Gruby Benek Odkryciem Roku 2009

Gruby Benek, to blisko 50 restauracji na terenie całego kraju.
Piątek
14.08.2009
Firma zdobyła wyróżnienie w konkursie "Laur Konsumenta" i otrzymała prestiżowy tytuł "Odkrycia Roku".
 

Sieć pizzerii Gruby Benek, której właścicielem jest firma BDB Ascalcin Poland, została uhonorowana prestiżowym tytułem „Odkrycie Roku 2009” w konkursie „Laur Konsumenta”. Konkurs organizowany jest przez grupę Media Partner. Jest to sondaż, który ma za zadanie wskazać najpopularniejsze marki w kraju. Ankiety przeprowadzane są wśród konsumentów w całej Polsce. Tytuł „Odkrycia Roku” jest potwierdzeniem dobrej opinii o danym produkcie i jednocześnie może być traktowany, jako jego zbiorowa rekomendacja. W tym roku odbyła się już piąta edycja konkursu, w której wyłoniono zwycięzców w prawie 300 kategoriach.

- Tytuł „Odkrycia Roku 2009”, to potwierdzenie zaufania, jakim obdarzają nas klienci. Ta nagroda utwierdza nas w przekonaniu, iż to co robimy, robimy dobrze - mówi Ilona Jakubowska dyrektor działu marketingu i PR firmy BDB Ascalcin Poland.- Dla naszych franczyzobiorców, jest to kolejny dowód, że jesteśmy firmą godną uwagi i podjęcia współpracy.

Gruby Benek, to blisko 50 restauracji na terenie całego kraju. Sieć ma swoją placówkę w Berlinie, prowadzone są również rozmowy z kontrahentami z Czech. Do końca roku firma planuje otworzyć jeszcze 20 lokali. Średni koszt uruchomienia pizzerii Gruby Benek wynosi ok. 50 do 80 tys. zł. Firma nie pobiera opłat bieżących, funkcjonuje jedynie opłata wstępna w wysokości 5 tys. zł.

(mak)


POPULARNE NA FORUM

Catering dietetyczny Na Zdrowie - opłacalna inwestycja?

A widzę, że https://fitking.pl/trojmiasto/ planuje również ekspansje na Sopot, Gdynia i Elbląg (widzę to w narzędziach do analizy konkurencji).

21 wypowiedzi
ostatnia 21.01.2019
Catering dietetyczny Na Zdrowie - opłacalna inwestycja?

Na pewno jest to opłacalne widać, że teraz 'bycie fit' jest modne, a z drugiej strony ludzie nie mają czasu gotować (kilkanaście godzin w pracy, później zamiast stać...

21 wypowiedzi
ostatnia 21.01.2019
Gastronomię czeka świetlana przyszłość

Ludzie coraz bardziej przywiązują wage do tego co jedzą więc modna sa teraz jakies ekokuchnie itd.

5 wypowiedzi
ostatnia 19.01.2019
Piec do pizzy - jaki wybrać ?

Na polskim rynku ostatnio pojawiły się piece do pizzy z firmy Moretti Forni. Prawdziwy top topów pieców do pizzy. Dostępne są tutaj

29 wypowiedzi
ostatnia 28.12.2018
Da Grasso - opinie o franczyzie ?

BartS i jak zdecydowałeś się? Ja ciągle myślę od Dagrasso, ale też roważam Biesiadowo i New York Pizza Department. W te dwa pozostałe koncepty dużo niższe koszty...

2 wypowiedzi
ostatnia 22.12.2018
Da Grasso - opinie o franczyzie ?

Cześć, Zastanawiam się nad franczyzą Da Grasso, czy jakiś obecny franczyzobiorca mógłby się wypowiedzieć czy warto ? Jak współpraca z centralą ? Atmosfera tejże...

2 wypowiedzi
ostatnia 23.11.2018
Gastronomia w szkole.

Witam, mój syn chodzi do szkoły Zawodowej na Ul.Gintrowskiego 38 w Warszawie, przyjrzałem się, że jest tak sklepik z żywnością. Zastanawiam się ile taka pani czy pan...

1 wypowiedzi
ostatnia 14.11.2018
Catering dietetyczny

Witam. Poszukuję franczyzy na catering dietetyczny ale nie interesuje mnie wersja gdy dostaję gotowe produkty . Mam wlasną firmę gastronomiczną i moge spokojnie sam o to...

1 wypowiedzi
ostatnia 08.11.2018