Pizza z kebabem

Pierwsza restauracja MacJack powstała 8 lat temu. W menu lokali znajduje się kebab ze świeżego, nieprzetworzonego mięsa z warzywami i różnymi kompozycjami sosów. Jest to firmowe danie MacJacka. Opcjonalnie klienci mogą także zamówić pizzę. Obecnie w sieci działa 11 barów typu fast food, w tym osiem franczyzowych. Są one zlokalizowane nie tylko na Mazowszu skąd pochodzi firma, ale także na Wybrzeżu, Podkarpaciu i w Małopolsce. Wkrótce również klienci ze stołecznego Ursynowa i Pragi oraz z Łodzi będą mieli okazję spróbować potraw MacJacka.
- Poszukujemy franczyzobiorców z miast powyżej 50 tys. mieszkańców. Ich zadaniem będzie znalezienie lokalu na dużym osiedlu, przy ruchliwej ulicy lub w centrum miasta, o powierzchni 80-100 m2, który następnie zaakceptujemy. Franczyzobiorca i jego personel przechodzą w centrali czterodniowe szkolenie. Podpowiadamy partnerowi jakie oprogramowanie wybrać do restauracji, które zadba o właściwe zatowarowanie. Posiadamy także technologa, który przygotowuje projekt technologiczny lokalu do akceptacji Sanepidu – mówi Jacek Pietrzak, właściciel MacJack.
Przedsiębiorca musi być przygotowany na inwestycję w wysokości 80-120 tys. zł w zależności od wielkości lokalu. Franczyzodawca pobiera stałą miesięczną opłatę w kwocie 1 tys. zł.
(dw)

ZOBACZ W KATALOGU



















































































PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

Cukrem i Solą otworzyło kolejny punkt franczyzowy, w planach ma też nową lokalizację własną.
KawoWiniarnia to nowy koncept restauracyjny, który wyróżnia się bogatą kartą kaw i wina. Chce rozwijać się poprzez franczyzę.
Kuchnia azjatycka jest w Polsce coraz bardziej popularna. Zauważyli to też franczyzodawcy, którzy proponują licencją na sushi bar czy restaurację z bogatszym menu.
Segment fast food ma mocną reprezentację we franczyzie. I wciąż przybywa nowych konceptów.
Poszukujemy partnerów do otwarcia pierwszego flagowego sklepu w topowej lokalizacji, który zostanie poszerzony o franczyzę obejmującą wiele jednostek.
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Plenti oferuje dostęp do innowacji za ułamek ich ceny. Ma też propozycje dla franczyzobiorców.
Rafał Jaźwiński od trzech lat prowadzi placówkę franczyzową pod marką Northgate Logistics. Specyfika biznesu pozwala obsługiwać klientów na całym świecie.
Northgate Logistics notuje szybki przyrost sieci i nie zamierza tego zmieniać. W ubiegłym roku otworzyła siedem placówek.
Najlepsze rozwiązania rodzą się z potrzeby. Nie inaczej było w przypadku robota Fidi. Polskie rozwiązanie ma szansę podbić międzynarodowy rynek medyczny.
Franczyzę i4-Mobile można połączyć z innym biznesem. A franczyzodawca może nawet pokryć część kosztów inwestycji.
POPULARNE NA FORUM
Biznes, który bije rekordy
Niestety jako osoba która ma bezpośrednie doświadczenie z ta franczyza, nie moge polecic wspolpracy z nimi. Te artykuly maja na celu tylko nabijanie kolejnych klientow.
Biesiadowo
Tak patrzę i biesiadowo pisze że ma 119 lokali. Ale na ich stronie nie ma nawet 50
Kawiarnie Cafe Nescafe
Nie chciałabym tej franczyzy
McDonalds opinie o franczyzie
Ja bym pomyślała o tej franczyzie
Doświadczenia z Bafra Kebab
Witam wszystkich, zastanawiam się nad otwarciem punktu Bafry Kebab. Czytając komentarze w internecie mam mieszane odczucia. Czy ktoś się tym interesował? Otworzył? Jakie...
Własny, mobilny punkt gastronomiczny lody, gofry, granita - sprzedaż
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem sprzedaży przyczepy (cesja leasingu) po franczyzie znanej jako Lodolandia. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zachęcam do...
Sushi we franczyzie - przegląd sprawdzonych pomysłów na bines
Pytanie do Redakcji: Dlaczego na pasku reklamowym pojawiają się reklamy franczyzodawców którzy działają na granicy prawa, zawierają w umowach klauzule abuzywne, są...
Ile kosztuje McDonald's?
Ciekawe że budujesz restauracje za własne pieniądze ale zostaję własnością centrali