Jenn’s Burger & More

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Jenn's Burger & More. Restauracja inspirowana Kuchnią Amerykańską, stworzona w Polsce, serwująca Premium Burgery 100% Wołowiny, chrupiące Amerykańskie frytki, świeże domowe lemoniady i wiele innych.
Stay Original Select Jenn's Burger.
Każda Restauracja Jenn’s Burger & More jest zawsze własnością Franchisobiorcy, który ją prowadzi. Sukces gwarantuje dobra lokalizacja i umiejętne zarządzanie. Jeśli podpiszesz z nami umowę na zakup licencji, możesz liczyć na naszą pomoc i wsparcie przy:
- wyborze dogodnej lokalizacji.
- negocjacjach z najemcą lokalu.
- projektowaniu restauracji.
- doborze wyposażenia od naszych zaufanych producentów i dostawców.
- szkoleniu pracowników w trakcie otwarcia Twojej Restauracji.
Podczas funkcjonowania już otwartej Restauracji zapewniamy Ci pomoc w jej prowadzeniu.
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
- ul. 1 Maja 18, Sochaczew k/ Warszawy,
- ul. Goworowska 3, Ostrołęka
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Jako Franchisobiorca jesteś odpowiedzialny za całą swoją firmę jako, że to będzie Twoja Restauracja. My wesprzemy Twój biznes zapewniając kompletny system i dostarczymy:
- system produktów, abyś był pewny, że używasz produktów tej samej jakości,
- podręcznik operacyjny,
- miesięczne oceny restauracji,
- system do sporządzania raportów tygodniowych, który pozwoli Ci sprawdzać zużycie i wykryć straty jeżeli takie wystąpią,
- system raportów finansowych, który pozwoli Ci kontrolować zyski,
- ocenę obsługi Gościa poprzez badania Tajemniczego Gościa,
- dodatkową indywidualną pomoc.
Wszystko to pomoże Ci maksymalizować wydajność oraz obroty, a przede wszystkim zyski.
Ze wszystkich tych powodów, jak również z wielu innych, powinieneś przystąpić do sieci Restauracji Jenn’s Burger & More
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Przewidywana suma inwestycji
Kwota inwestycji od 200 tys. zł. netto zależy od wielkości lokalu oraz stopnia dostosowania lokalu do gastronomii (wentylacja, ciągi gastronomiczne, itp.). Jest to kwota łącznie z wyposażeniem technicznym.
Niska opłata licencyjna - w zamian za prawo do używania znaku firmowego, szkolenia Managera i Pracowników, wsparcie przed i po otwarciu Restauracji
- Jednorazowa opłata licencyjna – 6,5 tys. zł netto;
- Miesięczna opłata franczyzowa – 990,00 zł netto;
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
Podstawowe wymagania sieci
- Lokalizacja Restauracji jest kluczem do sukcesu, powierzchnia minimalna to 100 mkw. - oczywiście w zależności od wielkości miasta, atrakcyjności położenia,
- Miasto powyżej 40 tys. mieszkańców (mile widziane atrakcyjne centra handlowe),
- Do współpracy z nami poszukujemy osoby samodzielnej i przedsiębiorczej, która będzie osobiście zaangażowana w prowadzenie restauracji,
- Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii, nasz system szkoleń zapewni wysoką jakość działania każdej restauracji w sieci Jenn’s Burger & More,
- Poszukujemy również masterfranczyzobiorców.
Jeśli Państwo są zainteresowani nawiązaniem współpracy z nami, prosimy o kontakt. Jest to pierwszy, bardzo ważny krok w nawiązaniu współpracy!
Zespół Jenn’s Burger & More
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
DOORGastro
Atrium Centrum, Al. Aleja Jana Pawła II 27, 00-867 Warszawa
577 724 977
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Dział Operacyjny
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Jenn’s Burger & More to nowy koncept franczyzowy, który chce powalczyć o swoje miejsce w segmencie burgerowni.
Czy da się założyć firmę za nieduże pieniądze? Oczywiście! We wrześniowym numerze "FRANCHISING" przedstawiamy sprawdzone pomysły na biznes we franczyzie za rozsądną kwotę.

Otwieramy – stwierdzili przedsiębiorcy z branży gastronomicznej i hotelarskiej. Pomimo zakazu niektórzy zaczynają odmrażać swoje biznesy. Także franczyzowe.
– Nie wymagamy od kandydatów na franczyzobiorców doświadczenia w biznesie ani w gastronomii – mówi Piotr Greczanowski, menedżer ds. rozwoju restauracji Chinkalnia.
Franczyzodawca Lodów Bonano i Wytwórni Lodów Polskich „u Lodziarzy” zapowiada wprowadzenie w tym roku nowego formatu lodziarni.
Domino's Pizza Poland przejmuje sieć pizzerii Dominium.
Posiłki dostarczane do firm – na tym będą zarabiać franczyzobiorcy marki Zjedz. Nie muszą gotować, za to muszą zbudować bazę klientów.

Teraz można zostać franczyzobiorcą inwestując jedynie 27 000 zł netto. W tym jest już wliczone zatowarowanie!
Jak pokonać wirusa, który niszczy restauracje? Wyjaśnia Marcin Ciesielski, prezes Mastergrupy, do której należy sieć pizzerii Stopiątka i Stopiątka Fabbrica.
Kto może zostać franczyzobiorcą McDonald's oraz w jakie koncepty gastronomiczne warto zainwestować – m.in. o tym przeczytasz w nowym numerze "Własny Biznes FRANCHISING".
Żaden z partnerów i franczyzobiorców Crazy Bubble nie zamknął biznesu w pandemicznym roku. Co więcej – marka zaczęła rozwój zagraniczny.
Pizza Hut szuka franczyzobiorców, którzy docelowo chcieliby poprowadzić więcej niż jeden lokal. Ile trzeba zainwestować w międzynarodowy koncept?
Są biznesy, które z powodzeniem można łączyć z pracą na etacie. Dodatkowe źródło dochodów zabezpiecza budżet domowy i zwiększa bezpieczeństwo finansowe.

Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów. Przed podpisaniem umowy o współpracy każdy kandydat powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty każdej z firm. Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.