The White Bear Coffee

INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM

OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO

the White Bear Coffee to franczyza oparta na sprawdzonym modelu biznesowym, stworzona z myślą o małych i średnich miastach – już od 30 tys. mieszkańców. Nasze kawiarnie to połączenie pięknych, designerskich wnętrz z doskonałą kawą z segmentu speciality. Ziarna wypalamy na miejscu, w białostockiej, rzemieślniczej palarni, a następnie zaparzamy na różne sposoby – w profesjonalnych ekspresach kolbowych oraz przelewowych. To przywiązanie do szczegółu i jakości wyróżnia nas na rynku, przez co nasze lokale cieszą się tak dużą popularnością. 

Chcesz prowadzić najmodniejszą kawiarnię w swoim mieście? Zobacz, co oferują Miśki!

JEDNOSTKI WŁASNE

5

JEDNOSTKI FRANCZYZOWE

13

ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY

W ramach naszej współpracy możesz liczyć na cały pakiet korzyści, m.in.

  • Projekt lokalu – obejmujący część budowlaną, stolarską oraz technologiczną. Zaplanujemy dla Ciebie wszystko – od zaplecza po najmniejsze detale wystroju wnętrza. 
  • Profesjonalne szkolenie – to 2 tygodnie intensywnego kursu baristycznego pod okiem najlepszych specjalistów w Polsce. Przez  tydzień szkolimy właścicieli i załogę, a następnie pracujemy z nimi tydzień po otwarciu kawiarni.
  • Wyposażenie i zaopatrzenie – zapewnimy Ci dostęp do najwyższej jakości sprzętów – ekspresów, młynków, akcesoriów oraz stylowej zastawy. U nas zaopatrzysz się także w świeżo palone ziarna, sprowadzane na potrzeby sieci z renomowanych plantacji.
  • Zaplecze marketingowe i promocyjne – obejmujące materiały reklamowe, bazę zdjęć, udział w dynamicznych działaniach marketingowych sieci, a także możliwość prowadzenia komunikacji w mediach społecznościowych i tradycyjnych – na Facebooku, Instagramie, w prasie lokalnej i branżowej.
  • Wsparcie na każdym etapie inwestycji – działamy na zasadach partnerskich, dlatego służymy pomocą, radą oraz bogatym doświadczeniem w tym biznesie – i to wszystko przez cały okres współpracy.

PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI

Ostateczna kwota inwestycji zawsze jest kwestią indywidualną, zależną m.in. od stanu i wielkości lokalu. Szacunkowe kwoty obejmują:

  • Licencja – 15 tys. zł; 
  • Miesięczna opłata franczyzowa – 2,5 tys. zł;
  • Szkolenia – 15 tys. zł;
  • Inwestycja – ok. 100 tys. zł + koszt remontu.

 


PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI

Warunki przystąpienia: 

  • Powierzchnia lokalu od 60 m2
  • Akceptacja lokalizacji
  • Podpisanie umowy
  • Zaplecze finansowe
  • Zaangażowanie

Co zyskam? 

Prowadzenie własnej kawiarni pod szyldem Miśków to szereg korzyści:

  • Nie musisz posiadać wiedzy baristycznej ani mieć doświadczenia w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. Wszystkiego nauczymy Cię od podstaw.
  • Nad jakością Twojej oferty czuwa cały sztab ludzi, który zajmuje się opracowywaniem menu. Dzięki temu możesz zaskakiwać swoich gości nowościami i wyróżnić się na tle konkurencji.
  • Nie zatrudniasz osoby od marketingu – reklamę i komunikację powierzasz specjalistom, których zadaniem jest przyciągnięcie ludzi do Twojego lokalu.
  • Masz ciągłe wsparcie – Twój sukces jest sukcesem całej sieci, dlatego zawsze możesz na nas liczyć. 
  • Zwrot z inwestycji odnotowujesz już po roku!
  • Działasz na sprawdzonym modelu franczyzowym, co minimalizuje ryzyko biznesowe. 
  • Jesteś eko! Nasze opakowania na wynos są w 100% biodegradowalne, a więc przyjazne dla środowiska.

Brzmi dobrze? Umów się na rozmowę i poznaj więcej szczegółów!