Piwiarnia 24 godziny na dobę

Stoisko Piwiarni Warki w trakcie 8. Salonu Franchisingu w 2010 roku.
Czwartek
10.03.2011
Franczyzobiorcy Piwiarni Warki mogą aktualizować strony swoich restauracji w nowym serwisie internetowym.
 

Portal ruszył w połowie lutego i zawiera aktualne informacje na temat tego, co dzieje się w poszczególnych piwiarniach. Na stronie znajdują się informacje przydatne klientom sieciowych punktów oraz franczyzobiorcom zarządzającym placówkami. Internauci mogą zapoznać się między innymi z menu restauracji, odnajdą najbliższy lokal, dowiedzą się jakie są planowane imprezy (mecze piłkarskie, koncerty). Możliwy jest również wirtualny spacer po wybranej piwiarni.

- Serwis usprawni komunikację z klientami. Aktualność strony gwarantują sami właściciele lokali, którzy mogą redagować jej zawartość. Partnerzy mają także możliwość kontaktu z Grupą Żywiec 24 godziny na dobę, na przykład w celu zamówienia wyposażenia, które uległo zużyciu – mówi Tomasz Klujew, kierownik do spraw rozwoju lokali wizerunkowych Piwiarni Warka.

Koncept franczyzowy Piwiarni opracowany został w 2009 roku przez PROFIT system, chociaż już wcześniej sieć współpracowała z partnerami. Pierwszą otwartą placówką franczyzową był lokal w Tomaszowie Mazowieckim, który znajduje się blisko centrum miasta. Właśnie lokalizacje w centrum, na starówkach oraz przy największych ulicach są najatrakcyjniejsze. Warunkiem otwarcia piwiarni jest posiadanie lokalu na własność lub umowy najmu na okres minimum pięciu lat, czyli czasu na jaki zostaje podpisana umowa z franczyzobiorcą.

Pod logo Piwiarni Warki działa 87 restauracji. - Staramy się uruchomić jak najwięcej pubów przed Euro 2012, bo imprezy sportowe działają jak magnez na klientów – wyjaśnia Tomasz Klujew. Inwestycja w biznes wynosi minimum 150 tys. zł. Partner otrzymuje projekt aranżacji wnętrza, a w ramach pakietu startowego: wyposażenie baru, meble, elementy oznaczenia zewnętrznego lokalu, ogródek piwny oraz szkło.

(dw)


ZOBACZ W KATALOGU

7 Street – Bar & Grill
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
BoBoQ
Bosko- Lody Produkcji Własnej
Browar Pinta
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili
Chop Chop Lody Tajskie
Coffeeloffee
Coffeeshop Company
Crazy Bubble
Crazy Piramid Pizza
Crema Caffe
Cukiernia Fit Cake
Da Grasso
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Oriental
Express Pizza – Ta prostokątna!
Fabryka Pizzy
Fornetti
Fresh Gelato
Frytki Belgijskie w Krakowie
Gloria Jean’s Coffees
Gruby Benek
Jack’s Bar & Restaurant
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kuchnia Marche
Lepione
Little Caesars Pizza
Lodolandia
Lodostrefa
Lody Bonano
Lody Marsjano
Lody Przygoda & Lavazza
Lody Smaki Natury
Makarun Spaghetti and Salad
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
MOJITO LEMON
Mr Hamburger
Mr. Kebab
Naleśnikarnia Gramofon
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niezłe Bydło
Olimp
Organic Coffee & more
Pan Naleśnik
Papa John’s Pizza
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Contenta
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Red Hot Chicken
Restauracje Sphinx
Sbarro
Seta Disco, Seta Bistro
Setka Bar
Sevi Kebab
Shrimp House
So! Coffee
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Subway
Tairoll
Tel Aviv
Telepizza
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Western Chicken
Western Tortilla
Willisch
Zdrowa Krowa Slow Food Fast
Zdrowa Micha bistro piekarnia

POPULARNE NA FORUM

"Jedzenie na wagę" krok po kroku

Zastanawiam się nad otwarciem restauracji ,jedzenie z bemarów. Chciałabym wstępnie oszacować koszty takiego lokalu.Jak duży musi być? Ile kosztuje podstawowy...

1 wypowiedzi
ostatnia 23.01.2019
Catering dietetyczny Na Zdrowie - opłacalna inwestycja?

A widzę, że https://fitking.pl/trojmiasto/ planuje również ekspansje na Sopot, Gdynia i Elbląg (widzę to w narzędziach do analizy konkurencji).

21 wypowiedzi
ostatnia 21.01.2019
Catering dietetyczny Na Zdrowie - opłacalna inwestycja?

Na pewno jest to opłacalne widać, że teraz 'bycie fit' jest modne, a z drugiej strony ludzie nie mają czasu gotować (kilkanaście godzin w pracy, później zamiast stać...

21 wypowiedzi
ostatnia 21.01.2019
Gastronomię czeka świetlana przyszłość

Ludzie coraz bardziej przywiązują wage do tego co jedzą więc modna sa teraz jakies ekokuchnie itd.

5 wypowiedzi
ostatnia 19.01.2019
Piec do pizzy - jaki wybrać ?

Na polskim rynku ostatnio pojawiły się piece do pizzy z firmy Moretti Forni. Prawdziwy top topów pieców do pizzy. Dostępne są tutaj

29 wypowiedzi
ostatnia 28.12.2018
Da Grasso - opinie o franczyzie ?

BartS i jak zdecydowałeś się? Ja ciągle myślę od Dagrasso, ale też roważam Biesiadowo i New York Pizza Department. W te dwa pozostałe koncepty dużo niższe koszty...

2 wypowiedzi
ostatnia 22.12.2018
Da Grasso - opinie o franczyzie ?

Cześć, Zastanawiam się nad franczyzą Da Grasso, czy jakiś obecny franczyzobiorca mógłby się wypowiedzieć czy warto ? Jak współpraca z centralą ? Atmosfera tejże...

2 wypowiedzi
ostatnia 23.11.2018
Gastronomia w szkole.

Witam, mój syn chodzi do szkoły Zawodowej na Ul.Gintrowskiego 38 w Warszawie, przyjrzałem się, że jest tak sklepik z żywnością. Zastanawiam się ile taka pani czy pan...

1 wypowiedzi
ostatnia 14.11.2018