Lokale Chińskiej Patelni powinny mieć co najmniej 30 m2.
Wtorek
13.12.2011
Chińska Patelnia to kolejna firma, która chce podzielić się z franczyzobiorcami swoim pomysłem na chińszczyznę w kartonowym pojemniku.
 

Pod logo Chińskiej Patelni funkcjonuje dziś 14 punktów, wszystkie są własnością firmy. Sieć restauracji z chińskim makaronem z warzywami sprzedawanym w kartonowych pudełkach powstała w 2005 roku. Produkt miał być zdrową alternatywą dla jedzenia serwowanego w barach typu fast-food.
- Potrawy serwowane w naszych restauracjach są bardzo popularne w Azji, czy w USA, dlatego postanowiliśmy wprowadzić je również w Polsce. Kiedy startowaliśmy z naszym biznesem najwięcej trudności sprawiło nam znalezienie producenta i dostawcy kartonowych opakowań. Dziś nasza sieć cieszy się dużą popularnością i zaufaniem klientów – wspomina Katarzyna Łaz, właścicielka sieci Chińska Patelnia.

Niedawno Chińska Patelnia wprowadziła w swoich lokalach możliwość dowozu zamówienia do klienta. Zmieniło się również menu, do którego dodane zostały zestawy dla dzieci. Jednak największym wydarzeniem, jakie w tym roku miało miejsce w Chińskiej Patelni była decyzja o rozwoju sieci poprzez franczyzę.

- Przez lata zgłaszało się do nas wiele osób zainteresowanych kupnem licencji na nasz biznes. My jednak nie chcieliśmy niczego robić przedwcześnie. Teraz mamy już wiedzę i doświadczenie, którym możemy podzielić się z franczyzobiorcami – wyjaśnia Katarzyna Łaz.

Lokale Chińskiej Patelni powinny mieć co najmniej 30 m2. Firma chce otwierać swoje bary w miejscowościach liczących więcej niż 25 tys. mieszkańców. Na przygotowanie lokalu trzeba przeznaczyć 35-70 tys. zł, opłata wstępna wynosi 6 tys. zł. Franczyzobiorcy mogą liczyć na pomoc w przygotowaniu i prowadzeniu lokalu, otrzymają materiały reklamowe, przejdą także szkolenie produktowe oraz z zakresu obsługi klienta.

(mak)


ZOBACZ W KATALOGU

7 Street – Bar & Grill
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
BoBoQ
Bosko- Lody Produkcji Własnej
Browar Pinta
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili
Chop Chop Lody Tajskie
Coffeeloffee
Coffeeshop Company
Crazy Bubble
Crazy Piramid Pizza
Crema Caffe
Cukiernia Fit Cake
Da Grasso
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Oriental
Express Pizza – Ta prostokątna!
Fabryka Pizzy
Fornetti
Fresh Gelato
Frytki Belgijskie w Krakowie
Gloria Jean’s Coffees
Gruby Benek
Jack’s Bar & Restaurant
Koku Sushi
Kołacz na okrągło
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kuchnia Marche
Lepione
Little Caesars Pizza
Lodolandia
Lodostrefa
Lody Bonano
Lody Marsjano
Lody Przygoda & Lavazza
Lody Smaki Natury
Makarun Spaghetti and Salad
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
MOJITO LEMON
Mr Hamburger
Mr. Kebab
Naleśnikarnia Gramofon
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niezłe Bydło
Olimp
Organic Coffee & more
Pan Naleśnik
Papa John’s Pizza
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Contenta
Pizzeria Stopiątka
Przystanek Pierogarnia
Red Hot Chicken
Restauracje Sphinx
Sbarro
Seta Disco, Seta Bistro
Setka Bar
Sevi Kebab
Shrimp House
So! Coffee
Stara Pączkarnia
Stava - niezawodne dowozy
Subway
Tairoll
Tel Aviv
Telepizza
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
Western Chicken
Western Tortilla
Willisch
Zdrowa Krowa Slow Food Fast
Zdrowa Micha bistro piekarnia

POPULARNE NA FORUM

Catering dietetyczny Na Zdrowie - opłacalna inwestycja?

A widzę, że https://fitking.pl/trojmiasto/ planuje również ekspansje na Sopot, Gdynia i Elbląg (widzę to w narzędziach do analizy konkurencji).

21 wypowiedzi
ostatnia 21.01.2019
Catering dietetyczny Na Zdrowie - opłacalna inwestycja?

Na pewno jest to opłacalne widać, że teraz 'bycie fit' jest modne, a z drugiej strony ludzie nie mają czasu gotować (kilkanaście godzin w pracy, później zamiast stać...

21 wypowiedzi
ostatnia 21.01.2019
Gastronomię czeka świetlana przyszłość

Ludzie coraz bardziej przywiązują wage do tego co jedzą więc modna sa teraz jakies ekokuchnie itd.

5 wypowiedzi
ostatnia 19.01.2019
Piec do pizzy - jaki wybrać ?

Na polskim rynku ostatnio pojawiły się piece do pizzy z firmy Moretti Forni. Prawdziwy top topów pieców do pizzy. Dostępne są tutaj

29 wypowiedzi
ostatnia 28.12.2018
Da Grasso - opinie o franczyzie ?

BartS i jak zdecydowałeś się? Ja ciągle myślę od Dagrasso, ale też roważam Biesiadowo i New York Pizza Department. W te dwa pozostałe koncepty dużo niższe koszty...

2 wypowiedzi
ostatnia 22.12.2018
Da Grasso - opinie o franczyzie ?

Cześć, Zastanawiam się nad franczyzą Da Grasso, czy jakiś obecny franczyzobiorca mógłby się wypowiedzieć czy warto ? Jak współpraca z centralą ? Atmosfera tejże...

2 wypowiedzi
ostatnia 23.11.2018
Gastronomia w szkole.

Witam, mój syn chodzi do szkoły Zawodowej na Ul.Gintrowskiego 38 w Warszawie, przyjrzałem się, że jest tak sklepik z żywnością. Zastanawiam się ile taka pani czy pan...

1 wypowiedzi
ostatnia 14.11.2018
Catering dietetyczny

Witam. Poszukuję franczyzy na catering dietetyczny ale nie interesuje mnie wersja gdy dostaję gotowe produkty . Mam wlasną firmę gastronomiczną i moge spokojnie sam o to...

1 wypowiedzi
ostatnia 08.11.2018