Lokale Chińskiej Patelni powinny mieć co najmniej 30 m2.
Wtorek
13.12.2011
Chińska Patelnia to kolejna firma, która chce podzielić się z franczyzobiorcami swoim pomysłem na chińszczyznę w kartonowym pojemniku.
 

Pod logo Chińskiej Patelni funkcjonuje dziś 14 punktów, wszystkie są własnością firmy. Sieć restauracji z chińskim makaronem z warzywami sprzedawanym w kartonowych pudełkach powstała w 2005 roku. Produkt miał być zdrową alternatywą dla jedzenia serwowanego w barach typu fast-food.
- Potrawy serwowane w naszych restauracjach są bardzo popularne w Azji, czy w USA, dlatego postanowiliśmy wprowadzić je również w Polsce. Kiedy startowaliśmy z naszym biznesem najwięcej trudności sprawiło nam znalezienie producenta i dostawcy kartonowych opakowań. Dziś nasza sieć cieszy się dużą popularnością i zaufaniem klientów – wspomina Katarzyna Łaz, właścicielka sieci Chińska Patelnia.

Niedawno Chińska Patelnia wprowadziła w swoich lokalach możliwość dowozu zamówienia do klienta. Zmieniło się również menu, do którego dodane zostały zestawy dla dzieci. Jednak największym wydarzeniem, jakie w tym roku miało miejsce w Chińskiej Patelni była decyzja o rozwoju sieci poprzez franczyzę.

- Przez lata zgłaszało się do nas wiele osób zainteresowanych kupnem licencji na nasz biznes. My jednak nie chcieliśmy niczego robić przedwcześnie. Teraz mamy już wiedzę i doświadczenie, którym możemy podzielić się z franczyzobiorcami – wyjaśnia Katarzyna Łaz.

Lokale Chińskiej Patelni powinny mieć co najmniej 30 m2. Firma chce otwierać swoje bary w miejscowościach liczących więcej niż 25 tys. mieszkańców. Na przygotowanie lokalu trzeba przeznaczyć 35-70 tys. zł, opłata wstępna wynosi 6 tys. zł. Franczyzobiorcy mogą liczyć na pomoc w przygotowaniu i prowadzeniu lokalu, otrzymają materiały reklamowe, przejdą także szkolenie produktowe oraz z zakresu obsługi klienta.

(mak)


Magdalena Krocz

ZOBACZ W KATALOGU

All Cafe Smaki Miast
Amori Pomodori
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bobby Burger
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Ciacho bez cukru
Cochise Burger
Coffeeloffee
Cofix
Comparello Bello
Crazy Bubble
Crazy Corn
Cudo Vegan Sushi
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Pączkarnia
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Dolci Sapori - Mniami
Domino’s Pizza
Donuterie
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Falla Wrap
Fit&Food
Fit Cake
Frentzza – Pizza & Friends
Fresh Gelato
Grube Pierogi
Gruby Benek
Halong
HEJ PIZZA
Ice'n'go
Japanos
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowa Mać Burgers
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
La Donuteria
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Marsjano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
Maxipizza
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Meron
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Olio
Pączkownia
Papa John’s Pizza
Picburger
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Hut
Pizza Point Good Eatin’ American Style
Pizzeria Stopiątka
proKURAtura
Prosiak Polski Kebab & Fast Food
Pyszna Zupka
SETA DISCO 24/7
Setka Restauracja Polska
SiGelato
So! Coffee
Soup Culture
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Strefa DISCO 24/7
Subway
Sushi Bistro
Sushi Wok
Sushi World
Tavolo
thai vege gluten free
The White Bear Coffee
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Wege Gang
Western Chicken
Western Tortilla
zaParowani
ŻarWOK
Zdrowa Krowa

POPULARNE NA FORUM

Gdzie zaopatrzyć się w sprzęt do własnej gastronomii

Cześć ostatnio bardzo długo szukałem dobrego dostawcy sprzętu do mojej restauracji i udało mi się znaleźć bardzo dobrego co natchnęło mnie do tego żeby zrobić...

1 wypowiedzi
ostatnia 17.01.2022
Franczyza lody wchodzić czy nie ?

Witam Myśle o otwarciu punktu mobilnego z lodami przy współpracy z firma U Lodziarzy , jak myślicie czy da się na tym zarobić ? Czy ktoś może współpracował z nimi ?

1 wypowiedzi
ostatnia 16.01.2022
Franczyza dla inwestora

W Polsce to chyba jest dziwne bo jest raczej cos nowego, ale na Ukrainie, w Rosji to jest bardzo popularna forma finansowanji oraz inwestowania, oni to nazywaja "management...

2 wypowiedzi
ostatnia 08.01.2022
Opinie na temat współpracy z Western Chicken

Radek Szal możesz coś więcej o tym powiedzieć bo zastanawiam się nad współpraca

10 wypowiedzi
ostatnia 11.12.2021
Otwieramy kebab

Kebab to świetny pomysł na tani i dochodowy biznes. Do otworzenia małej budki nie potrzeba wielkiego kapitału, a jak zdecydujemy się na zakup przyczepy gastronomicznej to...

4 wypowiedzi
ostatnia 19.11.2021
Franczyza dla inwestora

Model biznesowy, który w 100% finansuje inwestor a Franszyzodawca oddaje udziały w spółce inwestora jakiemuś menagerowi aby zmotywować go do pracy wydaje się dość...

2 wypowiedzi
ostatnia 16.11.2021
Czy opłaca się otworzyć mobilny kebab?

Jeśli chodzi o tego typu biznes to trzeba trafić z miejscem. Jak jest dobry punkt to można wyciągnąć całkiem sporą dniówkę. No i co najważniejsze wszystko dostaje...

1 wypowiedzi
ostatnia 25.10.2021
Kanapki oscar

Witam, moje pytanie jest skierowane do ludzi z warszawet lub tych co byli i napotkali kanapki Oscary na dworcu centralnym. Jestem zainteresowana otwarcien takiego wlasnie...

1 wypowiedzi
ostatnia 18.09.2021