DG Restauracje
INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
Jesteśmy firmą z branży gastronomicznej zajmującą się doradztwem w zakresie otwarć i rozwoju restauracji.
Masz pomysł i chcesz go zrealizować – my Ci pomożemy
Stworzymy Twoją Restaurację:
- Pizzerię,
- Kawiarnię,
- Trattorię,
- Burgerownię,
- China bar lub restaurację z kuchnią azjatycką,
- Kebab,
- Salad Bar,
- Fish Bar - Dania z Ryb
- Spaghetterię - Dania z Makaronów,
- Sushi Bar - Restauracja,
- Chicken Bar - Dania z Kurczaków
Wykonamy projekt architektoniczny i technologiczny, wykonamy prace remontowe, zakupimy meble i wyposażenie, stworzymy atrakcyjne menu, przeprowadzimy Cię przez cały proces od projektu do otwarcia i funkcjonowania. W naszym zespole pracują sprawdzeni Architekci, Technolodzy, Ekipy Budowalo – Remontowe, Stolarze, Specjaliści IT jak również Managerowie ds. Reklamy.
Oferujemy również sprawdzone Know-How i wybór Marki we współpracy Partnerskiej lub na zasadzie Franchisingu.
Masz już restaurację i potrzebujesz wsparcia w jej funkcjonowaniu, zadzwoń lub napisz - pomożemy.
O NAS:
Pierwsze kroki w branży HoReCa i FMCG stawialiśmy w latach 90 Zaczynaliśmy pracując dla dużych sieci gastronomicznych i spożywczych, w których pełniliśmy funkcje od Pracownika do Managera Zarządzającego.
W ciągu tych ponad 20 lat wielokrotnie udowodniliśmy, że nasze doświadczenie, zaangażowanie oraz unikalne rozwiązania po prostu sprawdzają się w praktyce.
Dotychczas przyczyniliśmy się do rozwoju kilku znanych Brandów zarówno w Polsce jak i zagranicą.
DOORGastro Poland (Rodzinna Firma Polska)
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
lJEDNOSTKI PARTNERSKIE
- Restauracja Luca Kraków; Adres: Reduta 26/LU2, 31-421 Kraków
- Restauracja Meiera 26; Adres: Księdza Józefa Meiera 26, 31-236 Kraków
- NOA SUSHI; Adres: Księdza Józefa Meiera 26, 31-236 Kraków
- Jenn's Burger & More Poland | Franchise; Adres: Jana Pawła II 27, 00-837 Warszawa hhttp://jennsburger.pl
- ZŻYTA - piekarnia rzemieślnicza; Adres: Lecha Falandysza 10, Radzymin
- Coffee House; Adres: 11 Listopada 41, 05-825 Grodzisk Mazowiecki
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Każda restauracja jest zawsze własnością Partnera lub Franchisobiorcy, który ją prowadzi. Sukces gwarantuje dobra lokalizacja i umiejętne zarządzanie. Jeśli posiadasz już odpowiedni lokal lub oczekujesz pomocy w jego wyborze – jesteśmy do Twojej dyspozycji. Skontaktuj się z nami już dzisiaj. Pomożemy Ci w:
- wyborze dogodnej lokalizacji,
- projektowaniu i remoncie restauracji,
- doborze mebli i wyposażenia od naszych zaufanych producentów i dostawców
- rekrutacji personelu,
- szkoleniu pracowników w trakcie otwarcia Twojej restauracji.
Podczas funkcjonowania już otwartej restauracji zapewniamy Ci pomoc w jej prowadzeniu.
Jako Partner / Franchisobiorca jesteś odpowiedzialny za całą swoją firmę jako, że to będzie Twoja restauracja. My wesprzemy twój biznes zapewniając kompletny system i dostarczymy:
- system produktów, abyś był pewny, że używasz produktów tej samej jakości,
- podręcznik operacyjny,
- miesięczne oceny restauracji,
- system do sporządzania raportów tygodniowych, który pozwoli Ci sprawdzać zużycie i wykryć straty jeżeli takie wystąpią,
- system raportów finansowych, który pozwoli Ci kontrolować zyski,
- ocenę obsługi Gościa poprzez badania Tajemniczego Klienta,
- dodatkową indywidualną pomoc.
- Wszystko to pomoże Ci maksymalizować wydajność oraz obroty, a przed wszystkim zyski.
