Ciastko na deszczowy dzień

Cukiernie T.Deker skupiają dziś trzy jednostki własne, siedem franczyzowych oraz 10 partnerskich. W najbliższym roku sieć ma się powiększyć o cztery nowe punkty. T.Deker poszukuje partnerów w Warszawie, Łodzi, Poznaniu, Wrocławiu, a także za granicą. Nowy zakład, do którego firma przeniosła niedawno produkcję, stwarza większe możliwości rozwoju i poszerzenia oferty.
Podstawowe wymagania sieci wobec przedsiębiorców chcących podjąć współpracę to: lokal użytkowy o powierzchni min. 40 m2 oraz odpowiedni kapitał. Inwestycję w całości musi sfinansować biorca licencji, a minimalna jej wysokość to 150 tys. zł. Własne zaplecze lokalowe jest olbrzymim wsparciem przy otwieraniu własnej cukierni. Atutem jest również doświadczenie biznesowe, które weryfikuje marzeniaZ o szybkim sukcesie w nowym rejonie dystrybucji.
Franczyzodawca zapewnia pełne wsparcie w zakresie doradztwa prawnego oraz negocjacji umów z najemcami. W pakiecie franczyzowym zostają przekazane także materiały i procedury obowiązujące franczyzobiorców sieci T.Deker.
- Z naszych obserwacji wynika, że pogoda wpływa na konsumpcje słodyczy. Widać to po rosnącej liczbie gości, którzy odwiedzają nasze cukiernie w deszczowe dni - tłumaczy Agnieszka Buniek, współwłaścicielka T.Deker Patissier & Chocolatier s.c. - Kolejnym czynnikiem pozytywnie wpływającym na popyt na słodkości, są zmiany upodobań konsumenta i sposób korzystania z centrów handlowych, gdzie klienci coraz chętniej spędzają wolny czas z rodziną przy kawie i ciastku.
(boa)

ZOBACZ W KATALOGU


















































































PRZECZYTAJ ARTYKUŁY

Franczyzodawca New York Pizza Department otworzył pierwszy lokal w Egipcie! Plany na dalszą ekspansję sieci na egipskim rynku są bardzo ambitne.
Restauracja Migavka wchodzi we franczyzę. Jaka jest specjalność marki i jej oferta dla licencjobiorców?
Berlin Döner Kebap otworzył nowy lokal franczyzowy, w centrum Zakopanego. Marka ma zaplanowane kolejne otwarcia aż do wiosny.
– Miasta, w których kwitnie życie studenckie to odpowiednie rynki dla pubów Przybij Piątaka – mówi Kamil Przybylski, menadżer ds. rozwoju i franczyzy Przybij Piątaka.
Islak Burger to nowy produkt i nowa franczyza na polskim rynku.
NAJCZEŚCIEJ CZYTANE

– Franczyza Synevo jest dla każdego, kto szuka pomysłu na biznes z szybkim zwrotem, który w dodatku realnie pomaga ludziom – mówi Grzegorz Morawski, kierownik ds. franczyzy Synevo.
Franczyzę i4-Mobile można połączyć z innym biznesem. A franczyzodawca może nawet pokryć część kosztów inwestycji.
Kamil Nowak zdobył nagrodę Top Franczyzobiorca w kategorii doradca marki. Co takiego zrobił dla sieci PSB Mrówka?
Northgate Logistics notuje szybki przyrost sieci i nie zamierza tego zmieniać. W ubiegłym roku otworzyła siedem placówek.
– Większość podłóg i drzwi sprzedaje się wraz z usługą montażu, dlatego ekipy montażowe to bardzo ważna część mojego biznesu – mówi Radosław Chabowski, franczyzobiorca DDD Dobre Dla Domu.
POPULARNE NA FORUM
Biznes, który bije rekordy
Niestety jako osoba która ma bezpośrednie doświadczenie z ta franczyza, nie moge polecic wspolpracy z nimi. Te artykuly maja na celu tylko nabijanie kolejnych klientow.
Biesiadowo
Tak patrzę i biesiadowo pisze że ma 119 lokali. Ale na ich stronie nie ma nawet 50
Kawiarnie Cafe Nescafe
Nie chciałabym tej franczyzy
McDonalds opinie o franczyzie
Ja bym pomyślała o tej franczyzie
Doświadczenia z Bafra Kebab
Witam wszystkich, zastanawiam się nad otwarciem punktu Bafry Kebab. Czytając komentarze w internecie mam mieszane odczucia. Czy ktoś się tym interesował? Otworzył? Jakie...
Własny, mobilny punkt gastronomiczny lody, gofry, granita - sprzedaż
Dzień dobry, Noszę się z zamiarem sprzedaży przyczepy (cesja leasingu) po franczyzie znanej jako Lodolandia. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zachęcam do...
Sushi we franczyzie - przegląd sprawdzonych pomysłów na bines
Pytanie do Redakcji: Dlaczego na pasku reklamowym pojawiają się reklamy franczyzodawców którzy działają na granicy prawa, zawierają w umowach klauzule abuzywne, są...
Ile kosztuje McDonald's?
Ciekawe że budujesz restauracje za własne pieniądze ale zostaję własnością centrali