Kotlet w sieci / Rozwijana od dwóch lat we franczyzie sieć Kotlet w Bułce liczy obecnie ok. 20 punktów.
Poniedziałek
24.08.2020
Kotlet w Bułce ma promocję dla nowych franczyzobiorców. Można zaoszczędzić na starcie biznesu.
 

Koncept Kotlet w Bułce postawił na proste menu. Jego postawą jest oczywiście kotlet w bułce. Klient może jednak wybrać rodzaj bułki, rodzaj mięsa a nawet wersję bezmięsną. Do tego dodatki: warzywa, pikle, sosy, przyprawy, frytki itd.

Teraz taniej

Rozwijana od dwóch lat we franczyzie sieć liczy obecnie ok. 20 punktów. W tym roku uruchomiono cztery. Placówki można otwierać w różnych formatach: jako przyczepy gastronomiczne, lokale z miejscami siedzącymi lub nawet wyspy handlowe. Najpopularniejszy jest format mobilny. Standardowa cena przyczepy to 75 tys. zł netto. 

– Teraz jednak mamy promocję dla franczyzobiorców. Obecnie cena wynosi 59 tys. zł netto – zachęca Michał Kiecoń, franczyzodawca Kotleta w Bułce. – Mamy jeszcze kilka przyczep w tej cenie.

Przyczepa jest w pełni wyposażona i przygotowana do pracy. Franczyzodawca dowozi ją na miejsce i podłącza. Jej wyposażenie obejmuje m.in. kotleciarkę, która jest w stanie ubić ok. 500 kotletów na godzinę, dwie frytownice, opiekacz do bułek, lodówki, zamrażarkę, witrynę na warzywa. W przyczepach można pracować przez cały rok. Na ich postawienie potrzeba maksymalnie 10 m2 miejsca. Na takim terenie zmieści się też kilka stolików i krzeseł dla klientów. Nie jest potrzebne przyłącze wody, natomiast niezbędny jest dostęp do prądu. Najlepsze lokalizacje to oczywiście miejsca o dużym natężeniu ruchu: parkingi, miejsca przy galeriach handlowych, szkołach, targowiskach. 

– Nawiązaliśmy współpracę z siecią Kaufland i naszym franczyzobiorcom możemy teraz zaoferować lokalizacje na parkingach przy tych sklepach w całej Polsce – dodaje Michał Kiecoń.

Bez doświadczenia też można

Aby zostać franczyzobiorcą Kotleta w Bułce nie trzeba mieć doświadczenia w gastronomii. Franczyzodawca przygotował szkolenia zarówno dla licencjobiorcy, jak i dla jego pracowników. Nie ma opłaty za przystąpienie do sieci, ani żadnych miesięcznych opłat franczyzowych. W mięso, pieczywo, warzywa punkty zaopatrują się u lokalnych dostawców. Natomiast produkty takie jak panierka, frytura czy smalec i olej do smażenia dostarcza licencjodawca.


WIZYTÓWKA MARKI KOTLET W BUŁCE

Sieć punktów z jedzeniem typu fast food.

  • ok. 20 placówek
  • trzy formaty do wyboru

Michał Kiecoń, franczyzodawca Kotleta w Bułce: / "Mamy jeszcze kilka przyczep w promocyjnej cenie".

ZOBACZ W KATALOGU

Am Am Kebab
Amori Pomodori
Atelier Herosima
Autorskie Lody Piccolo
Bafra Kebab
Berlin Döner Kebap
Beza Krówka Lody rzemieślnicze
Biesiadowo
Bike Café
Browar Korona
BuBu Bubble Tea
Cafe Słodziak
Candy Pop
Carat Kebab
Chinkalnia
Cochise Burger
Coffeeloffee
Cofix
Crazy Bubble
Cudo Vegan Sushi
Cukiernia Sowa
Cukrem i Solą
Da Grasso
DG Restauracje
Dobra Pączkarnia
Domino’s Pizza
Donuterie
Doskoi
Easy Beer
Easy Wine
Express Pizza American Style
FABBRICA Italian Comfort Food
Falla
Felix Chicken
Fit Cake
Good Chicken
Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni
Grande Pizza
Gruby Benek
Hotdogzna
Ice'n'go
Japanos
Kashka
Kiss Kimchi
Koku Sushi
Krowa Mać Burgers
Kurcze Pieczone
Lodolandia & Kołacz
Lody Bonano
Lody Lida
Lviv Croissants
Makarun
Maxipizza
McDonald’s
Meron
Ministerstwo Śledzia i Wódki
Mniami Ice Cream
Mr. Kebab
New York Hot Dog
New York Pizza Department
Niewinni Czarodzieje Trzyzero
Pączki Mamy
Pączkownia Smak Sprzed Lat
Pijalnia Wódki i Piwa
Pijalnie Czekolady E.Wedel
Pizza Factory
Pizza Hut
Pizzeria Stopiątka
Prosiak Polski Kebab & Fast Food
Ramen Shop by Sushi Kushi
Salsiccia Pizzeria Napoletana
Sayuri Sushi
SiGelato
So Coffee
Stava
Steiku Haoss
Subtilité Wine & Bar
Subway
Sulaiman Kebab
Sushi Bistro
Sushi Burrito
Sushi Kushi
Szaszłykowo
Taco Bar
Tawerna Pepe Verde
The White Bear Coffee
Tibesti 2Go
Totti Pizza Rzymska
U Lodziarzy Wytwórnia Lodów Polskich
United Chicken
Western Chicken
Western Tortilla
Yum Yum Kebab
ZapieCKanki
Zapiekankarnia – Zapiekanki, Bajgle, Pizza, Pasta
ŻarWok
Zdrowa Krowa