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
Przewidywana suma inwestycji
Kwota inwestycji od 100 tys. zależy wybranego profilu: Restauracji, Pizzerii, Kawiarni, Trattorii, Burgerowni oraz wielkości lokalu, stopnia dostosowania do gastronomii (wentylacja, ciągi gastronomiczne, itd.). Jest to kwota łącznie z wyposażeniem technicznym.
Opłaty partnerskie ustalane są indywidualnie w zależności od wyboru systemu i know – how: Pizzeria, Kawiarnia, Trattoria, Burgerownia lub inne.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
DOORGastro
Atrium Centrum, Al. Aleja Jana Pawła II 27, 00-867 Warszawa
577 724 977
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Dział Operacyjny
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma DOORGastro (Atrium Centrum, Al. Aleja Jana Pawła II 27, 00-867 Warszawa). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego DG Restauracje oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie doradztwogastronomiczne.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Burgery we franczyzie
/28.10.2019
Jenn’s Burger & More to nowy koncept franczyzowy, który chce powalczyć o swoje miejsce w segmencie burgerowni.
Czy da się założyć firmę za nieduże pieniądze? Oczywiście! We wrześniowym numerze "FRANCHISING" przedstawiamy sprawdzone pomysły na biznes we franczyzie za rozsądną kwotę.
Pizza z Wielkiej Brytanii wchodzi do Polski
/05.12.2025
The Real Pizza Company działa już w Wielkiej Brytanii i Indiach, a teraz chce wejść na polski rynek.
W tym roku Chinkalnia otworzyła trzy restauracje w Polsce, a jeszcze w grudniu uruchomi lokal na śródziemnomorskiej wyspie.
Japońska kuchnia to nie tylko sushi. W lokalach Doskoi zjemy wiele tradycyjnych dań z Kraju Kwitnącej Wiśni, a przy okazji znajdziemy pomysł na biznes.
Sieć pizzerii Gruby Benek otworzyła nowy lokal na bydgoskich Jachcicach. Pierwszy dzień działalności przyniósł duże zainteresowanie klientów i jeden z najlepszych wyników otwarcia w historii marki.
KawoWiniarnia to nowy franczyzowy koncept restauracyjny, który wyróżnia się bogatą kartą kaw i wina. Czy ma szansę na sukces?
Sfinks poprawia rentowność dzięki franczyzie
/21.11.2025
Sfinks Polska notuje wzrost rentowności w III kwartale 2025 r., mimo spadku przychodów jednostkowych. To efekt konsekwentnego przechodzenia na franczyzę.
Sulaiman Kebab ma dla franczyzobiorców atrakcyjną promocję. Dzięki niej mogą zaoszczędzić 40 proc. na inwestycji.
AM AM Kebab wprowadza aplikację lojalnościową, aktualizuje ofertę i zapowiada nową kampanię reklamową. To największe zmiany w działalności marki od początku jej istnienia.
Pierwszy punkt Mistrza Piekarza działa dopiero od kilku miesięcy, a sieć już planuje dalszą ekspansję. Nowy model mobilnej piekarni przyciąga przedsiębiorców m.in. niską kwotą początkowej inwestycji.
Sushi Bistro wprowadza zmiany w menu i chwali się wzrostami sprzedaży.
Tibesti2Go otwiera pizzerie nawet w kilkutysięcznych miejscowościach. Jak dołączyć do sieci?
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Najlepsze franczyzy 2025 to przegląd najciekawszych konceptów z różnych branż – od gastronomii i fitnessu, przez bankowość i sklepy spożywcze, aż po edukację i usługi. Sprawdź, jakie licencje otwierają dziś drogę do własnego biznesu i które marki warto mieć na oku.
Franczyza w branży usługowej to kierunek, który zyskuje na znaczeniu. Nic dziwnego, że coraz więcej sieci usługowych rozwija się w modelu franczyzowym, a przedsiębiorcy zaczynają w nich widzieć realną szansę na własny biznes.
Franczyza to nie samograj. To model współpracy, w którym sukces w dużej mierze zależy od ciebie. Zanim kupisz licencję na biznes, warto sprawdzić, czy odnajdziesz się w roli franczyzobiorcy i czy wybrana branża pasuje do twoich umiejętności i predyspozycji.
Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.