Alternatywa dla świątecznego obżarstwa

Bary należące do franczyzobiorców prowadzą działalność gastronomiczno-edukacyjną. Klienci mogą kupić w nich soki owocowe i warzywne, sałatki oraz kanapki. Pomysłodawcą konceptu jest dr Marek Bardadyn, ekspert w dziedzinie odchudzania i odżywiania. Właściciel marki zajmuje się organizacją wczasów odchudzających w luksusowych ośrodkach SPA oraz oferuje catering dietetyczny w największych polskich miastach. Do dwóch wcześniej działających lokali w grudniu dołączyły bary w Centrum Handlowym Janki i w M1 w Markach.
Najatrakcyjniejszymi lokalizacjami są właśnie centra handlowe i biurowce. Poszukujemy partnerów z miejscowości powyżej 50 tys. mieszkańców. W przypadku lokalu w galerii handlowej w strefie food court minimalna powierzchnia wynosi 20 m2, zaś dla wyspy sprzedażowej ok. 10 m2. W drugim przypadku inwestycja w bar zamyka się w kwocie 43 tys. zł. Miesięczna opłata franczyzowa wynosi 5 proc. od obrotu.
- Przedsiębiorcy mogą liczyć na pomoc w poszukiwaniu lokalu. Otrzymujemy wiele ofert od renomowanych galerii handlowych. Taka lokalizacja minimalizuje sezonowość, poza tym zdrowy styl życia i odżywiania towarzyszy nam przez 12 miesięcy, bez względu na porę roku. W pakiecie franczyzowym przekazujemy receptury produktów diety strukturalnej, organizujemy szkolenia dla pracowników lokalu oraz zamieszczamy prezentację baru franczyzobiorcy na oficjalnej stronie marki Dr Bardadyn – wymienia Aleksandra Urbańska, menedżer ds. rozwoju sieci franczyzowej.
(dw)

ZOBACZ W KATALOGU


















































































PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

Franczyzodawca New York Pizza Department otworzył pierwszy lokal w Egipcie! Plany na dalszą ekspansję sieci na egipskim rynku są bardzo ambitne.
Restauracja Migavka wchodzi we franczyzę. Jaka jest specjalność marki i jej oferta dla licencjobiorców?
Berlin Döner Kebap otworzył nowy lokal franczyzowy, w centrum Zakopanego. Marka ma zaplanowane kolejne otwarcia aż do wiosny.
– Miasta, w których kwitnie życie studenckie to odpowiednie rynki dla pubów Przybij Piątaka – mówi Kamil Przybylski, menadżer ds. rozwoju i franczyzy Przybij Piątaka.
Islak Burger to nowy produkt i nowa franczyza na polskim rynku.
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

– Franczyza Synevo jest dla każdego, kto szuka pomysłu na biznes z szybkim zwrotem, który w dodatku realnie pomaga ludziom – mówi Grzegorz Morawski, kierownik ds. franczyzy Synevo.
Franczyzę i4-Mobile można połączyć z innym biznesem. A franczyzodawca może nawet pokryć część kosztów inwestycji.
Kamil Nowak zdobył nagrodę Top Franczyzobiorca w kategorii doradca marki. Co takiego zrobił dla sieci PSB Mrówka?
Northgate Logistics notuje szybki przyrost sieci i nie zamierza tego zmieniać. W ubiegłym roku otworzyła siedem placówek.
– Większość podłóg i drzwi sprzedaje się wraz z usługą montażu, dlatego ekipy montażowe to bardzo ważna część mojego biznesu – mówi Radosław Chabowski, franczyzobiorca DDD Dobre Dla Domu.
POPULARNE NA FORUM
Biznes, który bije rekordy
Niestety jako osoba która ma bezpośrednie doświadczenie z ta franczyza, nie moge polecic wspolpracy z nimi. Te artykuly maja na celu tylko nabijanie kolejnych klientow.
Biesiadowo
Tak patrzę i biesiadowo pisze że ma 119 lokali. Ale na ich stronie nie ma nawet 50
Kawiarnie Cafe Nescafe
Nie chciałabym tej franczyzy
McDonalds opinie o franczyzie
Ja bym pomyślała o tej franczyzie
Doświadczenia z Bafra Kebab
Witam wszystkich, zastanawiam się nad otwarciem punktu Bafry Kebab. Czytając komentarze w internecie mam mieszane odczucia. Czy ktoś się tym interesował? Otworzył? Jakie...
Własny, mobilny punkt gastronomiczny lody, gofry, granita - sprzedaż
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem sprzedaży przyczepy (cesja leasingu) po franczyzie znanej jako Lodolandia. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zachęcam do...
Sushi we franczyzie - przegląd sprawdzonych pomysłów na bines
Pytanie do Redakcji: Dlaczego na pasku reklamowym pojawiają się reklamy franczyzodawców którzy działają na granicy prawa, zawierają w umowach klauzule abuzywne, są...
Ile kosztuje McDonald's?
Ciekawe że budujesz restauracje za własne pieniądze ale zostaję własnością centrali