale nie zostawia go samego sobie. Na jaką pomoc może liczyć?

uroda i fitness | 14.07.2019

Inwestycja w figurę

Branża wellness/fitness jest dzisiaj jednym z najlepiej rozwijających się segmentów rynku – mówi Aneta Malińska, dyrektor regionu ds. nowych gabinetów Studio Figura.

finanse i bankowość | 12.07.2019

Zarabiać w ubezpieczeniach

Inwestycja w placówkę CUK Ubezpieczenia nie przekracza 15 tys. zł. Gdzie opłaca się otworzyć multiagencję ubezpieczeniową?

gastronomia | 10.07.2019

Pizza w dowozie

Koncept Fresh Pizza rusza z franczyzą. Chce zbudować sieć około 50 pizzerii.

finanse i bankowość | 09.07.2019

Zysk na bank

PKO Bank Polski ma już w Polsce ponad pół tysiąca placówek agencyjnych. Jak zostać agentem bankowym?

gastronomia | 08.07.2019

Gotowi na zmiany

Carte d’Or Cafe uważnie obserwuje zmiany na rynku, spowodowane zakazem handlu w niedziele. I szuka lokalizacji na lodziarnie poza galeriami handlowymi.

usługi dla klientów indywidualnych | 07.07.2019

Kurierzy spokojni o przyszłość

– Branża kurierska rozwija się w szybkim tempie i nie zmieni się to w ciągu najbliższych kilku lat – mówi Marcin Pierścionek, menedżer ds. rozwoju sieci franczyzowej Epaka.

gastronomia | 03.07.2019

Pizza od Speedy Romano

Wojtex rusza z nową gastronomiczną marką we franczyzie. Pizzerie Speedy Romano będą sprzedawać pizzę tylko w dowozie.

gastronomia | 28.06.2019

Pomysł na pizzerie

Gruby Benek chce zamknąć ten rok z liczbą 10 nowych otwarć na koncie. Jest już na półmetku.

gastronomia | 26.06.2019

Zyski bez cukru i glutenu

Inwestycja w cukiernię Fit Cake to wydatek rzędu 50-100 tys. zł. Gdzie warto otworzyć taki biznes?

usługi dla biznesu | 24.06.2019

Małżeńska inwestycja

– Szukaliśmy franczyzy z wkładem finansowym, który nie nadszarpnie domowego budżetu – mówi Domink Ogórek, franczyzobiorca Xeromatic.

gastronomia | 21.06.2019

Kto da pieniądze na restauracje?

Bobby Burger otworzył swój 40. lokal. Aktualnie zbiera w internecie pieniądze na dalszy rozwój sieci.

gastronomia | 19.06.2019

Bąbelki lubią lato

Latem obroty punktów Crazy Bubble rosną nawet trzykrotnie. Ile trzeba zainwestować, aby czerpać zyski z bubble tea?

usługi dla klientów indywidualnych | 18.06.2019

Franczyzodawca stawia na zmiany

InPost zapowiada modernizację systemu nadawania paczek, która ułatwi pracę franczyzobiorcom. Co jeszcze się zmieni?

gastronomia | 12.06.2019

Przepis na pączki

Stara Pączkarnia właśnie przygotowuje otwarcia siedmiu nowych placówek. Gdzie najlepiej sprzedawać pączki?

gastronomia | 10.06.2019

VAT przed trybunał

O przyszłości polskich hamburgerów zadecyduje Trybunał Sprawiedliwości? Pomoże on rozstrzygnąć czy fiskus słusznie domaga się od franczyzobiorców McDonald’s 130 mln zł VAT-u.

usługi dla biznesu | 09.06.2019

Interes rośnie w siłę

– Do końca 2019 roku zamierzamy otworzyć kolejnych 10 punktów franczyzowych – mówi Michał Schnell, założyciel Agencjawirtualna.pl.

1
3
4
5
następna  
ostatnia