Solo Pizza poza Łodzią

W lokalu skosztować będzie można wszystkich rodzajów pizzy z Solo Pizza, a także placków zamówionych wg. własnej kompozycji.
– W Piotrkowie nie zabraknie też sałatek, które na rynku łódzkim cieszą się dużym powodzeniem – mówi Beata Bednarek, właścicielka sieci Pizzerii Solo. - Warto tu nadmienić, że sałatki od niedawna również można samemu komponować. Pomysł ten spodobał się naszym klientom i z pewnością zastosujemy to rozwiązanie również w Piotrkowie – dodaje.
Oprócz pizzy i sałatek w menu Solo Pizzy pojawią się kebaby.
– Stawiamy teraz na centra handlowe, bo to doskonała lokalizacja dla małej gastronomi, do której należą nasze pizzerie – mówi Anna Owczarek, PR & marketing manager Solo Pizza. - W przyszłym roku planujemy otwarcie kolejnych placówek też w centrach handlowych.
Piotrkowskie Solo jest siódmym lokalem należącym do sieci. Firma działa na rynku od 1994 roku i poszukuje kolejnych osób zainteresowanych otwarciem własnej pizzerii na terenie całego kraju. Pierwszym lokalem, jaki powstał i istnieje do dziś jest pizzeria przy ulicy Piotrkowskiej – w centrum wieczornej rozrywki Łodzian.
- Przeszło pięcioletnia obecność na rynku gastronomicznym pozwoliła nam zdobyć wiedzę i doświadczenie, a także wypracować procedury i standardy prowadzenia pizzerii, z których obecnie mogą korzystać nasi franczyzobiorcy - mówi Beata Bednarek.
Część lokali Solo jest własnością Beaty Bednarek, część zaś prowadzona jest przez franczyzobiorców w ramach rozwijanego przez firmę systemu franczyzowego, który daje zainteresowanym możliwość poprowadzenia własnej pizzerii pod marką Solo Pizza.
Franczyzodawca zapewnia dostęp do know-how (począwszy od procesu technologicznego, szkoleń, wskazówek dotyczących lokalizacji, wyposażenia i wystroju restauracji po materiały promocyjne), a także stałą pomoc i wsparcie ze strony wykwalifikowanego personelu franczyzodawcy przez cały okres współpracy.
– Cieszymy się, iż wychodzimy poza Łódź – mówi Anna Owczarek. – Piotrków Trybunalski to jedno z większych miast województwa łódzkiego i mamy nadzieję, że wkrótce nasze lokale pojawią się w kolejnych miejscach regionu. W przyszłym roku planujemy również otwarcie lokali w innych miastach w całej Polsce.
(agaka)

ZOBACZ W KATALOGU



























































































PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

KawoWiniarnia to nowy koncept restauracyjny, który wyróżnia się bogatą kartą kaw i wina. Chce rozwijać się poprzez franczyzę.
Udział restauracji franczyzowych w sieci Sfinks Polska to już ponad 93 proc. Grupa przede wszystkim przekształca lokale własne, oddając je w ręce franczyzobiorców.
Burger w środku nocy? Lokale Night Burger obsługują klientów nawet do godz. 2.30.
Segment fast food ma mocną reprezentację we franczyzie. I wciąż przybywa nowych konceptów.
Poszukujemy partnerów do otwarcia pierwszego flagowego sklepu w topowej lokalizacji, który zostanie poszerzony o franczyzę obejmującą wiele jednostek.
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

Plenti oferuje dostęp do innowacji za ułamek ich ceny. Ma też propozycje dla franczyzobiorców.
Najlepsze rozwiązania rodzą się z potrzeby. Nie inaczej było w przypadku robota Fidi. Polskie rozwiązanie ma szansę podbić międzynarodowy rynek medyczny.
Żabka nie zwalnia i już ma 10 tys. franczyzobiorców. Okrągłą liczbę zamyka franczyzobiorczyni z Gliwic.
Northgate Logistics notuje szybki przyrost sieci i nie zamierza tego zmieniać. W ubiegłym roku otworzyła siedem placówek.
Franczyzę i4-Mobile można połączyć z innym biznesem. A franczyzodawca może nawet pokryć część kosztów inwestycji.
POPULARNE NA FORUM
Biznes, który bije rekordy
Niestety jako osoba która ma bezpośrednie doświadczenie z ta franczyza, nie moge polecic wspolpracy z nimi. Te artykuly maja na celu tylko nabijanie kolejnych klientow.
Biesiadowo
Tak patrzę i biesiadowo pisze że ma 119 lokali. Ale na ich stronie nie ma nawet 50
Kawiarnie Cafe Nescafe
Nie chciałabym tej franczyzy
McDonalds opinie o franczyzie
Ja bym pomyślała o tej franczyzie
Doświadczenia z Bafra Kebab
Witam wszystkich, zastanawiam się nad otwarciem punktu Bafry Kebab. Czytając komentarze w internecie mam mieszane odczucia. Czy ktoś się tym interesował? Otworzył? Jakie...
Własny, mobilny punkt gastronomiczny lody, gofry, granita - sprzedaż
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem sprzedaży przyczepy (cesja leasingu) po franczyzie znanej jako Lodolandia. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zachęcam do...
Sushi we franczyzie - przegląd sprawdzonych pomysłów na bines
Pytanie do Redakcji: Dlaczego na pasku reklamowym pojawiają się reklamy franczyzodawców którzy działają na granicy prawa, zawierają w umowach klauzule abuzywne, są...
Ile kosztuje McDonald's?
Ciekawe że budujesz restauracje za własne pieniądze ale zostaję własnością centrali