Da Grasso przekroczyła setkę
- W 2006 roku otworzyliśmy 33 nowe pizzerie. Obecnie kilkadziesiąt lokali przygotowywanych jest do otwarcia - twierdzi Karolina Rozwandowicz, odpowiedzialna za rozwój sieci franczyzowej Da Grasso.
Firma remontuje obecnie również lokal w śródmieściu Łodzi, w którym zostanie otwarta własna całododobowa pizzeria Da Grasso. Nowy punkt będzie wzorcowym lokalem, miejscem w którym będą szkoleni franczyzobiorcy. To również w Łodzi przedstawiciele sieci będą testować nowe produkty spożywcze oraz zmiany w menu.
Pizzeria Da Grasso w podwarszawskim Pruszkowie
Da Grasso we współpracy z firmami partnerskimi stworzyła system logistyczny, który usprawnił organizację dostaw do placówek sieci.
- Ze względu na ilość kupowanych przez sieć półproduktów do przyrządzania pizzy, zdecydowaliśmy się na produkowanie niektórych artykułów spożywczych pod marką Da Grasso m.in. ser oraz majonez - mówi Karolina Rozwandowicz.
Da Grasso aktualizuje swoje menu. Ostatnio wprowadziła kilka nowych rodzajów pizzy, sałatek oraz pieczone skrzydełka z kurczaka. Wkrótce w sprzedaży będą również dania kuchni włoskiej.
Przedstawiciele firmy zapowiadają ekspansję poza granice kraju. Firma prowadzi rozmowy z osobami, które planują otworzyć pizzerie pod szyldem Da Grasso w Czechach, Niemczech, Irlandii oraz Anglii.
(asmoli)PRZECZYTAJ ARTYKUŁY
Wybór konceptów franczyzowych w segmencie pizzerii jest bardzo duży. I wciąż kolejne marki decydują się dzielić z innymi swoją licencją na biznes.
Końcówka roku obfituje w nowe otwarcia w wielu sieciach franczyzowych. Przegląd tygodnia 9-16 grudnia.
Da Grasso to największa franczyzowa sieć pizzerii w Polsce. Obecnie działa blisko 190 pizzerii, a już wkrótce dołączą kolejne lokalizacje.
Da Grasso rozpycha się w stolicy, Empik świętuje 75-lecie, a właściciel Circle K zdradza swoje plany. Przegląd tygodnia 21-28 października.
Targi Franczyza tuż tuż. Wśród licznych wystawców, obecnych 19-21 października w Pałacu Kultury i Nauki, najliczniej reprezentowaną branżą – jak co rok – będzie gastronomia.
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE
Żeby myśleć o otwarciu własnego McDonalda nie wystarczą tysiące ani setki tysięcy złotych . Potrzeba więcej. Ile? I co franczyzobiorca Złotych Łuków dostanie w zamian?
Rozważasz otwarcie firmy? Najpierw zainwestuj w subskrypcję magazynu "Własny Biznes FRANCHISING" i sprawdź, jaki biznes się opłaca! Tego nie przeczytasz w internecie!
Pieczarkarnia to opłacalny biznes nawet na niedużą skalę. Właściciel jednej hali zbiera plony co sześć tygodni. Gdy ma się więcej pomieszczeń – wtedy na zyski można liczyć co tydzień.
Jeśli marzysz o własnym biznesie, szukasz inspiracji lub chcesz dowiedzieć się więcej o franczyzie – teraz jest idealny moment, by działać!
La Mancha szuka partnerów szczególnie w Białymstoku i Szczecinie. Dlaczego to dobry moment na nawiązanie współpracy?
POPULARNE NA FORUM
Dolci Sapori - Mniami
https://youtu.be/kojfdVGqIY4?si=N1J9rlZC1jf4U-2y
Biznes, który bije rekordy
Niestety jako osoba która ma bezpośrednie doświadczenie z ta franczyza, nie moge polecic wspolpracy z nimi. Te artykuly maja na celu tylko nabijanie kolejnych klientow.
Dolci Sapori - Mniami
Jestem również osobą poszkodowaną przez tą firmę 574 720 428
Biesiadowo
Tak patrzę i biesiadowo pisze że ma 119 lokali. Ale na ich stronie nie ma nawet 50
Kawiarnie Cafe Nescafe
Nie chciałabym tej franczyzy
McDonalds opinie o franczyzie
Ja bym pomyślała o tej franczyzie
Doświadczenia z Bafra Kebab
Witam wszystkich, zastanawiam się nad otwarciem punktu Bafry Kebab. Czytając komentarze w internecie mam mieszane odczucia. Czy ktoś się tym interesował? Otworzył? Jakie...
Własny, mobilny punkt gastronomiczny lody, gofry, granita - sprzedaż
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem sprzedaży przyczepy (cesja leasingu) po franczyzie znanej jako Lodolandia. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zachęcam do...