gastronomia

gastronomia | 01.08.2020

Franczyzobiorca przejmuje pizzę

Papa John's ma pierwszego franczyzobiorcę w Polsce. Z doświadczeniem w gastronomii, ale nie na polskim rynku.

gastronomia | 21.07.2020

Lodziarnia we franczyzie

Zdecydowana większość lodziarni Bosko to placówki całoroczne. Jak taką otworzyć?

gastronomia | 30.06.2020

Sfinks zarzuca sieci

Sfinks chce przyciągnąć do swojej sieci niezrzeszonych restauratorów. Kusi ich franczyzą za 1 zł.

gastronomia | 29.06.2020

Biznes odporny na kryzys

Franczyzodawca marki Lodolandia rusza z nowym konceptem lodowym. Nadal zamierza rozwijać dotychczasowe marki, które dobrze sobie radzą również w kryzysie.

gastronomia | 24.06.2020

Sushi w dostawie

Marka Koku Sushi wprowadza na rynek nowy format swoich lokali, z niższą kwotą inwestycji.

gastronomia | 22.06.2020

Zdrowe jedzenie z okienka

DIETdrive otwiera restauracje z opcją drive thru, podobnie jak znane sieci fastfoodowe. Tylko zamiast frytek i hamburgera z okienka dostaniemy zdrowy, dietetyczny posiłek.

gastronomia | 13.06.2020

Własne stoisko z lodami

Marka Mini Melts zapowiada, że w tym roku przekroczy liczbę pół tysiąca punktów franczyzowych i partnerskich.

gastronomia | 05.06.2020

Jak się ma kebap w galerii?

Berlin Döner Kebap w ciągu ostatnich trzech tygodni otworzył dwa nowe lokale. Jak wyglądają obroty marki w galeriach handlowych?

gastronomia | 03.06.2020

Nie dać się kryzysowi

W ostatnich tygodniach koncept Bike Cafe podpisał siedem nowych umów franczyzowych. Czy mobilna kawiarnia to przepis na sukces w trudnych dla gastronomii czasach?

gastronomia | 26.05.2020

Biznes odporny na kryzys

Sweet Gallery udowadnia, że jest przygotowana na czasy kryzysu i właśnie teraz otwiera nowe punkty i zwiększa sprzedaż. O sukcesie firmy opowiada jej prezes – Krzysztof Olesiak.

gastronomia | 14.05.2020

Sushi się obroniło

Po dwóch miesiącach od zamrożenia gospodarki sieć Koku Sushi jest na plusie. Jak udało się to zrobić?

gastronomia | 09.05.2020

Gastronomia się nie podda

– Po epidemii przedsiębiorcy będą szukać pomysłów na biznes o niższych nakładach inwestycyjnych – mówi Wojciech Goduński, właściciel firmy Wojtex.

gastronomia | 08.05.2020

Antywirusowa dziesiątka Sfinksa

Jak będzie wyglądać praca lokali gastronomicznych po ponownym otwarciu? Niektóre sieci już szykują się na nową rzeczywistość.

gastronomia | 06.05.2020

Pączki osłodzą kryzys

Franczyzodawca La Donuteria przekonał się, że dobra jakość produktów oraz lojalność klientów procentują w trudnych czasach. Mimo pandemii nie koryguje planów rozwoju firmy.

gastronomia | 05.05.2020

Uruchamiamy catering dietetyczny

Fit Food Service szuka franczyzobiorców, którzy chcą zarabiać na cateringu dietetycznym.

gastronomia | 01.05.2020

Sezon lodowy się spóźni

Lody Bonano przesuwają termin rozpoczęcia tegorocznego sezonu. To wina koronawirusa.

gastronomia | 30.04.2020

Nowe pizzerie startują

Pomimo zawieszenia, w jakim znalazła się gastronomia, New York Pizza Department otwiera nowe lokale franczyzowe.

gastronomia | 27.04.2020

Nowe marki Sfinksa

Sfinks Polska wprowadza na rynek nowe marki, dostępne tylko w kanale delivery. To odpowiedź spółki na aktualną sytuację w gastronomii.

gastronomia | 20.04.2020

Kebab w wersji wege

Franczyzodawca konceptu Krowarzywa uruchamia nową markę gastronomiczną. Tym razem to wegański kebab.

gastronomia | 17.04.2020

Ratunek dla restauratorów

Marka DIETdrive nie tylko sama dobrze sobie radzi w czasie pandemii. Przygotowała też ofertę szkoleń dla innych restauratorów, aby pomóc im wyjść z trudnej sytuacji obronną ręką.

  pierwsza
  poprzednia
2
3
5
6
następna  
ostatnia  

ZOBACZ W KATALOGU

Anjuna Ice Pops
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Biesiadowo
Bike Café
Bistro Krówka i Połówka
Bobby Burger
Bon Apetito
Bosko Lody Produkcji Własnej
Burgerownie, Pizzerie, Trattorie, Kawiarnie
Carte d’Or Cafe
Chilli Mili Crispy Chicken & Chill
Chinkalnia Restauracja Gruzińska
Churrożercy.pl
Ciacho bez cukru
Coffeeloffee
Comparello Bello
Crazy Bubble
Crazy Corn
Cudo Vegan Sushi
Cukrem i Solą
Da Grasso
Dobra Pączkarnia
Dolce Lato, Gelato...The Italian way
Domino’s Pizza
Donuterie
Drewno i Ogień
Easy Beer
Easy Wine
Erbil Doner Kebab
Express Pizza American Style
Falla
Falla Wrap
Felix Chicken
Fit&Food
Fit Cake
Fit Food Service - Catering Dietetyczny
Frentzza – Pizza & Friends
Gruby Benek
Jabeerwocky® Craft Beer
Japanos
Jenn’s Burger & More
Koku Sushi
Kotlet w Bułce
Kreweta Tempura Bar
Krowarzywa
Kurcze Pieczone
Little Caesars Pizza
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Marsjano
Los Chupitos
Lviv Handmade Chocolate
Makarun
McDonald’s
Meet & Fit – Slow Food
Meron
Mihiderka
Mini Melts
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mr Hamburger
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Olio
Panda Ramen
Papa John’s Pizza
Picburger
Pierogarnia Stary Młyn
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Piramid Pizza
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizzerianocna.pl
Pizzeria Stopiątka
Pyszna Zupka
Setka Restauracja Polska
SiGelato
So! Coffee
Speedy Romano
Stava - niezawodne dowozy
Steiku Haoss
Stodola Kebap & Grill
Strefa Disco
Subway
Sushi Bistro
Sushi Royal
Sushi World
Telepizza
The William Wallace whisky bar & restaurant
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Western Chicken
Western Tortilla
ZajeBISTRO
Zdrowa Krowa
Zjedz