Smakosze hamburgerów poszukiwani
Lokal w Ustroniu będzie częścią kompleksu rekreacyjno−sportowego Park Extreme położonego na Równicy. Bar ma powierzchnię ok. 250 m2 i składa się z dwóch poziomów. Będzie to największy jak do tej pory lokal w sieci. Do dyspozycji klientów będą dwa stanowiska kasowe, a w okresie letnim dodatkowo zostanie uruchomione okienko obsługujące klientów na zewnątrz.
Otwarcie kolejnej placówki Mr Hamburger planuje na wiosnę. Lokal mieści się w Żywcu i także należy do franczyzobiorcy. Aktualnie w obiekcie prowadzone są prace wykończeniowe.
W tym roku firma planuje otworzyć ok. dziesięciu nowych lokali zarówno własnych jak i franczyzowych. W związku z tym Mr Hamburger poszukuje kolejnych franczyzobiorców. Osoba zainteresowana współpracą z siecią Mr Hamburger musi dysponować minimum 50 tys. zł. To kwota potrzeba na remont lokalu oraz na opłatę za przystąpienie do sieci – 8 tys. zł. Po rozpoczęciu współpracy franczyzobiorca będzie musiał przekazywać franczyzodawcy comiesięczną opłatę bieżącą w wysokości 5-8 proc. od obrotu.
Obecnie sieć Mr Hamburger liczy 42 barów, 25 należy do franczyzobiorców.
Mr Hamburger realizuje założone w poprzednim roku cele i nowe bary sytuuje w ścisłych centrach miast powyżej pięćdziesięciu tysięcy mieszkańców oraz w dużych centrach handlowych.
Wraz z początkiem roku firma wprowadziła nowy sposób informowania klientów o swoich promocjach. Zaprojektowano specjalne placematy, które są umieszczane na każdej tacy, na której podaje się posiłki.
(asmoli)ZOBACZ W KATALOGU
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
Fabryka Pizzy zamieniła się we włoską restaurację, która serwuje różnorodne dania. Czy ten ruch się opłacał?
Franczyzodawca Cukrem i Solą oraz Cafe Słodziak poszerza ofertę w lokalach m. in. o croissanty z dubajską czekoladą. Ma też propozycję dla franczyzobiorców, którzy chcieliby zaoszczędzić na inwestycji.
Carat Kebab chce zmienić podejście Polaków do kebabu. Zachęca też franczyzobiorców do łączenia pod jednym dachem kilku marek gastronomicznych.
Paweł Marynowski z ZapieCKanek startuje z franczyzą. Czym zapiekanki jego marki wyróżniają się od konkurencji?
Joanna i Paweł Sobkowiakowie szukali biznesu, który będzie dodatkowym źródłem dochodu. Ważne dla nich było też to, żeby dało się go połączyć z prowadzeniem ich dotychczasowej firmy, a także wychowaniem małego dziecka. Na jaką franczyzę postawili?
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Żeby myśleć o otwarciu własnego McDonalda nie wystarczą tysiące ani setki tysięcy złotych . Potrzeba więcej. Ile? I co franczyzobiorca Złotych Łuków dostanie w zamian?
Dwa gabinety pod szyldem Yasumi to za mało dla Aleksandry Michalskiej. Jakie ma plany na rozwój?
Pieczarkarnia to opłacalny biznes nawet na niedużą skalę. Właściciel jednej hali zbiera plony co sześć tygodni. Gdy ma się więcej pomieszczeń – wtedy na zyski można liczyć co tydzień.
Ile lat musi rosnąć choinka, żeby nadawała się do sprzedaży? I czy na plantacji choinek praca jest tylko w grudniu?
Kiedy krajowy rynek robi się za mały, franczyza może być kluczem do międzynarodowego sukcesu. Dowiedz się, jak rozwinąć biznes poza granicami Polski.
POPULARNE NA FORUM
Dolci Sapori - Mniami
https://youtu.be/kojfdVGqIY4?si=N1J9rlZC1jf4U-2y
Biznes, który bije rekordy
Niestety jako osoba która ma bezpośrednie doświadczenie z ta franczyza, nie moge polecic wspolpracy z nimi. Te artykuly maja na celu tylko nabijanie kolejnych klientow.
Dolci Sapori - Mniami
Jestem również osobą poszkodowaną przez tą firmę 574 720 428
Biesiadowo
Tak patrzę i biesiadowo pisze że ma 119 lokali. Ale na ich stronie nie ma nawet 50
Kawiarnie Cafe Nescafe
Nie chciałabym tej franczyzy
McDonalds opinie o franczyzie
Ja bym pomyślała o tej franczyzie
Doświadczenia z Bafra Kebab
Witam wszystkich, zastanawiam się nad otwarciem punktu Bafry Kebab. Czytając komentarze w internecie mam mieszane odczucia. Czy ktoś się tym interesował? Otworzył? Jakie...
Własny, mobilny punkt gastronomiczny lody, gofry, granita - sprzedaż
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem sprzedaży przyczepy (cesja leasingu) po franczyzie znanej jako Lodolandia. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zachęcam do...