BuBu Bubble Tea
INFORMACJE O SYSTEMIE FRANCZYZOWYM
OPIS SYSTEMU FRANCZYZOWEGO
O nas
Modny produkt, nowoczesny design i prosty w obsłudze biznes. To najważniejsze zalety franczyzy BuBu Bubble Tea®, która wkroczyła na polski rynek z ofertą bąbelkowych herbat. Napoje te robią furorę na całym świecie i mają oddaną rzeszę fanów także w naszym kraju.
Bubble tea to owocowa, orzeźwiająca herbata wypełniona żelkami i zwariowanymi kuleczkami, które pękają w ustach. W BuBu dostępne są też wersje mleczne, kawowe lub premium. Klienci mogą dowolnie miksować dodatki, odkrywać zaskakujące smaki i za każdym razem próbować czegoś nowego.
Franczyza BuBu to trzy modele współpracy – w pełni wyposażona przyczepa gastronomiczna, punkt w galerii handlowej lub lokal stacjonarny. Oferujemy bazę gotowych lokalizacji, pomoc w uzyskaniu finansowania i niską kwotę wejścia.
Co nas wyróżnia:
- oryginalny produkt, uwielbiany przez dzieci, młodzież i dorosłych
- wkład finansowy już od 25 tys. zł
- zyski na poziomie 14 tys. zł netto miesięcznie
- wysoka rentowność i szybki zwrot z inwestycji
- do wyboru własna lokalizacja lub 300 punktów w Polsce
- wsparcie dedykowanego opiekuna
- sprawdzony model biznesowy
- kompleksowy marketing
- 18 lat doświadczenia na rynku franczyzowym
BuBu Bubble Tea® jest częścią Multi Ice Group, właściciela prężnie rozwijających się marek franczyzowych. W sumie pod ich szyldem działa ponad 300 lokali w całej Polsce.
Start współpracy z BuBu to tylko 6 prostych kroków:
Krok 1. Umowa – jasna i uczciwa, bez żadnych drobnych druczków.
Krok 2. Finansowanie – nasi doradcy pomogą Ci uzyskać dotację, kredyt lub leasing.
Krok 3. Lokalizacja – wspólnie wybierzemy taką, która przyniesie najwyższe zyski.
Krok 4. Szkolenie – uczymy biznesu od podstaw, nie musisz posiadać doświadczenia w prowadzeniu firmy.
Krok 5. Zatowarowanie – pomagamy złożyć pierwsze zamówienie.
Krok 6. Start BuBu– wielkie otwarcie i pierwsi zadowoleni klienci.
OFEROWANE MODELE WSPÓŁPRACY
Lokal stacjonarny - Niezależna w pełni personalizowana forma biznesu w postaci lokalu stacjonarnego. Idealny w pasażu handlowym, kamienicy...
Wyspa w galerii - Idealny model do prowadzenia biznesu całorocznie w Galerii Handlowej. Stałe, duże natężenie ruchu i niezależność od pogody.
Przyczepa mobilna - w pełni wyposażony, designerski punkt sprzedaży. Łączy w sobie zalety lokalu stacjonarnego z mobilnym, ale bez pozwoleń na budowę - gotowy do zarabiania w kilkanaście dni!
JEDNOSTKI WŁASNE
1
JEDNOSTKI FRANCZYZOWE
23
ZDJĘCIE PUNKTU SYSTEMU
INFORMACJE DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE DLA FRANCZYZOBIORCY
Oferujemy:
- możliwość prowadzenia lokalu pod rozpoznawalną marką BuBu Bubble Tea®
- atrakcyjne formy finansowania oraz pomoc w pozyskaniu dotacji
- jasne zasady współpracy i pomoc specjalistów na każdym etapie prowadzenia lodziarni
- szkolenie pracowników w zakresie produkcji oraz technik sprzedaży
- pakiet informacji i materiałów niezbędnych do prowadzenia BuBu Bubble Tea® obejmujący wzory menu, receptury produktów, materiały reklamowe
- gwarancja dostaw surowców
PRZEWIDYWANA SUMA INWESTYCJI
- Minimalny wkład na początek - 25 tysięcy zł.
- Nie pobieramy opłaty licencyjnej.
- Przewidywany okres zwrotu nakładów od 2 do 5 miesięcy.
PODSTAWOWE WYMAGANIA SIECI
- Gotowości do prowadzenia własnej działalności gospodarczej,
- Zaangażowania,
- Minimalnego wkładu finansowego na pokrycie kosztów inwestycji.
INFORMACJE O FRANCZYZODAWCY
Osoba do kontaktu dla kandydatów
Opiekunowie franczyzowi
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
Administratorem danych osobowych jest firma Multi Ice Group (ul. Modrzewiowa 11, 15-521 Zaścianki). Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu przedstawienia szczegółów dotyczących systemu franczyzowego BuBu Bubble Tea oraz nawiązania współpracy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji powyższych celów. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych dostępne są w polityce prywatności na stronie bubutea.pl.
PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Intermarché obniża ceny, So Coffee nie chce marnować jedzenia, a Multi Ice Group podlicza otwarcia. Przegląd tygodnia 10-17 lutego.
Podsumowania, plany i nowe otwarcia – w nowym roku franczyzobiorcy nie próżnują. Przegląd tygodnia 8-13 stycznia.
Na pewno taki, w którym franczyzobiorcy mogą liczyć na solidne wsparcie franczyzodawcy. Przedstawiamy kilkadziesiąt konceptów franczyzowych, w których inwestycję warto rozważyć w 2023 roku.
Widmo powstania ustawy regulującej franczyzę, uruchomienie studiów Zarządzanie Franczyzą, powiększenie grona sygnatariuszy Kodeksu Dobrych Praktyk to zaledwie kilka z ważnych wydarzeń dla rynku franczyzy w Polsce w 2022 r.
Multi Ice Group we wszystkich swoich konceptach ma łącznie 400 placówek gastronomicznych. Do końca roku ta liczba może jeszcze wzrosnąć.
Anna Bachowska przez długie lata pracowała w korporacji. Od kilku lat czerpie satysfakcję z biznesu, dzięki któremu zarabia pieniądze i ma czas dla rodziny.
New York Pizza Department uruchomił w tym roku już 18 lokali, a do majówki ma w planie jeszcze pięć. I myśli o zagranicy.
Paweł Kamiński był pierwszym franczyzobiorcą Cofix. Dziś prowadzi już trzy kawiarnie marki i zdobył tytuł TOP Franczyzobiorcy na zeszłorocznych Targach Franczyza.
– Przy rzemieślniczej produkcji nie da się konkurować cenowo z lodami przemysłowymi. Jednak jakość przyciąga, nawet jeśli cena jest wyższa – mówi Dariusz Stykowski, współwłaściciel Autorskich Lodów Piccolo.
Felix Chicken nastawia się na mocną ekspansję. Franczyzobiorcom proponuje kilka formatów lokali.
Tommy Żelazny, franczyzobiorca Stopiątki pokazuje, że czasem aby odnaleźć swoje miejsce, trzeba wrócić do korzeni.
McDonald’s w Polsce to 550 restauracji, które w ponad 90 proc. są prowadzone przez lokalnych przedsiębiorców.
Od 300 do nawet 1,5 tys. sztuk – tyle pączków dziennie sprzedaje się w punktach Dobrej Pączkarni. Czy w takim razie pączki to opłacalny biznes?
Franczyzodawca Sayuri Sushi zapewnia, że restauracje pod tym szyldem są rentowne od pierwszego miesiąca działalności.
W ubiegłorocznym sezonie Lodolandia pobiła rekordy sprzedaży. Wśród franczyzobiorców marki jest dużo kobiet, które bardzo dobrze radzą sobie w biznesie.
Szwedzka marka Taco Bar chce wejść na polski rynek. Jakie warunki współpracy proponuje?
WŁASNY BIZNES FRANCHISING
Kto może inwestować w nieruchomości, ile można zarobić na wynajmie mieszkań? I jak się do tego zabrać, żeby maksymalizować korzyści i minimalizować ryzyka?
Otwieramy wine bar, perfumerię, wypożyczalnię samochodów, pizzerię, pralnię, sklep spożywczy, monopolowy, z serami i zakładamy hodowlę kóz.
Franczyza to sprawdzona metoda współpracy, z której korzystają tysiące przedsiębiorców na całym świecie. Na czym polega ten model biznesowy?
Informacje zawarte w katalogu pochodzą od twórców systemów i prezentowane są w celu przybliżenia zasad współpracy z każdą z firm. Przed podpisaniem umowy każdy kandydat na franczyzobiorcę lub partnera powinien sam sprawdzić atrakcyjność oferty i wiarygodność informacji podawanych przez twórcę systemu. Wydawca nie odpowiada za szkody powstałe w wyniku dokonania lub zaniechania przez użytkownika określonych czynności prawnych w imieniu własnym czy też w cudzym imieniu, nawet jeżeli użytkownik przy podejmowaniu decyzji kierował się w jakiejkolwiek mierze informacjami zawartymi w katalogu franczyz.
Redakcja zastrzega sobie prawo do weryfikowania listy systemów oraz informacji zawartych w katalogu. W przypadku otrzymania informacji o tym, że prezentowane dane są nieprawdziwe lub nieaktualne prosimy o kontakt z redakcją.
PROFIT system sp. z o.o., wydawca portalu Franchising.pl, informuje, że nie gromadzi, ani nie przetwarza informacji wysłanych za pomocą formularza kontaktowego. Wszystkie informacje wprowadzone w ankiecie są wysyłane jako email do organizatora systemu wymienionego w katalogu franczyz. Podmiot otrzymujący przesłane informacje będzie je wykorzystywał w celu udzieleniu informacji na przesłane zapytanie. Przesłanie jakichkolwiek swoich danych osobowych jest dobrowolne, a podmiotem odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie ewentualnych danych osobowych jest organizator systemu otrzymujący formularz kontaktowy.