Solo Pizza poza Łodzią

W lokalu skosztować będzie można wszystkich rodzajów pizzy z Solo Pizza, a także placków zamówionych wg. własnej kompozycji.
– W Piotrkowie nie zabraknie też sałatek, które na rynku łódzkim cieszą się dużym powodzeniem – mówi Beata Bednarek, właścicielka sieci Pizzerii Solo. - Warto tu nadmienić, że sałatki od niedawna również można samemu komponować. Pomysł ten spodobał się naszym klientom i z pewnością zastosujemy to rozwiązanie również w Piotrkowie – dodaje.
Oprócz pizzy i sałatek w menu Solo Pizzy pojawią się kebaby.
– Stawiamy teraz na centra handlowe, bo to doskonała lokalizacja dla małej gastronomi, do której należą nasze pizzerie – mówi Anna Owczarek, PR & marketing manager Solo Pizza. - W przyszłym roku planujemy otwarcie kolejnych placówek też w centrach handlowych.
Piotrkowskie Solo jest siódmym lokalem należącym do sieci. Firma działa na rynku od 1994 roku i poszukuje kolejnych osób zainteresowanych otwarciem własnej pizzerii na terenie całego kraju. Pierwszym lokalem, jaki powstał i istnieje do dziś jest pizzeria przy ulicy Piotrkowskiej – w centrum wieczornej rozrywki Łodzian.
- Przeszło pięcioletnia obecność na rynku gastronomicznym pozwoliła nam zdobyć wiedzę i doświadczenie, a także wypracować procedury i standardy prowadzenia pizzerii, z których obecnie mogą korzystać nasi franczyzobiorcy - mówi Beata Bednarek.
Część lokali Solo jest własnością Beaty Bednarek, część zaś prowadzona jest przez franczyzobiorców w ramach rozwijanego przez firmę systemu franczyzowego, który daje zainteresowanym możliwość poprowadzenia własnej pizzerii pod marką Solo Pizza.
Franczyzodawca zapewnia dostęp do know-how (począwszy od procesu technologicznego, szkoleń, wskazówek dotyczących lokalizacji, wyposażenia i wystroju restauracji po materiały promocyjne), a także stałą pomoc i wsparcie ze strony wykwalifikowanego personelu franczyzodawcy przez cały okres współpracy.
– Cieszymy się, iż wychodzimy poza Łódź – mówi Anna Owczarek. – Piotrków Trybunalski to jedno z większych miast województwa łódzkiego i mamy nadzieję, że wkrótce nasze lokale pojawią się w kolejnych miejscach regionu. W przyszłym roku planujemy również otwarcie lokali w innych miastach w całej Polsce.
(agaka)

ZOBACZ W KATALOGU

















































































PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

Franczyzodawca New York Pizza Department otworzył pierwszy lokal w Egipcie! Plany na dalszą ekspansję sieci na egipskim rynku są bardzo ambitne.
Restauracja Migavka wchodzi we franczyzę. Jaka jest specjalność marki i jej oferta dla licencjobiorców?
Berlin Döner Kebap otworzył nowy lokal franczyzowy, w centrum Zakopanego. Marka ma zaplanowane kolejne otwarcia aż do wiosny.
– Miasta, w których kwitnie życie studenckie to odpowiednie rynki dla pubów Przybij Piątaka – mówi Kamil Przybylski, menadżer ds. rozwoju i franczyzy Przybij Piątaka.
Islak Burger to nowy produkt i nowa franczyza na polskim rynku.
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Franczyzobiorca Intermarché może albo uruchomić nowy sklep od podstaw, albo przejąć już funkcjonującą placówkę.
Plenti oferuje dostęp do innowacji za ułamek ich ceny. Ma też propozycje dla franczyzobiorców.
Jak otworzyć i z sukcesem poprowadzić warsztat samochodowy opowiada Wojciech Kosiński, właściciel warsztatu Mechanicy Magicy.
Sieć Go Herbs wchodzi we franczyzę. Czy trend na zdrowe odżywianie i naturalną suplementację to dobry pomysł na biznes?
Sieć Bricomarché świętuje 25 lat obecności w Polsce i zapowiada przyspieszenie rozwoju. Do 2030 roku planuje podwojenie obrotów, zdobycie 20 proc. udziału w rynku i rozbudowę sieci do 400 sklepów.
POPULARNE NA FORUM
Biznes, który bije rekordy
Niestety jako osoba która ma bezpośrednie doświadczenie z ta franczyza, nie moge polecic wspolpracy z nimi. Te artykuly maja na celu tylko nabijanie kolejnych klientow.
Biesiadowo
Tak patrzę i biesiadowo pisze że ma 119 lokali. Ale na ich stronie nie ma nawet 50
Kawiarnie Cafe Nescafe
Nie chciałabym tej franczyzy
McDonalds opinie o franczyzie
Ja bym pomyślała o tej franczyzie
Doświadczenia z Bafra Kebab
Witam wszystkich, zastanawiam się nad otwarciem punktu Bafry Kebab. Czytając komentarze w internecie mam mieszane odczucia. Czy ktoś się tym interesował? Otworzył? Jakie...
Własny, mobilny punkt gastronomiczny lody, gofry, granita - sprzedaż
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem sprzedaży przyczepy (cesja leasingu) po franczyzie znanej jako Lodolandia. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zachęcam do...
Sushi we franczyzie - przegląd sprawdzonych pomysłów na bines
Pytanie do Redakcji: Dlaczego na pasku reklamowym pojawiają się reklamy franczyzodawców którzy działają na granicy prawa, zawierają w umowach klauzule abuzywne, są...
Ile kosztuje McDonald's?
Ciekawe że budujesz restauracje za własne pieniądze ale zostaję własnością centrali